IRC-Galleria

itkupisara

itkupisara

käyn täällä vain päivittämässä salaista yksityistä blogiani

Selaa blogimerkintöjä

OSTIN MAAILMAN TOISIKS PARHAAN SEEDEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! MWHAHAHHAHAHAHHAHAHHAH! nyt meen suihkuun moi
Яoosa sanoo:
tussukorvaa

Tohvelieläin sanoo:
missä miehet ratsastaa?
heitä ei ole näkynyt

Яoosa sanoo:
eikö

Tohvelieläin sanoo:
huumassa

Яoosa sanoo:
onko sulla se biisi koneella

Tohvelieläin sanoo:
viimeksi

Яoosa sanoo:
aijaa
en kato sellasta paskaa

Tohvelieläin sanoo:
itseasiassa ei
en minäkään. se oli heikki.

Яoosa sanoo:
<:

Tohvelieläin sanoo:
olin viaton sivullinen.

Яoosa sanoo:
niin niin
kuiteki kahoit iha kybällä

Tohvelieläin sanoo:
luin heikille iltasaduksi leijonakuningasta!

Яoosa sanoo:
hmm

Tohvelieläin sanoo:
niin katsoinkin koska sillä toisella juontajalla oli balettihame!! ^^ ah
siis se oli se mies
toinen niistä

Яoosa sanoo:
nii ja siniset stringit
siinä vaiheessa minä olin viaton sivullinen

Tohvelieläin sanoo:
oi oliko ne siniset?

Яoosa sanoo:
juu

Tohvelieläin sanoo:
en huomannut, tuijottelin pakaroita...
:'D

Яoosa sanoo:
:'D
vitun runkkari

Tohvelieläin sanoo:
mikä missä

The CHelmical MeLauantai 15.03.2008 03:26

Mua on haukuttu tänään hipiks ja emopoppariks :'D Mikä vattu teitä vaivaa XD En oo mielestäni yhtään sen kummempi ku ennenkään. Paitsi ne pari bändiä joita oon ruennu kuunteleen... Oh crap

Täytyy ostaa uusi elämä.
MWHAHAHAH!

Olin Juvalla.

Himokassipuli! Kaikki lähti siitä et Helmillä lukee kämmenessä "Hi". Mutta sitten tulivat Anna, Roosa, Jossu, Taru ja Krista, eikä maailma ollut enää entisensä.

Party.

Roosa on hikkauden tuoman vastuun takia yhä velkaa minulle 4 € ja vähän päälle ;D
Anna söi punaisen Stabiloni!!! Senkin

Käytiin ufoilemassakin!
"Jos joku kysyy ni me oltiin sokerihumalassa. Koska me oltiin just tultu Tokmannilta."
Ja tietty piti tulla tuttuja vastaan ku kannettiin Jossun kaa ufoja Annalle! "Moi ^^!!!"
Damned.

Karkkilakko kestää ensi vuoteen :'D

Pöllö ei tykänny ku me Annan kaa oltiin mustalaisen päiväkirjaa kemiantunnilla. Sehän oli kivaa! Ja sitten me löydettiin se yhen luntun valokuva pöydän alta X) Oh god se on nyt paljon HIENOMPI :'D Onneks tussit on keksitty ;F

Kiitos Jossulle jonka luona sain viettää kaksi yötä, sekä Annalle, joka joutui ottamaan minut luokseen vielä tiistai-iltana.

LuelueluePerjantai 22.02.2008 16:33

Seuraavan tarinan ei ole tarkoitus loukata tai herjata ketään tai mitään. Se ei ole tarkoitettu kenellekään henkilökohtaisesti, mutta tietenkin jokainen asiaankuuluva ja -kuulumaton henkilö on oikeutettu kommentoimaan sitä vapaasti :D. Henkilöt eivät ole fiktiivisiä, eivätkä myöskään tapahtumapaikat, niitä vain ei yleensä yhdistetä tällä tavalla toisiinsa, joten sitä voisi kutsua vaikkapa fan fictioniksi. Tekstistä ei tarvitse kenenkään pitää. Enjoy! Eli let the säälittävän typerä tarina begin..

