IRC-Galleria

JosjosjosTorstai 28.06.2007 00:05

Jos saisin elää unelmaani..

1. Olisin...
[ ] 150 cm
[ ] 160 cm
[x] 165 cm
[ ] 170 cm
[ ] 175 cm
[ ] 180 cm
[ ] 185 cm
[ ] 190 cm ...pitkä.

2. Olisin...
[ ] kalpea
[ ] vaalea
[x] normaali
[x] ruskettunut
[ ] ruskea
[ ] tumma ...ihon väriltäni.

3. Hiukseni olisivat...
[ ] aivan valkoiset
[n] kullan vaaleat
[ ] vaalean ruskeat
[x] keskiruskeat
[x] tumman ruskeat
[x] mustat
[ ] kuparin väriset
[x] punaiset
[ ] pinkit
[ ] siniset
[ ] vihreät
[ ] violetit ...väriltään,

4. lisäksi...
[ ] valkoisia
[ ] kullan vaaleita
[ ] vaalean ruskeita
[ ] keskiruskeita
[ ] tumman ruskeita
[ ] mustia
[ ] kuparin värisiä
[ ] punaisia
[ ] pinkkejä
[ ] sinisiä
[ ] vihreitä
[ ] violetteja ...raitoja.

5. Hiustyylini olisi...
[ ] kalju
[ ] siili
[ ] tässä välillä
[ ] polkkatukka
[ ] keskimittaiset hiukset
[x] pitkät hiukset

6. ...
[ ] ohuella otsiksella
[ ] paksulla otsiksella
[x] ohuella sivuotsiksella
[ ] paksulla sivuotsiksella
[ ] ilman edellisiä

7. ...
[ ] rastoilla
[ ] kiharalla
[x] laineilla
[x] suorana
[ ] pikkuleteillä

8. Silmäni olisivat...
[x] vihreät
[ ] siniset
[ ] ruskeat

9. Ammattini olisi...
- joku kiva

10. Mieheni olisi...
[x] vaalea
[x] ruskea
[x] tumma ...hiuksinen,

11. ja ihon väriltään...
[ ] kalpea
[ ] vaalea
[x] ruskettunut
[x] ruskea
[x] vaalea ,

12. sekä hänen silmänsä olisivat...
[x] vihreät
[x] siniset
[x] ruskeat ...väriltään.

13. Hän olisi myös...
[ ] 160 cm
[ ] 165 cm
[x] 170 cm
[x] 175 cm
[x] 180 cm
[x] 185 cm
[ ] 190 cm
[ ] 195 cm
[ ] 2 metriä ...pitkä.

14. Mies olisi ammatiltaan...
- no joku renttu tietysti eh tai ei

15. Hän muistuttaisi...
[x] Johnny Deppiä
[ ] Jared Letoa
[x] Orlando Bloomia
[ ] Ozzy Osbornia
[ ] Zac Efronia
[ ] Joel Maddenia (Good Charlotte)
[ ] Usheria
[ ] 50 centtiä
[ ] Hugo Vásquezia (Tuhkimotarinan Hugo)
[ ] Mikko Leppilampea
[ ] Antti Tuiskua


16. Asuisimme...
[x] Suomessa -jos vastaat tämän, siirry kohtaan 17. a)
[X] ulkomailla -jos vastaat tämän, siirry kohtaan 17. b) ja sitten c)

17. a) ...
[x] Helsingissä
[x] Tampereella
[ ] Lappeenrannassa
[ ] Rovaniemellä
[ ] Oulussa
[ ] Inarilla
[ ] Turussa
[ ] nykyisellä paikkakunnallasi


17. b)...
[ ] Ranskassa
[ ] Espanjassa
[ ] Yhdysvalloissa
[ ] Kanadassa
[ ] Englannissa
[ ] Ruotsissa
[ ] Virossa
[x] Saksassa
[ ] Aasiassa
[x] Italiassa
[ ] Portugalissa
[ ] Kreikassa
[x] Etelä -Ameriikassa
[ ] Karibialla

17. c) siellä sijaitsevassa kaupungissa...
- ihan sama

18. ...
[x] kaupungin laidalla
[x] ydin keskustassa
[x] rannalla
[x] pienellä "neighbourhoodilla"
[ ] asuntoauto alueella


19. ...
[x] kerrostalossa
[x] rivitalossa
[x] paritalossa
[x] omakotitalossa
[x] rantahuvilassa
[x] kartanossa

20. Meillä olisi...
[x] 0 tai
[x] 1
[x] 2
[ ] 3
[ ] 4
[ ] 5
[ ] 6
[ ] 7
[ ] 8
[ ] 9
[ ] 10 tai enemmän ...lapsia.


21. ....
- 0-1...tyttöä,

22. ja...
- 0-1 ...poikaa.

