IRC-Galleria

itkupisara

itkupisara

käyn täällä vain päivittämässä salaista yksityistä blogiani

Selaa blogimerkintöjä

Shame, shame...Sunnuntai 01.06.2008 00:04

Wooo yhdyn massaan!

Julkaisen erittäin salaista tietoa sisältävän uskomattoman todistukseni. Numeroita ei ole muokattu. Steinerpedagogiikan vastaisesti jätän valtaosat opettajien kommenteista kyseisistä oppiaineista mainitsematta. Kysykää jos kiinnostaa XD

AI ...9 (=kielioppi 10, ainekirjoitukset 10, runoilijaesitelmä 8, näytelmä 8)
BI ...10 ("Vihkotyösi oli ilmeikästä ja moitteetonta")
KU ...10 ("Olet tarkka ja ahkera piirtäjä ollut koko vuoden")
EN ...9 ("aktiivinen ja innostunut oppija")
RUb+a ...10 ("tulit uutena ja epäröit, mutta osoitit heti alusta alkaen olevasi ahkera ja tunnollinen oppilas")
MA ...8
FY ...8
KE ...10
HI ...9 ("Esitelmiä kuuntelit pääasiallisesti hyvin, vaikka supisitkin joidenkin päälle epäkohteliaasti")
UE ...8 ("Ei poissaoloja. Vihkotyö on selkeän asiallista")
LI ...9 ("erityisen hyvää asennetta osoitit joukkuelajeissa, ja omalla esimerkilläsi kannustit myös muita hyviin joukkuesuorituksiin")
KO ...9
TS ...9 ("Osoitit kiitettävää mielenkiintoa aiheita kohtaan")
TN ...9 ("'Kärppäkellosi' onnistui oikein hyvin")

Steiner-ekstroina Eläinoppi 10, sekä päättötyö 8.

keskiarvo 9,13

Oheinen teksti kuvailee painavaa metallia ja sen alalajeja, niin, että sinäkin ne ymmärrät: METALLIGENRET

LÄHTÖKOHTA: Kaunis prinsessa on vangittuna linnaan, jota vartioi lohikäärme. Tarina saa erilaisia lopetuksia, kun erilaiset ritarit saapuvat pelastamaan neitoa.

* POWER METAL

Päähenkilö saapuu ratsastaen valkealla yksisarvisellaan, taistelee lohikäärmettä vastaan, pelastaa prinsessan ja rakastelee häntä lumotussa metsässä.

* THRASH METAL

Päähenkilö saapuu likaisella roska-autolla, kuristaa lohikäärmeen, juo pullon viinaa, pelastaa prinsessan ja panee häntä.

* HEAVY METAL

Päähenkilö saapuu Harrikalla, joka kuuluu noin neljän kilometrin päähän. Ampuu revolverillaan lohikäärmeen, juo pari kaljaa, pitää tupakkatauon ja hoitelee prinsessan. Tyylikästä eikös?

* FOLK METAL

Päähenkilö saapuu ystävineen, jotka soittavat harppuja, viuluja, huiluja ynnä muita monia omituisia instrumentteja, ja lohikäärme nukahtaa (koska väsyy katselemaan heidän tanssimistaan). Sitten kaikki lähtevät.. ilman prinsessaa.

* VIKING METAL

Päähenkilö saapuu AIVAN VITUN ISOLLA laivalla, tappaa lohikäärmeen AIVAN VITUN ISOLLA kirveellä, nylkee lohikäärmeen ja syö sen, raiskaa prinsessan kuoliaaksi AIVAN VITUN ISOLLA kyrvällä, varastaa hänen tavaransa ja sytyttää linnan tuleen ennen kuin lähtee.

* DEATH METAL

Päähenkilö saapuu, tappaa lohikäärmeen, panee prinsessaa ja tappaa hänetkin, sitten lähtee.

* BLACK METAL

Päähenkilö saapuu keskiyöllä, tappaa lohikäärmeen ja keihästää sen linnan eteen. Sitten hän sekaantuu prinsessaan, juo hänen verensä rituaalissa ennen kuin tappaa hänet ja seivästää hänet lopuksi lohikäärmeen viereen, jonka jälkeen tappaa itsensä puukon kanssa.

* GORE METAL

Päähenkilö saapuu, raiskaa ja tappaa lohikäärmeen ja levittelee sen sisälmykset linnan edustalle, panee prinsessaa ja tappaa hänet. Sitten hän panee kuollutta ruumista, viiltää siltä mahan auki ja syö sisälmykset. Hän panee vielä raatoa, polttaa sen ja panee sitä vielä viimeisen kerran, ja siirtyy sen jälkeen taas nussimaan lohikäärmettä.

