IRC-Galleria

aamuisinTiistai 04.12.2007 12:50

he-he, satu oli hyvä äske; "mä en oo koskaan ollu aamusin tollane."
en ymmärrä mitä se tarkotti, mut joo, en oo aamuihmisiä. jotain mun kahvin tarpeesta aamusin kertoo ehkä se et käytin tänään suodatinpaperina vessapaperia, kun oikeet oli loppu.

oon ollu töissä ja töissä ja töissä. eilen latasin kaheks kuukaudeks matkakortille lisää aikaa et voi taas liikkua pelkäämättä tarkastajii, makso 79e ja risat. maksoin myös laskui ja tänään pitäis maksaa vuokra ja voi että ku vihaan noita. voispa elää vaa maksamatta vuokraa tai ilman mitään muita velkoja ja ostaa aina joku korvike sillon ku ei löydä sitä mitä lähtee ettimään (etin eilen sellasta tietynlaista laukkua, oli loppu, ostin paidan).

reissukuume on vielkin kova, eikä ulkomaalaset asiakkaat tai junien näkeminen päivittäin ainakaan lievennä sitä. oltiin vähä aika sitten myös aussibaarissa (paljon ulkomaalasia), oli ihan kivaa ja pääsin sisälle vaik olinkin aika nuori (ikäraja 21).

nyrjäytin nilkkani kohta vissiin kolme viikkoo sitten ja se alkaa vasta nyt olla täysin terve. kivaa. sain siihe siteen enkä voinu sit käyttää sellasia kenkiä kun olisin halunnu enkä kävellä niin nopeeta kun normisti.

ja sellasta, en nyt muista olisko ollu muutakin. väsyttää, mut nousin ku alan nukkuu iltapäiväl klo 15 ja meen yöl 00:00 duuniin, jee. sitä ennen pesen ainaki pyykkii.

mut moi ny, terkkui kaikille

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.