23. Omistaisimme...
- kaikkee

24. Muuta...
- ei kai täs muuta

[Ei aihetta]Perjantai 22.06.2007 19:08

ähh
hehe


Testaa tyylisi!

Sinun vetovoimasi on sisäsyntyistä. Olet aistillinen, naisellinen nainen, joka saa katseet kääntymään vaikka ei siihen tietoisesti pyrikään. Et flirttaile, mutta olet niin sinut naiseutesi ja vartalosi kanssa, että sinua on helppo ihailla. Iloitset elämästä ja sen tarjoamista nautinnoista, ja haluat pitää itsestäsi ja läheisistäsi hyvää huolta. Olet loistava kutsujen emäntä ja saat kaikki vieraasi viihtymään! Olet lämmin, pehmeä ja houkutteleva!

Rakastat myös materiaaleja, joiden kosketus saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi. Pehmeät neuleet ja kauniisti laskeutuvat materiaalit ovat sinua varten, mutta sinun ei tarvitse pukeutumisellasi korostaa naisellisuuttasi, vaan se huomataan koko olemuksestasi, kävelytyylistäsi ja todennäköisesti myös niistä feromoneista, joilla villiinnytät tuoksustasi huumaantuvat ihailijasi.
______________________________________________

Millainen sinkku olet?

Sinun sinkkutyyppisi on vaeltaja!Vaeltajan voi tunnistaa hiukan poissaolevasta ilmeestä ja teoreettisesta puhetavasta. Kädet ovat yleensä kylmät, mikä kertoo vaikeuksista solmia läheisiä ihmissuhteita. Niin ovat jalatkin, sillä vaeltaja jäykistää usein tiedostamattaan polvensa heikentäen siten alaraajojen verenkiertoa.

Tietty ulkopuolisuuden tunne on peräisin jo ajasta kohdussa ennen syntymää, jonka ajoitus ei ollut paras mahdollinen. Vaeltajalla on tarve etsiä vastauksia elämän peruskysymyksiin filosofiasta tai uskonnosta, ja hän rakastaa syvältäluotaavia keskusteluja. Hän saa helposti kontaktin vastakkaiseen sukupuoleen, mutta tunteiden ilmaisu onkin vaikeampaa. Paras tilanne vaeltajalle olisi löytää yhteinen projekti kumppanin kanssa. Arki voi muuten tuntua tylsältä. Vaeltaja nauttii vaihtelusta jopa siinä määrin, että siitä voi muodostua elämäntyyli. Hän osaa olla riippumaton ja vapaa roikkumatta kumppanissaan. Naiset eivät välttämättä arvosta näitä ominaisuuksia miehessä, mutta miehet arvostavat niitä naisessa!

Rohkeus ja avoimuus uusille ideoille kuuluvat vaeltajan valloittaviin ominaisuuksiin. Vastuun ottaminen ihmissuhteissa ja ristiriitojen selvittäminen diplomaattisesti on sen sijaan vaikeaa.

Kun vaeltaja kyllästyy seikkailuihin ja valmistautuu etsimään turvallisuutta, ymmärrystä ja paikkaansa yhteiskunnassa myös parisuhteen kautta, hän avaa sydämensä kestävälle rakkaussuhteelle.
__________________________

