IRC-Galleria

itkupisara

itkupisara

käyn täällä vain päivittämässä salaista yksityistä blogiani

Selaa blogimerkintöjä

Helmi menee Helsinkiin -->
Junalla
Linnanmäelle
johonki hostelliin ja kaikkee
med -sssatu
:DDDDDDDDDD

[Ei aihetta]Tiistai 14.07.2009 00:03

Tänään tuli postiin enkun kirjat :P Vitun ib miksi hain.
Sataa.
HARRI JEE

Mibban uusi foorumihuoraLauantai 11.07.2009 04:03

"There's a few Finnish words I find ultimately amusing, here's a couple:

kaksi: 2, pronounced cock-see
pieni: small. I remember it by saying pieni penis.."


"I love pretty much anything said in Finnish. tehe

Some of my favorites, though:

Mitä helvettia? - What the hell?
Minä rakastan sinua. - I love you.
Hyvää yötä kultaseni. - Good night sweetie.
Kiitos. - Thankyou.
Voi Luoja. - Oh my god.
Vittu. - fuck.

I know a fair few Finnish profanities ^^"

Hajoilin vaan X'D

[Ei aihetta]Tiistai 07.07.2009 18:56

There you go, have a nosebleed:
http://catherineday.livejournal.com/52525.html

In sleep he sang to me...Lauantai 04.07.2009 23:43

Teen Siinalle protulahjaksi sarjakuvan !! Tulee parodia. Oopperan kummitus! Reita on the Phantom of the GazettE ja sit Antikun se nuudelipää..Yuuki rakastuu siihen ja haluaa tietää mitä Reitan nenärätin alla on! Sit siitä tulee kauhee draama.. tais olla kolmiodraama.. nooh joku Antikusta joku seme tavoittelee sitä Yuukia mut lopulta.. kuolee.. miten siinä kävi??? en muista elokuvasta mittään.

Tykkäisköhän Siina jos sotkisin siihen vielä Seileeniä. Selia on melkein pakollinen!! Onkohan mulla mielikuvitusta naamioida Selia siihen sarjakuvaan mukaan :o Aloitan tänään.. Vaikka pitäis Cathille kirjoittaa se kirje x_____x Kirjoitan sitä tänään ja huomenna ja lähetän maanantaina.

Night at the SteinerMaanantai 15.06.2009 07:32

Kuopion keskusta on aika ankee aamuneljältä. Käytin tilaisuuden hyväkseni ja seisoskelin varttitunnin Lyseon ovella lukemassa listoja uusista lukiolaisista. Bongasin tuttuja. Ja kaiken lisäksi itteni!! Oikeesti, mun nimi todellakin luki siellä... '09E (IB)', toisella sarakkeella toisiksi alimmaisena... Huisia.

Loppuaamun pyhitän dataamiselle. Kuten yönkin.
Varttia vaille neljä kävin Steinerin pihassa keinumassa. Melkein itkin, kun ajattelin etten jatka enää ensi vuonna siinä oranssissa kakkaisessa rakennuksessa joka nökötti edessäni lipputangon ja parin koivun ja ruusu(???)puskan takana. Tai että meidän luokka ei enää koskaan olisi samassa koossa. Ikinä.

Surkeaa. Mulla on vielä pala pitsaa, neljä palaa sulklaata, banaani ja vähän mansikkajuissia : / näillä aamupäivään, sitten pääsee kotiin.

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.06.2009 05:04

jumalauta täällä on oikeasti kunnon rajuilma.. ihan disco, valot ja jytää ja kaikkea. Sataa ihan tajuttomasti, huomenna on varmaan joku tulva! toivottavasti talon katto ei tipahda tuosta taivaisesta yltiömärästä pommituksesta. taivas on aika ajoin pinkki ja sylkee salamoita pilvestä toiseen, luen sitten kaikki vahingot huomenna lehdestä, nyt en ole vielä sattunut kuulemaan salaman osuvan mihinkään tässä näköpiirissä. toivottavasti talo olet ehjä vielä silloin <3

And so i did.Perjantai 12.06.2009 20:37

IB JUMALAUTA IB MiNÄ 09E LYSEO LUKiO IB-LiNJA ENSi SYKSYNÄ MiTÄÄÄÄÄH
koko päivä on ollut yhtä pomppimista, halailua ja hysteerisiä puhelinsoittoja ja Lyseon ovella ravaamista ja kaikkea. ihan hullua että edes pääsin.
VITTU MIÄ JOUDUN TEKEMÄÄN YLIOPPILASKIRJOTUKSET ENGLANNIKSI
tappakaa JO !!

Heippa peruskoulu <3Lauantai 30.05.2009 20:21

Nyt ei voi enää käyttäytyä kuin yläastelainen. En yhtään halua kasvaa mihinkään enkä vaihtaa lukioon enkä jättää meidän luokkaa. Kolme seuraavaa vuotta tulee olemaan kuolemista (ellei joku kustanna vaihto-oppilasvuotta vink vink). Miksi lopuit peruskoulu!?? Vihaan muutoksia!

Lukuaineiden keskiarvo on 9.5, sillä saattaisi päästä IB:lle jos en onnistuneesti olisi tiputtanut englantiani ysiin ja tunaroinut pääsykoetta. Valtakunnalliset pilasivat elämäni.

AI: 9, RU(A2): 10, EN(A1): 9, MA: 9, FY: 9, KE: 10, BI: 10, GE: 9, TT: 10, HI: 10, YH: 9, UE: 10, // KU: 10, MU: 8, LI: 9, (kasilla suoritetut; KO: 9, TS: 9, TN: 8). Lisäksi suoritusmerkintä: savityö, eurytmia (kasilla), tietotekniikka, oppilaanohjaus, maatalousleiri (<333 suklaamurojaja BB:tä puidenkantohommissa :'''''), työharjoittelu (päikkäri ja Filmtown), päättötyö (kasilla, piirsin)

Me lähdettiin koulusta valkoisella limusiinilla. Sillä me ajeltiin ainakin tunti, ja mentiin sitten Memphikseen syömään. Siellä oli ihan hyvää ruokaa.

Mun mekko oli epämiellyttävä. Ensi kerralla ostan boleron.

Ikävä ♥♥♥♥ ;_________;
En oikeasti osaa juhlia nyt. Istun yksin pimeässä ja haluan kokista. Ehkä Harry Potter piristäisi. Menen katsomaan tuubista uuden trailerin. -______-

//EILEN/ Pastorin tarinointia.

ihku-Joonas oli suruinen ja inisi <3 Rikas mies otti sen matkaansa kadulta, "tulepas meille vien sinut maatilalleni" ja ihku-Joonas hyppäsi kärryyn. Kartanollaan rikas mies vei ihku-Joonaksen kellariinsa ja näytti tälle suurimman aarteensa; ison kultaharkon!!!
Me ei kuultu mitään väärin eikä me ajateltu mitään mitä ei olisi pitänyt.

Aggressiivinen kirjoitetaan kahdella Geellä.Keskiviikko 27.05.2009 17:13

Ahahahahah vihdoinkin one true pairing, joka on oikeasti todellinen :'''''''''''''''''''''''''''''D Vähän me revettiin huiveihimme. Pissispäivä.
"Mulla seisoo just sillon kun mä haluan niin." *vihjailevaan sävyyn*