* DOOM METAL

Päähenkilö saapuu, näkee kuinka valtava lohikäärme on, menettää toivonsa ikinä voittaa se, masentuu ja tekee itsemurhan. Lohikäärme syö hänen ruumiinsa sekä prinsessan jälkiruuaksi. Niin päättyy surullinen tarina.

* PROGRESSIVE METAL

Päähenkilö saapuu kitaransa kanssa ja heittää 26 minuutin soolo-osuuden. Lohikäärme kuolee tylsyyteen. Päähenkilö saapuu prinsessan makuukamariin, vetää toisen soolon kaikkine tekniikoineen ja temppuineen, jotka oppi viimeisenä vuonna konservatoriossa. Prinsessa livistää ja lähtee etsimään HEAVY METAL -päähenkilöä.

* GLAM METAL

Päähenkilö saapuu, lohikäärme nauraa hänen ulkomuodolleen ja antaa hänen mennä sisään, ja hän varastaa prinsessan meikit ja yrittää vielä maalata linnan kauniin pinkinpunaiseksi.

* NU METAL

Päähenkilö saapuu rähjäisellä Honda Civicillä ja yrittää taistella lohikäärmettä vastaan, mutta palaa kuoliaaksi, kun hänen typerät ylisuuret vaatteensa syttyvät lohikäärmeen tulesta.

* LOVE METAL

Päähenkilö saapuu paikalle ja näkee lohikäärmeen. Hän alkaa laulamaan tälle limaisia rakkauslauluja, jotka jollain tapaa liittyvät kuolemaan ja menetettyyn rakkauteen. Lohikäärme menee luolaansa itkemään kohtaloaan. Päähenkilö näkee prinsessan ja alkaa laulamaan tälle limaisia rakkauslauluja jotka vanhan kunnon tavan mukaan liittyvät "jotenkin" kuolemaan. Prinsessa ihannoi päähenkilöä ja haluaa että hän rakastelee tämän kanssa, päähenkilö nusauttaa prinsessaa ja lähtee baariin vetämään siideriä ja tupakkaa (ja pari angst-biisiä).

* GOTHIC METAL

Päähenkilö saapuu lohikäärmeen luokse kuutamoyössä kasvot kalpeilla. Lohikäärme muuttuu kesyksi ja päähenkilö pelastaa prinsessan itsensä viiltelyltä. Sitten he jököttävät kuutamon valossa kasvot meikkisinä ja palvovat kuolleiden henkiä. Sadun loppu saattaa ottaa vaikutteita niin GORE METALISTA kuin POWER METALISTAKIN. Joka tapauksessa kaunista ja synkkää on, muttei yhtä iilimatomaista kuin LOVE METAL -tarinassa.

* INDUSTRIAL METAL

Päähenkilö saapuu paikalle lateksisessa astronauttipuvussa syntikkapelleilyn soidessa taustalla. Ensin hän muistuttaa lohikäärmettä siitä, että me kaikki elämme Ameerikassa, ja sitten alkaa toiminta: sankari ampuu kerran lohikäärmettä sädepyssyllä, ja se tietysti kuolla kupsahtaa. Sitten hän matkaa prinsessan kanssa utopistiseen tulevaisuuteen, jossa teknologia on ottanut vallan ihmisistä.

* HORROR METAL

Päähenkilö saapuu King Diamondin kanssa aavevaunuilla paikalle, jossa lohikäärme jo odottaakin ovensuulla. King Diamond kertoo lohikäärmeelle kauhutarinan hänen vanhasta isoäidistään, ja onnistuu pelottamaan lohikäärmeen pois. Mutta voi: prinsessa kuuli tarinan myös, eikä uskalla tulla ulos luolasta ennen kuin King Diamond on pessyt naamansa.

* J-ROCK

Päähenkilö tulee kirjavalla keikkabussillaan ärsyttävän musiikin säestyksellä, jonka jälkeen lohikäärme nauraa itsensä puolikuoliaaksi ja luikkii luolalleen hihittämään hänen ulkoasulleen. Mutta sankarin huonoksi onneksi prinsessa on tehnyt harakirin huoneessaan nähtyään urhoollisen pelastajansa, niinpä urho meneekin kirjavalle keikkabussilleen runkille.

* EPÄMETALLI

Sankarimme on tässä tarinassa Ari Koivunen, eli älä odota mitään menestynyttä pelastusta. Siis sankari saapuu paikalle hikisellä polkupyörällä ja kutsuu prinsessaa nimellään. Prinsessa tulee juosten ulos ja voivottaa päätään, ettei tuo ruikutus tuhoaisi hänen aivosolujaan. Sankari yrittää saada prinsessaa, mutta saa oharit ja ison potkun persauksille.(Lohikäärmettä ei tässä tarinassa ollut, koska se olisi muuten mennyt liian metallimaiseksi.)