Millainen rakastaja olet

Kuulut syntymäpäiväsi perusteella Venuksen kolmanteen vaiheeseen. Kolmannessa vaiheessaan Venus kulkee kepein askelin. Suhteet ovat pinnallisia, tämä Venus kerää mieluummin monia kokemuksia ja testaa viehätysvoimaansa kuin antautuu rakkauteen koko sielustaan. Kolmannen vaiheen Venus osaa hurmata avoimuudellaan, hän myös puhuu mielellään niin seksistä yleensä kuin henkilökohtaisista kokemuksistaankin. Vähän lapsenomainen suhtautuminen koko maailmaan lyö leimansa kolmannen vaiheen Venukseen. Hän on utelias kaiken suhteen ja kokeilee mielellään kaikkea uutta, mutta ei oikein pysty pysähtymään paikoilleen. Hän imee nopeasti pintakerroksen kaikesta, mutta jaksaa harvoin tutustua syvällisemmin mihinkään. Tämä pätee niin asioihin yleensä kuin ihmissuhteisiinkin .
Kolmannen vaiheen Venus osaa pitää hauskaa ja on suosittua seuraa. Oman tasapainonsa hän kuitenkin löytää vasta oivallettuaan sen, että omaa viehätysvoimaa ei tarvitse testata yhä uudelleen, vaan rakkauteen voi oikeasti uskoa ja luottaakin.
_____________________________________________________

Millainen liikkuja olet?

Sinä olet sohvaperuna! Sehän on se kaikkien tuntema kuvaus ihmisestä, joka ei liiku. Ennen ajattelimme ehkä liikaa miettimättä, että sohvaperuna on mies, mutta valitettavasti sukupuoliroolien tasoittuessa naiset ovat ottaneet mallia miehistä niin hyvässä kuin pahassakin.

Pääosa sohvaperunan vuorokaudesta menee istuma-asennossa töissä ja vapaa-aika löhöillessä sohvalla. Käytössä on ehkä oma auto, tai sitten liikutaan paljon julkisilla liikennevälineillä. Portaat korvautuvat hissillä. Sohvaperuna on hyvin kaukana menneiden aikojen ihmisestä, joka luonnostaan liikkui paikasta toiseen joko kävellen, hiihtäen tai hevosella. Tämä ihminen liikkui sanan varsinaisessa merkityksessä, vaikka syy oli toinen kuin nykyään. Sohvaperunan syyt liikkumattomuudelleen ovat yleisimmin väsymys, laiskuus tai mukavuudenhalu. Kaikki nämä tulisivat hoidetuiksi, jos Sohvaperuna saisi itsensä ylös, ulos ja lenkille.
___________________________

Mikä jumalatar olet

Tärkein ominaisuutesi on sitoutumattomuus. Olet sisimmältäsi villi ja vapautta kaipaava. Ikuinen tyttönen, joka tarvitsee vaihtelua ja kyllästyy helposti. Olet vaikutuksille altis, mutta avoimuutesi valloittaa.

Miessuhteissasi sorrut helposti olemaan lapsinainen, joka antaa miehen olla vahvempi ja suojella häntä.

Persephone-arkkityypin vaarana on kehittymättömyys. Saatat myös olla taipuvainen masennukseen.

Lue lisää jumalatar-arkkityypeistä Helmen artikkelista
_________________________________

Millainen viettelijä olet?

Herttainen luonnonlapsi

Vaikka itse ajatteletkin, ettet ole viettelijä ollenkaan, ovat viettelytaitosi aivan huippuluokkaa. Salaisuutesi on siinä, että flirttisi ja valloittamisesi ovat niin luonnollisia, ettet itsekään tajua viehätysvoimaasi. Olet syntynyt viettelemään, sillä viaton iloisuutesi ja sammumaton optimismisi ovat juuri niitä aseita, jotka vievät miehen polvilleen eteesi.

Sinä hyppelet kuralätäköissä ja naurat perhosen siiven keveydellä. Olet onnellinen auringonsäteestä ja syleilet elämää kaikilla soluillasi. Kuka sitä voisi olla rakastamatta? Levität iloa ympärillesi, ja mies hakeutuu seuraasi vain saadakseen rentoutua.

Otteesi elämästä on niin lapsenomaisen aito, että herätät aikuisen miehen sisällä asuvan pienen pojan, ja saat hänet taas uskomaan ihmeisiin. Viattomuutesi herättää myös hänen suojelunhalunsa. Voikin olla, ettet kovin kauaa enää kulje vapailla markkinoilla - olet juuri sellainen tyttö, jonka mies tahtoo kokonaan omakseen.

