IRC-Galleria

itkupisara

itkupisara

käyn täällä vain päivittämässä salaista yksityistä blogiani

Selaa blogimerkintöjä

Big cheese!!!

Top-listoja.

Babe of the year 2007
1. Hayley Williams
2. Christina Scabbia
3. Sharon Den Adel
4. Amy Lee
5. GERARD WAY <33 !

Legend:
The coolest motherfucker in music!
1. Robb Flynn
2. Ian Watkins
3. Dave Grohl
4. FRANK IERO ^^

Voi saatana huomista... Ei helevetti... Haluisko joku tartuttaa muhun vaikka rabieksen..? Tai kloonata mut ja laittaa sen kloonin huomenna koko koulun eteen esittelemään toodella upeasti toteutettua ja viimeisen päälle hiottua päättötyötä..? Olis kiva. Ei oikein vaan jaksais mennä sinne. Ja ne pennut kysyy kuitenkin jotain mihin en osaa vastata ja lukiolaiset kattoo että wtf onpa upee työ. Ja kaikki opettajatkin on siellä-_- . EN JAKSA!!!! fbrviugfb9ujsrbiup9mperbinspbinmerbumvooivitunvittu!!!!

Keijupölyä honey

All fools day!Tiistai 01.04.2008 23:19

hahaa kusetettiin luokanvalvojaa koulussa :'D kaks meiän luokkalaista meikkas Stinan puolikuolleen näköseks: silmä musta ja haava huulessa. sitten meikit poskille veden kanssa ja stina selittää opolle miten emma oli lyöny turpaan XD Meni täydestä mut emma repes ja sit koko luokka repes :')
OSTIN MAAILMAN TOISIKS PARHAAN SEEDEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! MWHAHAHHAHAHAHHAHAHHAH! nyt meen suihkuun moi
Яoosa sanoo:
tussukorvaa

Tohvelieläin sanoo:
missä miehet ratsastaa?
heitä ei ole näkynyt

Яoosa sanoo:
eikö

Tohvelieläin sanoo:
huumassa

Яoosa sanoo:
onko sulla se biisi koneella

Tohvelieläin sanoo:
viimeksi

Яoosa sanoo:
aijaa
en kato sellasta paskaa

Tohvelieläin sanoo:
itseasiassa ei
en minäkään. se oli heikki.

Яoosa sanoo:
<:

Tohvelieläin sanoo:
olin viaton sivullinen.

Яoosa sanoo:
niin niin
kuiteki kahoit iha kybällä

Tohvelieläin sanoo:
luin heikille iltasaduksi leijonakuningasta!

Яoosa sanoo:
hmm

Tohvelieläin sanoo:
niin katsoinkin koska sillä toisella juontajalla oli balettihame!! ^^ ah
siis se oli se mies
toinen niistä

Яoosa sanoo:
nii ja siniset stringit
siinä vaiheessa minä olin viaton sivullinen

Tohvelieläin sanoo:
oi oliko ne siniset?

Яoosa sanoo:
juu

Tohvelieläin sanoo:
en huomannut, tuijottelin pakaroita...
:'D

Яoosa sanoo:
:'D
vitun runkkari

Tohvelieläin sanoo:
mikä missä

The CHelmical MeLauantai 15.03.2008 03:26

Mua on haukuttu tänään hipiks ja emopoppariks :'D Mikä vattu teitä vaivaa XD En oo mielestäni yhtään sen kummempi ku ennenkään. Paitsi ne pari bändiä joita oon ruennu kuunteleen... Oh crap

Täytyy ostaa uusi elämä.
MWHAHAHAH!

Olin Juvalla.

Himokassipuli! Kaikki lähti siitä et Helmillä lukee kämmenessä "Hi". Mutta sitten tulivat Anna, Roosa, Jossu, Taru ja Krista, eikä maailma ollut enää entisensä.

Party.

Roosa on hikkauden tuoman vastuun takia yhä velkaa minulle 4 € ja vähän päälle ;D
Anna söi punaisen Stabiloni!!! Senkin

Käytiin ufoilemassakin!
"Jos joku kysyy ni me oltiin sokerihumalassa. Koska me oltiin just tultu Tokmannilta."
Ja tietty piti tulla tuttuja vastaan ku kannettiin Jossun kaa ufoja Annalle! "Moi ^^!!!"
Damned.