* WHITE METAL

Sankari saapuu paikalle uljaan sodanhaluisesti, manaa ristiä apuna käyttäen lohikäärmeen tiehensä ja yrittää voimakkaasti kääntää prinsessan uskoon. Mutta selviääkin että prinsessa onkin ateisti, ja tarina loppuu onnettomasti, kun sankarin täytyy surmata prinsessa.

* NEOKLASSSINEN METALLI

Sankari saapuu rohkean sellonsa kanssa paikalle ja soitta pitkän puolituntisen konserttonsa niin kauan, kunnes lohikäärme on ampunut omat aivonsa pellolle. Sankari löytää prinsessan ammuttuna lattialla ja alkaa kimppakivaa sellon, ruumiin ja tietenkin itsensä kanssa

ostaostaostaLauantai 31.05.2008 22:19

VOI VITTU PIKKUVELJET OTTAA PÄÄHÄN!!!!

"Helmi on ihan tyhmä idiootti ku se ei auta siivoomaan! Se on niin laiska! yhyy!"

"en miä voi pelata jos siä kokoajan sanot mitä miun pitää tehhä ku siä vaan määräät kokoajan!"

"Helmi pyys miua pelaamaan sulkkista! Se saa siivota ne pois!"

BTW. Heikki itte halus pelata, toi mailat ja pallot, yritin neuvoo syöttämisessä ku ei näyttäny mitään tulevan, lentää tavarat ja Heikki juoksee rääkyen pois takapihalle itkemään hysteerisesti, ku se olis kuulemma halunnu pelata.

IHANA PIENI KOTIELÄIN ANNETAAN HY- IHAN SAMA MILLASEEN KOTIIN. Äänekäs, pienikokoinen, elää suklaalla, karkeilla, jäätelöllä ja pannareilla, kouluttamaton, tarvitsee ison terraarion/häkin/pakkopaidan. Lisätietoja mesessä ja galleriassa tiedätte kyllä meseossan ja nickini.

Death in vogue.Sunnuntai 25.05.2008 18:41

1. Nimesi?
- Helmi

2. Synttärit?
- 18.11.

3. Seurusteletko?
- nope

4. Missä muodossa asut, kenen/keiden kanssa?
- omakotitalossa isosiskon, pikkuveljen, äitin jah isäpuolen kanssa

5. Voidellessasi näkkäriä voiteletko "reikäisen puolen" vaiko sileämmän?
- Reikäisen

6. Kumpi tulee ensin leivälle, juusto vai makkara.
- Juusto

7. Käykö ketsuppi kaiken kanssa?
- vittuako tällaisia kyselet ei tietenkään

8. Olet tilaamassa fantasiapizzan, mitkä ovat täytteet?
- katkarapu kinkku ananas herkkusieni

9. Kun menet pikaruokalaan, niin mitä yleensä tilaat?
- yleensä jotain hyvää.

10. Mikä on suosikkiruokakauppasi?
- ässä

12. Katso levyhyllysi 8 levy, mikä se on? (ylhäältä alaspäin)
- Dream Theater: Octavarium

13. Kumman valitset: tv vai tietokone?
- tietokone

14. Mitkä fyysiset ominaisuudet kiehtovat sinua siinä sukupuolessa, johon olet kiintynyt?
- silmät hiukset naama kroppa pylly

15. Unelmakämppä vai Huippumalli haussa?
- ivfoinbgvoegh

16. Lenkkarit vai tennarit?
- tennarit???

17. Onko sinulla lävistyksiä?
- noei

18. Jos vastasit kyllä, missä?
-

19. Entä onko tatuointeja?
-

20. Jos vastasit kyllä, missä?
-

21. Ruutu vai raita?
- jompsikumpsi

22. Omistatko mp3-soittimen?
- toki

23. Montako tuntia vietät aikaa koneella?
- tunnin kaks päiväs

24. Milloin viimeksi sairastit jotain, mitä?
- en muista

25. Kuinka nopea nettisi on?
- ei oo mun netti mut onhan tää aika supermeganopee

26. Pelaatko koneella?
- en juurikaan

27. Minkä merkkistä hiuslakkaa käytät?
- jotainhan se on

28. Kun katsot peiliin, mitä näet?
- tavallisimmin oman naamani

29. Kuunteletko tällä hetkellä musiikkia?
- nyt en

30. Jos kuuntelet, mitä?
- jos kuuntelisin ni kuuntelisin Deathstarsin Virtue to Vicea.

31. Mikä kappale saa tanssijalkasi liikkeelle?
- harvemmin mikään

32. Mikä kappale saa kyyneleet pakkautumaan silmille?
- Sentenced- killing me killing you, Neljä ruusua- veri, My Chemical Romance- Ghost of You

33. Mikä kappale saa sinut iloiseksi?
- Waltari- get stamped, Turisas- Rasputin, The All American Rejects- Dirty Little Secret