[Ei aihetta]Keskiviikko 06.06.2007 11:57

hehhh oon ollu töissä, heiiii saisko olla muuta onko s-etukorttia viis ja yhdeksänkymmentä kiitos ja kaksi euroa ja kymmenen senttiä takaisin noin ole hyvä. oon saanu kehuja jne ja eilen kokki tarjos ylijäänyttä pizzaa, ja eilen selvis myös et oon koko juhannusviikonlopun töissä mikä ei haittaa ku sehän tietää vaa rahaa,

oon ollu myös pääsykokeissa (sillä reissulla meni ihan oudon paljon rahaa..), neljä päivää ja sisällepääsyähän en ees odota.

sit sain sellasen lakin mitä käyttää aina vappuna ja hirveesti lahjoja ja ny oon aika rikas ja aion avata säästötilin. tekis mieli tehä jotain radikaalia ja räväkkää ulkonäölle mut en ehkä halua potkuja.

tännää ja eile ja toissapäivänä ja huomenna ja ylihuomenna iltavuorossa 8h töitä, toissapäivänä siihe lisäks 4 tunnin palaveri jippiii

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.05.2007 02:04

1. Minkälainen olet kännissä?
- rento, estoton, flirtti, iloinen ja äänekäs -eli kaikkee niinku selvinpäinkin mut vaan suuremmissa määrin

2. Milloin aloitit kännäämisen?
- olinkoha 13

3. Oletko kännipäissäsi lähtenyt jonkun henkilön matkaan jonka naama ei aamulla miellyttänytkään?
- no, heee en jääny odottelee aamuun

4. Kuvaile juomistasi viidellä sanalla.
- joskus överisti mut ei tarkotuksella

5. Mitä yleensä juot?
- yleensä? bissee

6. Mikä on pahinta juomaa mitä tiedät?
- ällömakeet siiderit

7. Oletko ollut alaikäisenä baarissa? Missä?
- joo, häppärissä ja ulkomailla

8. Ketkä ovat vakio-juoppokavereitasi?
- kaikki

9. Kerro ärsyttävä piirre, joka tulee esiin sinusta kännissä?
- saatan olla josku liianki äänekäs?

10. Osaatko mielestäsi juoda?
- tottakai

11. Kerro pahimmista övereistäsi.
- varmaa joskus kasilla ku oksentelin vaa koko illan, tää kaikki meni vielä videokameralle, katottiin tota joku aika sitte ja näytti joo tosi hauskalta!

12. Kerro noloin tekosi humalassa?
- no jaa jotkut avautumiset ehkä, tai se ku jäin koroista kii penkkiin ja kaaduin tosi pahasti polvilleni hienossa klubissa prahassa

13. Parhaat kotibileet tms. joissa olet ollut?
- niit on liikaa!

14. Mikä on lempi juomasi?
- hyvä bisse! ja jotku kalliit drinksut

15. Tanssitko tai laulatko paljon humaltuessasi?
- emmä yleensä

16. Tappeletko kännissä?
- en ku näytän hapanta naamaa

17. Oletko usein poliisien kanssa tekemisissä humalassa?
- en

18. Miten valmistaudut iltaan?
- riippuu mihi oon menossa, no meikkaan ja kuuntelen musiikkia

19. Mitä muut sanovat juomisestasi?
- "anna mennä vaa"

20. Jos saisit valita, huomenna olisi vappu, juhannus vai uusivuosi?
- no vappu vois tulla uudestaa, juhannuksena oon varmaan töissä ni ei sitä

21. Kuvaile tanssimistasi humalassa.
- hehe no älyttömän taidokasta tietysti

22. Mikä on lempi biisisi humalassa?
- kaikki biisit, paitsi sellane tasanen jumputus mikä alkaa puuduttaa ja humala menee hukkaa

23. Mikä on typerin keksintösi mitä olet kännissä keksinyt?
- oon kai ollu niin kännissä etten muista

24. Oletko hyvä juomaan väkeviä shotteina?
- helposti

25. Lopuksi kerro paras drinkkivinkkisi tai mikä on sinun mieluisin sekoitus?
- valkkari ja sprite jos tarvii jo jotain kevyempää, minttuviinakaako talvella ja kesällä melkee mikä vaan kuiva ja jäinen

Oletko...?Tiistai 15.05.2007 02:03

Istunut poliisiautossa? - Joo, ja vielä ulkomailla

Ollut ulkomailla? - No tsekkaa ylempi!