Karkkilakko kestää ensi vuoteen :'D

Pöllö ei tykänny ku me Annan kaa oltiin mustalaisen päiväkirjaa kemiantunnilla. Sehän oli kivaa! Ja sitten me löydettiin se yhen luntun valokuva pöydän alta X) Oh god se on nyt paljon HIENOMPI :'D Onneks tussit on keksitty ;F

Kiitos Jossulle jonka luona sain viettää kaksi yötä, sekä Annalle, joka joutui ottamaan minut luokseen vielä tiistai-iltana.

LuelueluePerjantai 22.02.2008 16:33

Seuraavan tarinan ei ole tarkoitus loukata tai herjata ketään tai mitään. Se ei ole tarkoitettu kenellekään henkilökohtaisesti, mutta tietenkin jokainen asiaankuuluva ja -kuulumaton henkilö on oikeutettu kommentoimaan sitä vapaasti :D. Henkilöt eivät ole fiktiivisiä, eivätkä myöskään tapahtumapaikat, niitä vain ei yleensä yhdistetä tällä tavalla toisiinsa, joten sitä voisi kutsua vaikkapa fan fictioniksi. Tekstistä ei tarvitse kenenkään pitää. Enjoy! Eli let the säälittävän typerä tarina begin..

Säälittävän typerä tarina pt. IPerjantai 22.02.2008 01:20

Oli synkkä ja myrskyinen yö. Gee istui yksin pimeässä olohuoneessa katse tiiviisti teeveeruudussa, josta tuli kauhuelokuva Nightmare Before Christmas. Ja juuri kun pääsiäispupu oli pääsemässä karkuun, kylmä ja vapiseva käsi tarttui Geetä olkapäästä. "IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKK!!!!!!" Gee päästi vertahyytävän kiljaisun. Hänen takanaan seisoi aavistuksen päihtynyt Frank. "Rauhoitu, kultshi... Bileet on tuolla alakerrasha, tulin vain hakemaan lishää vettä vahvempaa, juomat alkavat jo loppua... Tulishit shinäkin, shiellä on kivaa!" Frank sanoi iloisesti, taputti Geetä selkään ja poistui alakertaan seinästä tukea ottaen. Gee oli aivan kalpea. Hetken hän oli jo toivonut, että se olisi ollut Jack.. Mutta tuo ilkeä pikku Frank, hän oli keskeyttänyt Geen elokuvafantasiat. Nyt Gee oli harmissaan. Siihen saattoi auttaa vain yksi asia. Gee kaivoi keksipurkin ison vaaleanpunaisen tyynyn takaa, avasi sen hitaasti ja kohotti oikean kätensä, jonka kämmenessä luki mustalla "Hi!", ottaakseen yhden herkullisen pikkuleivän. Geen kasvoille levisi voitonriemuinen virne. "Aarteeni, iso keksipurkki kauniinruskeita suklaapikkuleipiä, ja ne kaikki ovat yksin MINUN!" hän ajatteli sama hölmö ilme naamallaan ja haukkasi keksiä. Alakerrasta kuuluva kaamea mökä vallan suututti Geetä, joka olisi halunnut vain viettää rauhallisen perjantai-illan. Nyt kello kävi jo pikkutunteja, ja seuraavaan perjantaihin olisi taas kokonainen viikko. "Mutta tänään oli loppujenlopuksi ihan kiva päivä", Gee mietti nakertaessaan suklaakeksejä. Hän päätti katsoa jännittävän elokuvan loppuun. Mutta Gee oli aivan yksin. Häntä pelotti, ja hän olisi halunnut jonkun vierelleen kertomaan milloin saa katsoa, kun jännittävä kohta oli mennyt. Niinpä Gee päätti katsoa Nightmare Before Christmas:n myöhemmin loppuun. Hän ei enää jaksanut mennä alakertaan juhlimaan, vaan laittoi keksipurkin takaisin piiloon ja meni pesemään hampaat. Sitten hän riisuutui, sukelsi erittäin seksikkääseen lempipyjamaansa ja kävi nukkumaan.
Aamu oli jo pitkällä kun Gee nousi ylös. Makuuhuoneen ilma oli tunkkaista, joten hän avasi ikkunan. Huone oli ihan kaaos. Mikey ja Frank nukkuivat sängyssä halikkain täysissä pukeissa, Emppu, Bob ja Juhi olivat nukahtaneet alusvaatteisillaan siistiin riviin Geen patjan viereen, ja Rayn ja Ossin jalat pilkottivat sängyn alta.
Silloin Gee havahtui järkyttävään tosiasiaan. Kukaan ei ollut keittänyt aamukahvia! Gee melkein kalpeni, ryntäsi keittiöön ja vapisevin käsin laittoi kahvia tulemaan. Hän jäi keittiöön istumaan ja odottamaan kahvin valmistumista.