Säälittävän typerä tarina pt. IPerjantai 22.02.2008 01:20

Oli synkkä ja myrskyinen yö. Gee istui yksin pimeässä olohuoneessa katse tiiviisti teeveeruudussa, josta tuli kauhuelokuva Nightmare Before Christmas. Ja juuri kun pääsiäispupu oli pääsemässä karkuun, kylmä ja vapiseva käsi tarttui Geetä olkapäästä. "IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKKK!!!!!!" Gee päästi vertahyytävän kiljaisun. Hänen takanaan seisoi aavistuksen päihtynyt Frank. "Rauhoitu, kultshi... Bileet on tuolla alakerrasha, tulin vain hakemaan lishää vettä vahvempaa, juomat alkavat jo loppua... Tulishit shinäkin, shiellä on kivaa!" Frank sanoi iloisesti, taputti Geetä selkään ja poistui alakertaan seinästä tukea ottaen. Gee oli aivan kalpea. Hetken hän oli jo toivonut, että se olisi ollut Jack.. Mutta tuo ilkeä pikku Frank, hän oli keskeyttänyt Geen elokuvafantasiat. Nyt Gee oli harmissaan. Siihen saattoi auttaa vain yksi asia. Gee kaivoi keksipurkin ison vaaleanpunaisen tyynyn takaa, avasi sen hitaasti ja kohotti oikean kätensä, jonka kämmenessä luki mustalla "Hi!", ottaakseen yhden herkullisen pikkuleivän. Geen kasvoille levisi voitonriemuinen virne. "Aarteeni, iso keksipurkki kauniinruskeita suklaapikkuleipiä, ja ne kaikki ovat yksin MINUN!" hän ajatteli sama hölmö ilme naamallaan ja haukkasi keksiä. Alakerrasta kuuluva kaamea mökä vallan suututti Geetä, joka olisi halunnut vain viettää rauhallisen perjantai-illan. Nyt kello kävi jo pikkutunteja, ja seuraavaan perjantaihin olisi taas kokonainen viikko. "Mutta tänään oli loppujenlopuksi ihan kiva päivä", Gee mietti nakertaessaan suklaakeksejä. Hän päätti katsoa jännittävän elokuvan loppuun. Mutta Gee oli aivan yksin. Häntä pelotti, ja hän olisi halunnut jonkun vierelleen kertomaan milloin saa katsoa, kun jännittävä kohta oli mennyt. Niinpä Gee päätti katsoa Nightmare Before Christmas:n myöhemmin loppuun. Hän ei enää jaksanut mennä alakertaan juhlimaan, vaan laittoi keksipurkin takaisin piiloon ja meni pesemään hampaat. Sitten hän riisuutui, sukelsi erittäin seksikkääseen lempipyjamaansa ja kävi nukkumaan.
Aamu oli jo pitkällä kun Gee nousi ylös. Makuuhuoneen ilma oli tunkkaista, joten hän avasi ikkunan. Huone oli ihan kaaos. Mikey ja Frank nukkuivat sängyssä halikkain täysissä pukeissa, Emppu, Bob ja Juhi olivat nukahtaneet alusvaatteisillaan siistiin riviin Geen patjan viereen, ja Rayn ja Ossin jalat pilkottivat sängyn alta.
Silloin Gee havahtui järkyttävään tosiasiaan. Kukaan ei ollut keittänyt aamukahvia! Gee melkein kalpeni, ryntäsi keittiöön ja vapisevin käsin laittoi kahvia tulemaan. Hän jäi keittiöön istumaan ja odottamaan kahvin valmistumista.

(jatkuu)