Suudellut jotakuta hetken mielijohteesta? - Joo

Nukkunut samassa sängyssä itseäsi vanhemman vastakkaisen sukupuolen henkilön kanssa? - Haha kyllä

Kontannut koulun lattialla? - En muista mutta oletettavasti joo, eiku muistan ja olen kyllä lukion teeillassa varmaan viimeks

Poiminut sieniä? - En kai

Juossut todella henkesi edestä? - En vissii

Murtautunut autoon? - En

Unohtanut jotakin lentokoneeseen? - En kai

Pussannut serkkuasi? - Joo

Kaatunut kenkien takia? - Todellaki, paitsi absintilla saatto olla jotain vaikutusta myös

Polskutellut Serenassa? - Joo

Stripannut? - En

Uinut vaatteet päällä? - En kai

Laulanut mikrofoniin? - Tietty

Piilotellut jotakuta jätkää? - En

Lintsannut? - Joo

Kokeillut nuuskaa? - En onneks

Ollut masentunut? - Joo

Leikkinyt vetäväsi huumeita ja kiskonut nenääsi tomusokeria tms.? - Hahahah salettii joo

Oksentanut ihmisen päälle? - En

Purrut kissaa, kun se on purrut sinua? - Ei kissat oo purru mua

Haukkunut koiralle? - En

Mennyt viemään roskia ja heittänyt roskasäiliöön vahingossa roskapussin sijaan oman laukkusi? - En, mutta lähellä on ollu

Potenut vauvakuumetta? - En

Ollut jonkun jätkän kanssa saunassa? - Joo

Kaatunut mopolla? - Tavallaa

Heilunut jossakin alusvaatteillasi? - Joo ja ilmankii

Liukastunut banaanin kuoreen? - En

Ollut kielimatkalla? - En

Pessyt ikkunoita? - Joo

Maistanut mustekalaa? - En

Ollut ambulanssissa? - Joo pienenä

HEKeskiviikko 09.05.2007 15:36

Testaa, oletko aikuinen.

Saat tai menetät pisteitä suluissa olevan määrän jos kyseinen asia kuuluu elämääsi. Pisteiden yhteenlaskettu summa kertoo aikuisuutesi todellisen asteen.

Aalto-maljakko (1)
Oiva Toikan lintu (1)
Arabia-astiasto (1)
Marimekko-verhot (1)
Tiffanylasityöt (1), itse tehty (2)
Stenvallin ankkataulu/-juliste (-1)
Bonus-kortti/-kortit (1) x
Lauantaisauna (1) x
Tukisukkahousut (1)
Kestopermanentti naisella (1)
Blondattu/värjätty tukka miehellä (-1)
Kalossit (1)
Lentosukat (1)
Selluliittihousut (2)
Yöpaita: pyjama (2), mammapaita (1), en käytä (-1)
Sääty: avoliitossa (1), naimisissa (2), eronnut (3), toista kertaa naimisissa (3), kaukorakkaus (-1)
Asuminen: asuntoremontti (2), asuntolaina (1), soluasuminen (-1), kommuuni (-2), vanhempien luona (-3) x
Lapset: jokaisesta lapsesta 1 piste
Jyrsijä kotieläimenä (-1)
Kissalla kiipeilypuu (-1)
Vene (1)
Mökki (2)
Asuntovaunu (1)
Auto: farmari (2), tuunattu (-1)
Skeitti-/lumilauta (-1)
Kaasugrilli (1)
Ompelukone (1) x
Mehumaija tai kuivuri (1)
Tuliterä imuri (1) x
Tietokone (-1), vain pelaamiseen/surffailuun (-2)
Polkupyörä käyttökunnossa (-1) x, varastossa (1)
Painepesuri (1)
Lehtipuhallin (1)
Tiedän mikä biisi on listaykkösenä (-1)
Kävelysauvat (1)
Käyntikortti (1)
Hassu kännykkälogo (-1)
Jakkupuku/poplari (1)
Kirppiskuteet (-1) x
Solmuvärjätty vaate (-1)
Käsineet: villatumput (-1) x, nahkakäsineet (1)
Superkalliit lenkkarit (-1), kengännauhat auki (-2)
Hintava merkki-T-paita (-1)
Taiteilijan signeeraama grafiikanlehti (1)
Savonlinnan Oopperajuhlat (1)
Yrityslipulla edellisessä (2)
Oopperamusiikin kuuntelu (1)
Pori Jazz (1)
Rock-festarit viimeisen kahden vuoden sisällä (-1) x
Luottokortti (1)
Opiskelijakortti (-1) x
Sakkomaksuja kirjastoon (-1)
Talvella joulukuusi/jouluvalot pihapensaassa (1)
Jouluvalot yhä ikkunassa (-1)
Tupakoin salaa (-1)
Työpalaverit (1)
Pariskuntaillalliset (1)
Pyöräilykypärä (1)
Käytän pipoa sisällä (-1)
Valmistan ruokaa pakastimeen (1) x
Sienestys/marjastus/pilkkiminen/verkkokalastus (1)
Likkojen Lenkki (1)
Tanssitunnit (-1), paritanssi (1)
Marjastan omasta pensaasta ja keitän marjoista mehua (2)
Kotiviini (-1)
Pidän heavy-musiikista (-1)
Heijastin (1)
Tatuointi/lävistys (-1) x
Niska-selkäjumppa (1) x
Barhopping (-1)
En tiennyt edellisen merkitystä vaikka käynkin baarissa (1) x
Yritän luoda toimivaa ihmissuhdetta anoppiini (1)
Osallistun mielenosoituksiin (-2)
Eläkevakuutus (1)
Testamentti (2)
Playstation tms. (-1) x
Ylelliset elintarvikkeet (1) x
Irtokarkit itselle (-1)
Pummaaminen (-1)
Yli 10 euron viinit (1)
Maito ruokajuomana (-1)
Vitamiinit (1)
Olen vegaani (-1)
Haaveilen omasta puutarhasta (1) x
Istutan kukkasipuleita (2)
Asioin automarketeissa (1), aina samassa (2)
Äiti ostaa ruoat (-1)
Ilta ilman seksiä voi olla onnistunut (1) x
Minulta on kysytty papereita viimeisen vuoden sisällä (-1) x
Muistan rippikouluisosteni nimet (-1)