34. Onko sinulla paljon ystäviä?
- onhan niitä muutama??

35. Onko myös vastakkaista sukupuolta olevia YSTÄVIÄ paljon?
- yhtäkään

36. Oletko koskaan fanittanut Tuiskua?
- en!

37. Entä Pikku G:tä?
- en!

38. Spice Girlsiä?
- yhä

39. Orlando Bloom vai Viggo Mortensen?
- Orlando Bloom??

40. 50 Cent vai Eminem?
- Cat

41. Kotiteollisuus vai Mokoma?
- ewww

42. Stamina vai Ajattara?
- kuullukaa

43. Linkin Park vai Limp Bizkit?
- Linkin Park???

44. Ronaldo vai Beckham?
- Selänne

45. Laveerre vai Steen Christensen?
- ummm Gerard Way

46. Pitkä kuuma kesä vai Helmiä ja sikoja?
- nähnykää

47. Simpsonit vai Futurama?
- Simpsonit !!

48. Popeda vai Klamydia?
- mummonikin laulaa paremmin (!!!)

49. W.A.S.P. vai Pink floyd?
- eäh tuota

50. Good Charlotte vai Private Line?
- MCR

51. Pantera vai Children of Bodom?
- Children of bodom kai sitten

52. Sytkä vai tulitikut?
- tulitikkuset <33

53. Tympiikö sua nää kyselyt?
- kyllä

57. Osaatko tehdä ruokaa?
- noen

58. (MISTÄ LEFFASTA?) Kerro kerro kuvastin, ken on maassa kaunehin?
- Lumikki ja seittemän kääpiötä

59. ..... Uu, kovis vai?
- Titanic

60. ..... Mun tuulihatut!
- Harry potter ja salaisuuksien kammio

61. ..... Sä mokasit mun kuviot!
- Pocahontas

62. .... Pumba ootsä sekasi!? Toiha o jellona, sehän syö meikäläisiä!
- No joku leijonakuningas?

63. Mitkä lehdet on tilattu nimelläsi?
- ööh Jääkiekkolehti ja Suosikki

64. Kynsilakkaa vai ei?
- ei mieluummin

65. Jos on, minkä väristä?
- mustaa

66. Mitä mieltä olet pojista jotka meikkaa?
- Kyllä!!! Meikatkaa kaikkiii <33 kuten Cat ja Gee ja ja ja.. ööö

67. Pitkä letti tekee miehen, oletko samaa mieltä?
- KYLLÄ mutta Cat ja Gee saavat anteeksi

68. Paras lastenohjelma?
- Muumit

70. Mitä sinulla on nyt päällä?
- alusvaatteet, meidenpaita sekä tyylikkäät maastokuvioiset caprini

71. Katso lukujärjestystäsi keskiviikko päivä, kolmas tunti, mitä ainetta silloin on?
- muistaakseni tuota matematiikkaa

72. Menetkö kesällä ulkomaille?
- jöö Juvalle <33

73. Onko ruotsi puhevika?
- suurinpiirtein

75. Panisitko?
- niin

76. Jeesus tulee, otatko kopin?
- en, vaan väistän

77. Miksi banaaneissa on naruja?
- tehdäkseen hedelmästä epämiellyttävän syödä.

78. Kuulakärkikynä vai lyijykynä?
- lyikkäriii <33

79. Katso puhelimestasi 20. viesti, mitä siinä lukee?
- "Hengailkaa vaan - kun vielä voitte! Oltiin siirin kaa konsertis... Soittele sit Suomesta - se 8 on Itävallan aikaa - ihanaa iltaa ja yötä ja tervetuloa kotiin!"