säälittävän typerä tarina pt. IIPerjantai 22.02.2008 00:58

Silloin alakerrasta alkoi kuulua ääntä. Joku tuli kotiin! Gee ei ehtinyt kahviaan juoda, vaan juoksi suoraan makuuhuoneeseen. "Jumalauta herätkää, nyt ne tuli kotiin!!!" Frank ja Emppu reagoivat ensimmäisinä, lopulta muutkin avasivat silmiään ja alkoivat kiireesti vetää housujaan jalkaan. Joku oli vienyt Mikeyn housut, joten hänen oli puettava ihana balettihameensa nalleboksereiden päälle. Kärpillä olisi sinä iltana peli, ja Juhia tarvittiin, joten hän juoksi Mikeyn kolitsihousuissa alakertaan, mutta matkalla hän oli törmätä Siiriin ja hyppäsi nopeasti varastoon. Siellä hän keräsi lelunsa varustekassiin, teippasi mailansa ja jäi odottamaan milloin reitti olisi selvä. Empunkin olisi pitänyt lähteä peliin myös, mutta hän oli liian krapulassa kyetäkseen moiseen. Sitä paitsi vastassa olisi vain joku Kapla tai Kalpa, joten Emppu oli tullut siihen tulokseen että Kärpät pärjäisivät ilman häntäkin vähintään 5-0 voittoon.
Yläkerrassa toiset olivat paniikissa. Frank meni kaappiin piiloon, Emppu säntäsi pöydän alle, ja Bob, Ray, Gee ja Mikey sängyn alle. Ossi piti kovasti kaapeista, joten hän päätti mennä sinne Frankin seuraksi. Sitten alakerrasta alkoi kuulua hirveää huutamista. "KUKA VITUN PELLE ON SYÖNYT KAIKKI KALOJEN RUUAT?!??!?" kiljaisi Helmi. "KUKA SAATANAN NUIJA ON KUSSUT JÄÄKIEKKOKYPÄRÄÄNI?!?!?!??!?!" pauhasi Siiri. He miettivät myös mitä ihmeen kummaa teki Geen eyeliner vessanpöntössä, ja kuka taukki oli keksinyt ripustaa Frankin kauniit sydänbokserit naapurin lipputankoon. Mutta yläkertaan noustessa Uuksulaisen sisarukset melkein ilahtuivat; talo oli täynnä tyhjiä Muumilimsapulloja, niistähän saisi hyvän summan, lisäksi joku oli keittänyt kahvitkin! How could it get any better than this? Sisarukset istuutuivat keittiönpöydän ääreen ja kaatoivat kahvia kahteen kuppiin. "Tänään on jännittävä päivä", tuumasi Siiri siemaillen kahvia pikkurilli pystyssä. "Näinpä. Satu tulee tänään Kuopioon", vahvisti Helmi ja otti suklaakeksin, joita joku oli kylvänyt pitkin taloa. "Lisäksi tänään on lauantai, karkkipäivä", totesi Siiri kuuluvalla äänellä ja kaatoi lisää kahvia itselleen. "Kukaan ei varmaan enää juo tätä, voin siis ottaa loput..." "EIIIIIIIIH!" kiljaisi Gee ja hyökkäsi keittiöön kahvipannun kimppuun. "MINUN kahviani ette kyllä juo", hän uhitteli. Hän ei tosin näyttänyt järin pelottavalta tyylikkäässä pandapyjamassan kaataessaan loppuja kahveja itselleen."Pah", sanoi Helmi, "eihän siitä riittänyt kahvia edes Frankille ja Mikeylle. Tiedäthän kuinka monta kahviaddiktia talossa on..."

(jatkuu)

säälittävän typerä tarina pt. IIIPerjantai 22.02.2008 00:31

Niinpä kahvia keitettiin toinen pannullinen. Jonkin ajan kuluttua Helmi vilkaisi kelloa. "Satun bussin pitäisi saapua puolentunnin päästä, ehdimme hyvin menemään häntä vastaan linja-autoasemalle." Gee ilostui. "Minä voin tulla mukaan!" hän sanoi ja lähti hakemaan muitakin. "Emppu, Mikey, Bob, Ray!!! Tulkaa pois sieltä! Kyllä teidän täälläolosta jo tiedetään", huusi Gee. "Miten ihmeessä...? Mehän piilotimme melkein kaikki pullotkin, miten he huomasivat että olimme täällä???" Ray kyseli. "Ossiii, Fra-aank, tulkaa, mennään Satua vastaan linja-autoasemalle!" Gee jatkoi huuteluaan. Mutta hän oli unohtanut että kaappi oli teleportti Tylypahkaan. Eli heitä ei turhaan kannattanut odottaa sieltä ainakaan pariin päivään. "Pahus", Gee manasi puoliääneen.
Eipä aikaakaan kun iloinen viisikko oli matkalla kohti linja-autoasemaa; Emppu ja Ray olivat juosseet pulkkamäkeen huomattuaan miten paljon yöllä oli satanut lunta. Geetä, Mikeytä ja Bobia jännitti, sillä he eivät olleet ennen tavanneet Satua. Paikan päällä he huomasivat, että Satullahan oli hieno emo-otsis. Se riitti, he hyväksyivät Satun heti porukkaansa. Satu ei tietenkään oikeasti ollut emo, Gerard, Mikey ja Bob vaan eivät olleet älynneet kysyä mistä haavat Satun käsissä OIKEASTI olivat tulleet. Satuhan oli nimittäin kova poika sheivaamaan käsivarsiaan, ei vaan aina ollut järin huolellinen siinä :D. Tosin runoja hän ei kirjoitellut, eikä poikaystäviensäkään perään liiemmin itkeskellyt, vaikka muuten ehkä emolta vaikuttikin. Satu, Siiri ja Helmi olivat iloisia jälleennäkemisestä, ja he kävivät nyt vilkasta keskustelua vaihdellen kuumimpia juoruja. Helmi myös kertoi Satulle sellaisia juttuja, joita edes Gee ei ollut kuullut, ja poikatrio naureskelikin nyt kuulemilleen jutuille.
Seuraavaksi lapset päättivät poiketa Mäkkiin, sillä kukaan ei ollut syönyt sinä päivänä juuri mitään, ja pitihän heidän saada terveellinen ja ravitseva lounas.
Geen, Mikeyn, Bobin, Helmin, Satun ja Siirin syödessä aterioitaan naisten vessasta alkoi kuulua kauheaa kiljuntaa. Sitten ovi paiskautui auki, ja ulos lensivät lievästi pahoinpidellyt Ossi ja Frank. He olivat vähän kummastuneen näköisiä, mutta lopulta alkoivat nauraa välittämättä täyden Mäkkärillisen silmäparien tuijotuksesta. He äkkäsivät tutun pöytäseurueen ja tulivat moikkaamaan ystäviään. "Hitto, se kaappi, johon aamulla mentiin piiloon, olikin teleportti Tylypahkaan!" Frank hehkutti.