-1

PISTEET:

Alle 0:

Olet syntynyt eilen tai korkeintaan toissapäivänä.
Aikuisuus häämöttää vielä kaukana: tylsänä, harmaana ja epätodellisena.

1-9:

Olet nuoruutesi kukoistuksessa, mutta älä huoli; idealismi ja
skeittilauta vaihtuvat tuota pikaa selluliittiin ja eläkevakuutukseen.

10-19:

Olet paatunut aikuinen, mutta vaalit nuorekkuutesi rippeitä kuin
kalleinta aarrettasi - mikä se onkin. Pysy juuri tuollaisena,
älä ikinä muutu!

20 tai yli:

Olet aikuisuuden ruumiillistuma - kannattaisiko joskus
vähän löysätä kravattia/helminauhaa?

[Ei aihetta]Torstai 03.05.2007 01:09

1. Ikäsi? - 18
2. Mitä hajuvettä käytät? - monia, mut yhtä vaan samaan aikaan
3. Lempilehti? - no en tiiä enää, trendistä on tullu suht turha et sanotaan vaikka image
4. Lempijäätelö? - suklainen
5. Tupeeratko hiuksiasi?- en
6. Viimeisin saamasi koenumero? - 8
7. Pidätkö kivennäisvedestä? - joo
8. Mitä radiokanavaa kuuntelet yleensä? - en mitään yleensä
9. Juotko kahvia? - joo
10. Onko koululiikunta mukavaa? - ei

11. Aijotko mennä armeijaan? - en
12. Millainen sää on nyt? - kylmä
13. Mitä aijot tehdä viikonloppuna? - en tiedä
14. Mitä ruokaa söit viimeksi? - ruokaa
15. Monen tunnin koulupäivä sinulla oli? - ei ollukaan
16. Omistatko mopon? - en
17. Oletko jo heittänyt talviturkin? - en
18. Millainen sänky sinulla on ? - liian kapee
19. Paljonko kulutat rahaa kuukaudessa? - liikaa
20. Oletko menossa kesätöihin? Minne? - no luultavasti joo (mut ei työnantajasta ny kuulu!), apsille
21. Oliko sulla tänään jotkut kokeet? - ei
22. Käytätkö meikkiä? - joo
23. Oletko ikinä värjäyttänyt ripsiäsi? - en
24. Onko sulla kuvia irc-galleriassa/ii2? - no oliskohan
25. Pidätkö valokuvaamisesta? - joo
26. Kirjoitatko päiväkirjaa? - joo
27. Mikä mietityttää sinua nyt? - tulevaisuus ja nyt niinku nää kysymykset vaa
28. Onko huoneesi sekainen? - ei
29. Jännittääkö mikään juuri nyt? - ei
30. Miksi vastaat tähän gallubiin? - huvikseni

