IRC-Galleria

itkupisara

itkupisara

Perustulo nyt!!!!!! vitu

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Girls gone wild vol. moneskohanSunnuntai 29.11.2009 04:32

Nuokkari 44:llä soitti Deep Insight <3 vitsi ne oli söpöjä ja soitti ihanasti I Kissed a Girlin ("I kissed a boy and I liked it ~" + laimeaa fanserviceä) ja Poker Facen ja kaikkea. Me mentiin fanityttöilemään lähemmäs eturiviä heti kun Rock with My Bandia alkoi kuulua.

Sitten me Anniinan ja Teean kanssa mentiin keskustaan hengailemaan, kuten ihkuteinien kuuluu.. paitsi kun me ollaan poikkeavia nuoria niiin myöpä ostettiinkin Siwasta kaks litraa jäätelöä ja istuttiin torinlaitaan syömään niitä muovilusikoilla Helmin sylistä :'D Eikä siinä edes ollut vitun kylmä tai mitään.

Keskustassa oli kaikilla pikkujouluja ni sit lol joitai aikusia oli vaan kännissä siellä konttasvat saatana ihan tunnelmissa. Aikuiset on noloja juopuneina, ne tekee ittestään ihan teinejä, teinien kuuluu olla ne känniääliöt örveltämässä puolenyön jälkeen torilla :F

Mutta oli taas kylmä ja jotain suolaistakin himotti syyä nii mentiin sitten pitsa jakamaan. Puoltuntia kun oltiin tapeltu niistä täytteistä. "Minä en syö vittu katkarapuja!" "Hyi jotain kinkkua en vitussa syö!" "Mitään simpukkaa siihen vittu! Enkä valkosipuliinkaan koske!" "No otetaan sitten niitä katkarapuja siihen SAATANA !" Ja sit me jäätiin sinne istumaan kai aika kauaks aikaa (mitäs soittivat niin hyvää poppia) ja pelättiin että meiät tullaan lakasemaan pihalle, mutta ne kai sitten ei uskaltanut häätää meitä pois joten liuettiin ihan omin jaloin paikalta.

Me vaan kiroiltiin koko ajan. Ja oltiin lämpöisiä mein.. maitokolmiossa. Meiän nenät oli ihan punaiset kun oli niin kylmä. Anniinan nenä saattoi punoittaa yhdestä turpiinsaannistakin, ei voi tietää. Mitäs puhuivat niin brutaaleista asioista, voisin lyyä uuestaankin jos miun seurassa tommosia toiste keskustellaan.
Meen kuuseen.
Ne känniset joulupukit oli pelottavia. Tai sitten me vaan nähtiin joulupukki kahtena.. ei niitä oo kun yks >:/ Feikkiä. Toisen housuista ne tempas pullon ja hömpsytteli siitä hetken siinä torin laidassa ja sitten jatkoivat iloisesti matkaansa .. huhhuh.
"No onko vittu vinossa??!" "Jotain vitun viivaa ne sinne vetää!" "Höh ei ees oo ketään kuollu!"
"Se on kyl hyvä oraaleissa!" JJeah menkää perälä-taivaaseen aukomaan parabolia B)

"LOVE YOU" O.O *viiltää olkavartta auki viiden sormen kynsillä ja tuijottaa maanisesti*

Semmoinen viikonloppu. Huomenna luenkin sitten kemiaa. Reippaasti aherran läksyjä. Protolysistä ja vaporizationia ja mooleja anal..ysoin.

Jasså jaha, onko montaa deetä miun tekstissä? Ei pitäisi lukea liikaa Kalevalaa jonkun. Kieli kärsii xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.