80. Oletko koskaan toivonut olevasi vastakkaista sukupuolta?
- joo :D

81. Aiotko syödä seuraavana pääsiäisenä paljon munia?
- hmmm katsotaan

82. Miten aiot viettää tulevan juhannuksen?
- mieluiten Juvalla mutta näkee sitten. Toivottavasti en yksin

83. Entä vapun?
- en varmaan mitenkään

84. Mitä mieltä olet koulukiusaajista?
- hirttäisin heidät kaikki ja söisin maksat jos jaksaisin

85. Onko sinua koulukiusattu?
- tietenkin

86. Oletko sinä koulukiusannut?
- en todellakaan

87. Kun laitat kädet ristiin, kumman käden peukalo on päälimmäisenä?
- vasen

88. Missä olit viimeksi bilettämässä?
- en harrasta

90. Mitä mieltä olet viiltelystä?
- niin emoa nam nam

91. Oletko koskaan harkinnut itsemurhaa?
- öö tietysti

92. Mitä teit viime synttäreilläsi?
- niin tylsät oli ettei jääny mitään mieleen

93. Onko sinulla sisaruksia?
- joojoo

94. Minkä ikäisiä?
- 16 ja 7

95. Mikä kappale sinulla nyt soi?
- ei mikkää

97. Roikkuvat korvikset vai napit?
- napit

98. Mitä mieltä olet kaukosuhteista?
- nii-i

99. Voisitko seurustella itseäsi vanhemman kanssa?
- no mieluummin!

100. Entä nuoremman?
- omatuntoni ei sallisi sitä

101. Mielestäsi kauniita nimiä?
- Kuisma, Kiira

102. Paras lukemasi kirja?
- Harry Potteriit <33

103. Mitä tällä hetkellä odotat?
- kesälomaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

104. Entä ketä odotat?
- ööö Kissaa

105. Onko huoneessa jossa olet, joku muukin kuin sinä?
- Siiri, sekä tietenkin Ossi, Tuomo, Gee, Frank, Cat ja joitakin randomeja

106. Jos on, kuka?
- niin mietipäs sitä

107. Missä vaiheessa jouluvalot otetaan pois ikkunoista?
- Loppiaisen maissa

108. Bacardi vai Smirnoff?
- keitäs ne on

109. Juotko alkoholia? Kuinka usein?
- 24/7

110. Poltatko?
- sitäkin joka päivä

111. Jos poltat, mitä merkkiä?
- kaikki menee

112. Aiotko lopettaa polttamisen?
- en tietenkään!

113. Minkä kappaleen sanat menevät näin: "Sä omistat mut kokonaan, mut ihan tostavaan heität, käytettynä romukoppaan, en saa olla oma itseni, ja jopa vaatteeni sä käskit mut vaihtamaan.."
- varmaan joku suomalaisen heavy metalin helmi, joka on minulta mennyt vähän ohi.

114. Coca-cola vai Pepsi?
- cocacola

115. Mikä on toinen nimesi?
- Tuulia

116. Mikä on paras suklaapatukka mielestäsi?
- Fazerin ne missä on mansikkajugurttia ja Pigalit ja kaikki hyvät

117. Montako kelloa huoneessasi on?
- kolme tai neljä

118. Millainen talvitakki sinulla on?
- mustapunainen

119. Entä millaiset tumput?
- kirjavat, meinaan kyllä opetella neuloo uudet, kun tuota lankaa on niin pirusti

120. Nukutko sukat jalassa?
- enn

121. Oletko nukkunut vastakkaisen sukupuolen vieressä harrastamatta seksiä?
- en ole nukkunutkaan

122. Oletko suudellut samaa sukupuolta?
- nope

123. Mikä puhelimen liittymä sinulla on?
- elisa jokin

124. Juna vai bussi?
- hmmm... bussi jos on yksin, mut juna jos on kaveri mukana

125. Osaatko tehdä tämän Ü merkin?
- Ü joo:D

126. Oletko esiintynyt koskaan lavalla?
- näytelmissä

127. Mitä olet lavalla tehnyt?
- hengaillu

128. Mikä sinusta tulee isona?
- vampyyri ofc

129. Haluatko lapsia?
- ehkä

130. Minkä pituinen olet?
- 169,3 cm

131. Osaatko tehdä kärrynpyörän?
- en

132. Entä kuperkeikan?
- toki

133. Onko sinulla tällähetkellä karkkia?
- nope

134. Jos voisit tehdä jonkun asian elämässäsi tekemättömäksi, mikä se olisi?
- mistäs aloittaisin

135. Onko seinälläsi seinälippuja?
- ei

136. Do you have messenger?
- no on

137. Oletko hyvä englannissa?
- pretty good

138. Onko sinulla sormuksia?
- öö ei kai

139. Oletko kokeillut huumeita?
- noen

140. Mikä on paikka, jonne et koskaan ottaisi lävistystä?
- en mihkää

141. Mitä ruokaa voisit syödä niin paljon että napa paukkuu?
- Lasangnea ja kaikkea hyvää, vaikka kiinalaista

142. Mikä on ruoka, jota ajatellessakin nousee ylös?
- kaaliruuat, maksalaatikko, misokeitto, linssiruuat

143. Mätitahna vai pikkelssi?
- öö jälkimmäinen??

144. Tykkäätkö maksamakkarasta?
- joo

145. Kuka on gallerian söpöin mielestäsi?
- hmmm onhan niitä aika monta

146. Minkä kohteliaisuuden kuulit viimeksi?
- oon kiva

147. Freeman vai Badding?
- jompikumpi

148. Minkä kappaleen sanat menevät näin: "Kaikki mitä tein, tein vain sinua varten, vartioin sun joka askelta.."?
- hohhoijaa