31. kaukosuhteet vai ei? - ei ehkä
32. Käytätkö converseja? - missähä ne on
33. Oletko koskaan ollut kännissä? - oonkohan mä
34. Jos juot, millainen olet humalassa? - herttanen
35. Omistatko Kalevala -koruja? - yhen (1)
36. Mitä tv-ohjelmia seuraat? - lost, l-koodi, irtiottoja
37. Mistä vuodenajasta pidät eniten? - kesästä
38. Mikä on englannin numerosi todistuksessa? - en muista viimesintä
39. Oletko ollut/aijotko mennä kielikurssille? - en
40. Harrastatko ilmaisnäytteiden tilailua? - en

41. Lenkkeiletkö? - liian harvoin
42. Mitä näet kun katsot taaksesi? - sängyn ja kirjoja
44. Onko sinulla mottoa? - no ei
45. Onko footbaggaily kivaa? - joskus
46. Ovatko sormesi jäässä? - usein
47. Oletko kipeä? - en
48. Oletko saanut jälki-istuntoa tällä viikolla? - no en
49. Kiroiletko? Miksi? - enhän
50. Missä opiskelet? - en missään
51. Ketä ihailet? - ihailtavia ihmisiä
52. Pidätkö ukkosmyrskyistä? - joo mut en sähkökatkoista
53. Mitä sinulla oli tänään päällä? - vaatteet
54. Onko sinulla lävistyksiä/tatuointeja? - joo
55. Jos ei ole, haluaisitko ja mihin? - joo
56. Monelta olet herännyt tänään? - 11
57. Seuraatko Suurta Seikkailua? - en
58. Onko sinulla jotain tiettyä idolia? - ei kai
59. Ärsyttääkö pissa? - öö, kaikkialla muualla paitsi viemäreissä kyllä
60. Oletko tyytyväinen ulkonäköösi? - iha

61. Onko sisaruksia? - joo
62. Onko kampaajallakäyminen kivaa? - vois se olla
63. Lempi koulu-aine? - en käy koulua
64. Oletko huomannut tässä gallubissa yhtään kirjotusvirhettä? - en tiiä
65. Onko kylmä? - ei
66. Kyllästyttääkö? - joo
67. Oletko hyvä piirtämään? - en tiiä
68. Oletko punkkari? - en
69. Hevari? - en
70. Rokkari? - en
71. Nörtti? - en
72. Luonnonsuojelija? - en
73. Oletko kasvissyöjä? - en enää
74. Boikotoitko mäkkäriä? - silleen joo kai etten mä siellä juuri käy
75. Oletko utelias? - joo
76. Vihaatko uteliaita kyylämummoja? - en
77. Pidätkö testeistä? - ehkä
78. Uskotko horoskooppeihin? - joihinki
79. Uskotko Jumalaan? - en ehkä
80. Lempimusiikki? - kaikki
81. Oletko rikas? - en
82. Odotatko koulujen loppumista? - joo
83. Mitä duunailet kesällä? - töitä
84. Mitä olet ostanut viimeksi? - tankkasin bensaa, eli bensaa
85. Onko kalastaminen kivaa? - emmä tiiä
86. Skeittaatko? - en osaa
87. Oletko tehnyt tänään jotain kehittävää? - tavallaan, kannoin puita kuivumaan
88. Oletko äänestänyt maybelline 3 tyttöä? - en oo
89. Miksi? - siks
90. Millainen on unelmiesi tyttö-/poikaystävä? - unelma
91. Oletko pinnallinen ihminen? - joo
92. Ärsyttääkö sinua itseään täynnä olevat ihmiset? - joo
93. Naksutteletko sormiasi? - en ku selkää
94. Kengänkokosi? - 38-39
95. Oletko tyytyväinen itseesi? - en
96. Mitä eroa on ystävillä ja kavereilla? - kavereille ei kerrota ihan kaikkea
97. Oletko koskaan huutanut? - joo
98. Millaisen kanssa et mistään hinnasta voisi seurustella? - huumorintajuttoman, täysin pinnallisen, täysin vastenmielisen näkösen, sellaisen jolla olisi liian huono itsetunto/joka olis liian ujo tai sellasen jonka kanssa ei koskaan pystyis juttelemaan vakavasti
99. Oletko äänekäs vai hiljainen? - en
100. Millainen olet aamuisin? - hidas