(jatkuu)

säälittävän typerä tarina pt. IIPerjantai 22.02.2008 00:58

Silloin alakerrasta alkoi kuulua ääntä. Joku tuli kotiin! Gee ei ehtinyt kahviaan juoda, vaan juoksi suoraan makuuhuoneeseen. "Jumalauta herätkää, nyt ne tuli kotiin!!!" Frank ja Emppu reagoivat ensimmäisinä, lopulta muutkin avasivat silmiään ja alkoivat kiireesti vetää housujaan jalkaan. Joku oli vienyt Mikeyn housut, joten hänen oli puettava ihana balettihameensa nalleboksereiden päälle. Kärpillä olisi sinä iltana peli, ja Juhia tarvittiin, joten hän juoksi Mikeyn kolitsihousuissa alakertaan, mutta matkalla hän oli törmätä Siiriin ja hyppäsi nopeasti varastoon. Siellä hän keräsi lelunsa varustekassiin, teippasi mailansa ja jäi odottamaan milloin reitti olisi selvä. Empunkin olisi pitänyt lähteä peliin myös, mutta hän oli liian krapulassa kyetäkseen moiseen. Sitä paitsi vastassa olisi vain joku Kapla tai Kalpa, joten Emppu oli tullut siihen tulokseen että Kärpät pärjäisivät ilman häntäkin vähintään 5-0 voittoon.
Yläkerrassa toiset olivat paniikissa. Frank meni kaappiin piiloon, Emppu säntäsi pöydän alle, ja Bob, Ray, Gee ja Mikey sängyn alle. Ossi piti kovasti kaapeista, joten hän päätti mennä sinne Frankin seuraksi. Sitten alakerrasta alkoi kuulua hirveää huutamista. "KUKA VITUN PELLE ON SYÖNYT KAIKKI KALOJEN RUUAT?!??!?" kiljaisi Helmi. "KUKA SAATANAN NUIJA ON KUSSUT JÄÄKIEKKOKYPÄRÄÄNI?!?!?!??!?!" pauhasi Siiri. He miettivät myös mitä ihmeen kummaa teki Geen eyeliner vessanpöntössä, ja kuka taukki oli keksinyt ripustaa Frankin kauniit sydänbokserit naapurin lipputankoon. Mutta yläkertaan noustessa Uuksulaisen sisarukset melkein ilahtuivat; talo oli täynnä tyhjiä Muumilimsapulloja, niistähän saisi hyvän summan, lisäksi joku oli keittänyt kahvitkin! How could it get any better than this? Sisarukset istuutuivat keittiönpöydän ääreen ja kaatoivat kahvia kahteen kuppiin. "Tänään on jännittävä päivä", tuumasi Siiri siemaillen kahvia pikkurilli pystyssä. "Näinpä. Satu tulee tänään Kuopioon", vahvisti Helmi ja otti suklaakeksin, joita joku oli kylvänyt pitkin taloa. "Lisäksi tänään on lauantai, karkkipäivä", totesi Siiri kuuluvalla äänellä ja kaatoi lisää kahvia itselleen. "Kukaan ei varmaan enää juo tätä, voin siis ottaa loput..." "EIIIIIIIIH!" kiljaisi Gee ja hyökkäsi keittiöön kahvipannun kimppuun. "MINUN kahviani ette kyllä juo", hän uhitteli. Hän ei tosin näyttänyt järin pelottavalta tyylikkäässä pandapyjamassan kaataessaan loppuja kahveja itselleen."Pah", sanoi Helmi, "eihän siitä riittänyt kahvia edes Frankille ja Mikeylle. Tiedäthän kuinka monta kahviaddiktia talossa on..."

(jatkuu)