149. Kyllästyttääkö jo tämän täyttäminen?
- Kyllä

150. Kenen vieressä nukuit viimeksi? (silloin kun nukuit jonkun vieressä)
- Vappuna, siin oli aika monta

151. Onko Nightwish mitään ilman Tarjaa?
- Ei ole.

152. Mitä mieltä olet partiosta?
- en ole kokeillut.

153. Mitä olet sanonut viimeksi?
- jotakin joistakin kuvista, joissa on eräs bändi, jota en kamalasti ole kuullut..

154. Kenelle?
- Siirille

155. Oletko koskaan satuttanut itseäsi?
- tietenkin

156. Eikö nyt olisi hyvä aika lopettaa kysely?
- eiköhän

157. Sano vielä viimeiset sanat.
- hei moi

158. Niin ja terveiset!!
- samaten

159. Koska viimeksi sanoit jollekin rakastavasi häntä?
- en jakele rakkaudentunnustuksia

160. Tarkoititko sitä?
- melkeinpä.
Nöynöynöyyy Suomalaiseen tilaamani kirja oli loppunut varastoista D': Saan odottaa ilmeisesti toisenkin kuukauden. Tänään soittivat ihanasti kesken ihmisopin tunnin ja ilmoittivat että kauan himoitsemani opus ei ole saatavissa siis vielä vähään aikaaan. Jään odottamaan. Mmmm odotin sitä kirjaa niin kauan <333 :'|


PS. rakastakaa kuvitusta (Kissa on se vasempi)
Ääk Cat on -88!!!! <33<3<3<333 Se oli 9 kun Deathstars perustettiin :') Liittyi sitten vähän myöhemmin kylläkin <3

Juuri näin B)Sunnuntai 18.05.2008 04:46

"Poika ajaa lujaa moottoripyörällä 180 km/h
Tyttö:Hidasta,mua pelottaa
Poika:Enkä,tää on hauskaa
Tyttö:Eikä ole.Oo kiltti,tää on liian pelottavaa
Poika:Sano mulle sitten,että sä rakastat mua
Tyttö:Hyvä on,mä rakastan sua.Jarruta!
Poika:Ja nyt halaa mua OIKEIN kovaa
*tyttö halaa poikaa*
Poika:Ota mun kypärä ja laita se päähäs

Sanomalehdessä seuraavana päivänä:
"Moottoripyörä törmäsi rakennusta vasten jarrujen vian seurauksena.Samalla hetkellä kyydissä oli kaksi henkilöä ja vain yksi jäi eloon."
Totta puhuen,matkan puoli välissä,poika huomasi jarrujen olevan rikki,mutta ei halunnut tytön tietävän asiasta.Sen sijaan hän pyysi tyttöä sanomaan että tämä rakastaa häntä ja halaamaan tätä viimeistä kertaa.Lisäksi hän käski tytön laittavan kypärän päähän,jotta tyttö jäisi eloon vaikka tämä merkitsi pojalle kuolemaa.

Jos sinäkin rakastat jotakuta yhtä paljon - kopioi tämä päiväkirjaasi"


"Analysoidaanpa tätä nyt hetki. Ensinnäki ko päristelet pyörällä 180 km/h niin siinä ei palijoa kommunikoida. Vaikka tyypeillä olis ollu radioyhteys toisiinsa niin sen toisen puheesta ei saa vittuakaan selevää ko sillä ei oo kypärää. Morsettamallakohan ne tuon keskustelun kävi? Helevetinmoinen keskittysmiskyky poijalla, pisteet siitä. Ja miten helevetissä se poika oikein meinas tunnistaa OIKEIN kovan halauksen normaalista kiinnipitämisestä? 180 kmh lasissa pidetään perkele kiinni eikä meinata, vai hiuksistako se tyttö ensin kiinni piti? Moisesta vauhista kypärän vaihtaminen on kans melekonen stuntti, kumpasenkin pitää olla meleko riskejä kavereja, ja meleko (erittäin) tyhymiä myös ko yleensäkin lähti toinen kyyttiin iliman kypärää?? Jarrujen räjähtäminen muka syynä kypärän vaihtoon, ikinä kuullu moottorijarrusta? Ilimanvastuski on tuossa vauhissa jo niin kova ettei tartte kun vähän nousta siitä tankin päältä niin jo alkaa maisemista saaha jotain selevääkin. Ja mitä helevettiä, kyytissä iliman kypärää? Todennäkösesti tyypin pärrä meni mettään siitä syystä kun joku sittiäinen lensi silimään, ja tuossa vauhissa varmasti uppos se sittiäinen ja syvälle. Ja haluaisinpa tutustua siihen Teräsmiehen tyttäreen joka henkensä piti tuosta tällistä, 180 kmh vauhista seinään se on aivan yks lysti onko sulla kypärää ollenkaan vai kaks kypärää, vai kolome.. Tosin tarina ei tunnu mainittevan jäikö hempukka loppuelämäkseen kasviksi. Miksiköhän? Vuojen Tyhymä Paskiainen-kiertopalakinto jaetaan tänä vuonna hiukan etukäteen, ja tuon poikasen hautahan se on osotteena. Asetellaan se siihen kiven päälle kivasti. Jos jaksavat sen ruumiin rapsutella sieltä seinästä irti. Oppiipahan ottamaan huippuja jarruttomalla pärrällä.