(jatkuu)

Säälittävän typerä tarina pt. IVPerjantai 22.02.2008 00:07

"Muistettiin vähän liian myöhään", irvisti Ossi. "Sitten me tultiin Tylypahkaan, ja alettiin äkkiä kysellä, mistä pääsis takas tänne. Ne näytti yhden kaapin, ja sieltä päästiinkin tänne Mäkkärin naistenvessan koppiin", nauroi Frank. "Siistiä", hymyili Ossi ja kumartui heittämään ylävitoset Frankin kanssa. Nyt hekin istuutuivat ja auttoivat muita syömään ranskikset loppuun. Lopulta kaikki olivat täynnä ja päästiin lähtemään. Ulos päästyään he törmäsivät Juhiin. "Moi", tervehti hän,"saatiin iltapäivä vapaata, mennäänkö me teille vai haluatteko jäädä shoppailemaan? Täällä on paljon ihania kauppoja", Juhi tiedusteli. "Minulla on idea", Siiri ilmoitti ja esitti ehdotuksen: "Mennään meille ja pidetään kiva tyttöjen ilta, vaikka iltapäivä onkin! Katsotaan joku nyyhkyleffa ja syödään suklaakeksejä." Gee myöntyi heti kuullessaan sanan "suklaakeksi", ja muutkin nyökyttelivät päitään olettaen "nyyhkyleffan" tarkoittavan jotakin jännittävää toimintaelokuvaa, jossa pääsankari kuolee lopussa.
Sitten he menivät bussilla takaisin Uuksulaisten sisarusten luo. Kotona kaikki ottivat rennosti. Bob letitti Juhin hiukset söpösti, Gee opetti Ossille ja Empulle meikkaamisen jalon taidon, Frank, Helmi, Satu ja Ray katselivat vanhoja valokuvia ja Siiri ja Mikey kokeilivat erilaisia hajuvesiä balettihameet yllään. Sitten Helmi, Emppu ja Gee keittivät kaikille kaakaota, Satu, Frank ja Ossi menivät lähikauppaan ostamaan suklaakeksejä ja vaahtokarkkeja sillä aikaa kun Juhi ja Mikey etsivät jonkin hyvän elokuvan. Kun kaikki oli valmista, porukka valloitti olohuoneen ja Titanic saattoi alkaa. Viimeistään siinä kohtaa, jossa Leonardo DiCaprio oli päättänyt jäädä avantouinnille viimeisenä tekonaan, tarvitsi kovinkin jätkä (lue: Helmi) nenäliinaa. Gee oli yksin syönyt melkein kaikki suklaakeksit, ja Ray käyttänyt puolet vaahtokarkeista niiden nenääntyöntämisen maailmanennätysyritykseen, kun Titanic loppui. Olohuone piti siivota käytetyista nenäliinoista, joita tuli melkein jätesäkillinen. Kaikilla oli hauskaa. Mutta sitten äiti, Pekka ja Heikki tulivat kotiin ja kaikki liukenivat jäkismatsiin.

Sen pituinen se.

HelenaMaanantai 18.02.2008 21:52

Long ago
Just like the hearse you die to get in again
We are so far from you

Burning on just like a match you strike to incinerate
The lives of everyone you know

And what's the worst you take (worst you take)
from every heart you break (heart you break)
And like the blade you stain (blade you stain)
Well I've been holding on tonight

What's the worst that I can say?
Things are better if I stay
So long and goodnight
So long and goodnight

Came a time
When every star fall brought you to tears again
We are the very hurt you sold

And what's the worst you take (worst you take)
from every heart you break (heart you break)
And like the blade you stain (blade you stain)
Well I've been holding on tonight

What's the worst that I can say?
Things are better if I stay
So long and good night
So long and good night

And if you carry on this way
Things are better if I stay
So long and goodnight
So long and goodnight

Can you hear me?
Are you near me?

Can we pretend to leave and then
We'll meet again
When both our cars collide

What's the worst that I can say?
Things are better if I stay
So long and good night
So long and good night

And if you carry on this way
Things are better if I stay
So long and good night
So long and good night