Jos sinunkaan mielestä koko paskassa ei oo realismin häivääkään - kopioi tämä päiväkirjaasi!"

CoolPerjantai 16.05.2008 16:25

Mietin et jos joku aamu heräisinki Gerard Waynä. Vähän ois pelottavaa! Peilailisin itteeni koko päivän ja jäisin koulusta pois ettei hullut teinit hyökkäis mun kimppuun. Aamulla tietty pyytäisin Siirii meikkaa mut. Mut sit kummiski joku juorulehti sais tietää musta, ni mun pitäis rueta selittää et en oo oikeesti Gerard Way ja ne pitäis mua hulluna ja sit samalla tahraisin oikeen Gerardin maineen. Gerardilla on vaimo ja mä vaan kattelisin jätkiä. Mut olisin mies! Vaikuttaisin homolta <33 Miehet osaa öristä. Osaakohan Gee öristä? Kokeilisin.

HAUSKAA ÄITIENPÄIVÄÄMaanantai 12.05.2008 02:51

Vittuku piti aamulla herätä kukonlaulun aikaan ja lyllertää kirkkoon kymmeneks. Kamalan lämmintä. Kuolin janoon. Onneks sain riparipisteen. Vielä kaks. Perjantaihin asti aikaa.. Taitaa venähtää viikonloppuun tuo pisteiden suorittaminen, kun tuppaa päälle tulevalla viikolla kaikkea muuta mikä menee erikoisjumalanpalvelusten ja muiden kirkkotilaisuuksien edelle.

Tänään ukkosti. Hypin seinillä. Kannattaa kokeilla ulkona teepaidassa ja capreissa ja säärystimissä ja skeittikengissä kaatosateella nurmikolla selällään makaamista. Kuuntelee samalla ukkosen jyrinää parin kilometrin päästä ja antaa vaatteiden mennä ruohoisiksi ja mutaisiksi ja antaa veden sataa naamalle. Se on kivaa. Tunsin taas olevani Suomessa Itävallan tripin jälkeen. Sitten menin saunaan. Ihana Suomi.

5.5.-9.5.2008 <333Sunnuntai 11.05.2008 17:14

joo oli hauskaa. salzburgissa oli hellettä. Lentäminen oli aika jännää. Ekalla lennolla Hesasta Berliiniin jännitti ihan kivasti, mut nyt kun tultiin takas ja kyydissä oli joku saksalainen varhaisteinilauma joka kilju ja päästeli hämmästyneitä ääniä kun päästiin pilvien yläpuolelle, ja laulo kovaan ääneen saksankielistä Helsinkilaulua, ja taputti kun laskeuduttiin maailman angsteimpaan hevimetallimaahan ni oltiin sillai että ei vittu. Onhan se ihan kiva olla lentokoneessa. varsinkin Suomeen päin tullessa ku pääs takas tänne. Terminaalissa oli kiva muumikauppa ja ne möi jotai poroja kaikkialla, niitähän käppäilee tossa meidän takapihallakin. Suomella hyvä egotuksen aihe. Jääkarhujakin täällä asuu.

Salzburg on oikein sievä muutaman miljoonan ihmisen asuttama itävaltalaiskaupunki. Meidän hostellistakin nähtiin Alpit ja se linna mikä seisoo siinä kukkulalla mikä tekee ikään kuin muurin kaupungin yhdelle laidalle. Käytiin me siellä linnassakin, sieltä näkyi hienot maisemat. Ja siellä pysty kaukoputkella tsiigailee Alppeja. Me mentiin sinne ylös linnaan sellasella siistillä hissillä. Se hissi ei kyllä ollu niin hieno ku se joka meni sinne jääluolaan mikä oli taas jossain persiissä ku mentiin sinne junalla tunnissa... Jääluolareissulla törmättiin korpilahtelaisiin nuoriin, olihan se ihan hauska kun näki suomalaisia Itävallassa. Siinäpähän valtaatte Saksan kuten joku älypää kehotti.. terveisiä jos lukee tämän kuka tahansa paikalla olleista :D Kommentoikaa ihmeessä :)

Jossain suolakaivoksessakin Halleinissa päästiin käymään. Siellä oli itseasiassa kivempaa kuin olin odottanut.. Eka puettiin kivat valkoiset suoja-asut päällemme ja näytettiin yhdessä mielisairaalapotilailta. Sit hypättiin nättiin pikku junaan jossa istuttiin perätysten toistemme sylissä. Sit laskettiin kans liukumäkiä pariin otteeseen, ne oli hauskoja. Ja paatissakin istuttiin, siellä oli sellainen maanalainen pikku järvi tai joku tällanen.

Salzburgissa kuitenkin vietimme valtaosan ajasta. Vanha kaupunki on aivan upea.. Siellä oli kamalasti patsaita ja suihkulähteitä ja tyylikkäitä kirkkoja ja kaunis hautuumaa joka oli hukutettu kukkasiin ja kaikkiin koristeisiin.. Kaikkialla myytiin mozart-kuulia ja bageleita ja jäätelöä. Oli siellä H&M:kin. Ynnä muita teinivaatekauppoja. Ja hieno lelukauppa ja tennarikauppa ja korukauppa. Ja torin kojuilta ostin ihanan ristikaulakorun ja stailin nuottiaiheisen sontsan :)

Itävaltaan haluan ehdottomasti toistekin!! Siellä ihan oikeasti oli hyvännäköisiä jätkiä.. Etenkin sillä pillipiipariaukiolla se unisilmäinen herkkupeppu pipoineen ja raitahuppareineen... Unelma ♥♥♥ Ja IHANA letti ^.^ Mut se katto stinaa koko ajan :'( Me käveltiin siellä ja oltiin menossa hostellille päin mut sit bongasin sen jätkän >:) Sit me esitettiin et oltais eksyksissä ja pyörittiin siinä hetki ja tapeltiin mille kujalle käännyttäis, kunnes keksittiin jäädä istumaan penkille aivan vastapäätä penkkiä jolla tämä kyseinen Frankierohtava hottis istui kuppilan edessä. Me taidettiin tuijottaa häntä vähän liikaa mutta hän tuijotti takaisin..Olisikin katsonut minua samalla ilmeellä kun katsoi Stinaa :'| Oon vaan niin ruma etten katsettakaan ansaitse. Sitten ilmeisesti kundin vanhemmat tulivat kuppilan sisältä ja unelma lähti niiden matkaan sitten.. Sen isä tuli kehumaan stinan sääriä. Toiseen se oli liimannu hello kitty- laastarin. Mulla oli onneks ees sukkahousut. Ei sillä että hokipohkeitani arvostettaisikaan. Sitten ne lähti ja mekin lähdettiin. Ja katsottiin taakse ja nekin katto. Myös suklaasilmä. Vilkutettiin ni sen vanhemmat vilkutti. Itse päiväuni vain vilkuili meihin päin, stinaan päin. Olisin voinut juosta sen perään ja sitoa ja laittaa säkkiin ja kiikuttaa Suomeen ja kotiuttaa se vaikka mein kaappiin. Pahus. Mut se meni.. Sillä oli hyvä pylly.. Ja nätti hymy ja ihanat silmät <33<33<3333

Muutan isona Salzburgiin. Mut tuun Suomeen kuolemaan ja miut haudataan Juvalle isin viereen. Mut saksaa en ikinä opettele puhumaan. Kun ne puhu englantia siellä ni se kuulosti ihan ruotsilta. Ne saa opetella puhumaan suomea >:)

Cover me in gasoline and strike a matchSunnuntai 04.05.2008 03:52

vähän cool!!!!! sain kamalasti uusia vaatteita Salzburgin reissua varten!!! Rakastan! Sain ihanan sinivaaleenpunaskottiruutuisen miesten kaulusteepaidan (meinasin pöllii ainoon S-koon mut olin liian kaappi siihenki :') ja sen kanssa käytettäviks sinisen ja pinkin topin ja tummansiniset (mustia metsästin) farkkucaprit joita pitää lahkeista vähän muoksia (sakseet...) ja punaiset sukkahousut joita käytän sitten mustien farkkujen kanssa ja mustat sukkikset ja mustat kengät ja keltasen vyön ja Kamut-sukkaparin <333<333 hähää! kunhan vaan ois lämmintä siellä etelässä >,O

Huomenna lähetään kaheksan jälkeen aamulla junalla hesaan ja sit vaihto Berliinissä, sit Muncheniin ja sit vielä jonneki ilmeisesti ennen ku ollaan Salzburgissa :D Motellissa yövytään kolmen hengen huoneissa, en tiiä tuleeko Hille vai Stina sit miun ja Jassun kans. Sitten me hengaillaan suolakaivokses ja jääluolas ja eletään suklaalla ja roskaruualla ja saadaan ehkä shoppaillakin ja käydä uimassa ja nukutaan bussissa ja junassa ja lentokoneessa. Perjantai-aamuna kahdelta aletaan sit tekeen matkaan takas Suomeen ja Kuopioon päin.

Ja vitut ketää kiinnosta tuun perjantai-illaks kotiin ♥♥♥