Mitä näistä jaksat katsoa pisimpään?
[ ] Nukkuva lapsi
[x] Palava tuli
[x] Virtaava vesi
[ ] En osaa sanoa

Kannattaako rikos?
[x] Kyllä
[x] Riippuu tilanteesta
[ ] Ei
[ ] En osaa sanoa

Olisitko valmis syömään ihmisen lihaa (tarvittaessa kypsennettynä)?
[x] Kyllä, mutta vain äärimmäisessä hädässä
[!] Kyllä, vaikka heti
[ ] En missään tilanteessa, edes nälkäkuoleman uhatessa
[ ] En osaa sanoa

Mistä olet riippuvainen?
[ ] Alkoholista
[ ] Huumeista
[x] Internetistä
[ ] IRC-Galleriasta
[ ] IRC:stä / chäteistä
[ ] Kahvista
[x] Läheisestä ihmisestä
[x] Lääkkeistä
[ ] Rakkaudesta
[ ] Shoppailusta
[ ] Suklaasta/karkeista
[x ] Tietokoneista
[ ] Tietokonepeleistä
[ ] TV:stä
[ ] Työstä
[ ] En ole riippuvainen mistään
[x] En osaa sanoa

Puhutko koskaan itseksesi, edes muutamaa sanaa?
[ ] En koskaan
[x] Harvoin
[ ] Joskus
[ ] Usein
[ ] En osaa puhua

Mihin tosi-TV -kilpailuun voisit osallistua?
[ ] Amazing Race
[ ] Baari
[ ] Diili
[ ] Huippumalli haussa
[ ] Hurja muodonmuutos
[ ] Idols
[ ] Miljonääri-Jussi
[ ] Popstars
[ ] Selviytyjät
[ ] Suomen Robinson
[ ] Suuri seikkailu
[ ] Suurin pudottaja
[ ] Talo
[ ] Tanssii tähtien kanssa
[ ] Unelmakämppä
[ ] Unelmien poikamies
[ ] Unelmies poikamiestyttö
[ ] Viettelysten saari
[ ] Big Brother
[ ] Jokin muu tosi-TV -kilpailu
[x] En voisi ajatella osallistuvani mihinkään näistä

Hyväksytkö turkistarhauksen?
[x] En
[ ] Kyllä
[ ] En välitä
[ ] En osaa sanoa

Millainen olet juuri nyt?
[ ] Ahkera
[ ] Iloinen
[x] Janoinen
[x] Levoton
[ ] Masentunut
[ ] Nälkäinen
[ ] Onnellinen
[ ] Pirteä
[ ] Surullinen
[x] Tylsistynyt
[ ]Vihainen
[x]Väsynyt

Kuinka tyytyväinen olet elämääsi tällä hetkellä? Anna sille kouluarvosana 4-10.
[ ] 4
[ ] 5
[x]6
[ ] 7
[ ] 8
[ ] 9
[ ] 10
[ ] En osaa sanoa

Onko sinulla tapana syödä tietokoneesi ääressä?
[ ] Kyllä
[ ]Ei
[x] Toisinaan

Millä tavalla haluaisit mennä naimisiin?
[x]En halua mennä naimisiin
[ ]Papin vihkimänä mutta muualla kuin kirkossa
[ ] Perinteiset kirkkohäät
[x] Siviilivihkiminen (maistraatissa tai muualla), hääjuhlat
[x] Siviilivihkiminen (maistraatissa tai muualla), ilman mitään hääjuhlia tms.
[x]En osaa sanoa

Mihin rusinat kuuluvat?
[x] Maksalaatikkoon
[ ] Simaan
[ ] Pullaan
[x] Siltänään syötäviksi
[ ] Yäk, ei mihinkään!

Kannatatko kuolemantuomiota?
[x] En
[ ] Kyllä

Jos tekisit itsemurhan, mitä välinettä käyttäisit?
[ ]Ampuma-ase
[x] Korkea paikka (hyppääminen)
[ ] Köysi
[x] Myrkky/lääkkeet/alkoholi
[ ] Pommi
[x] Veitsi
[x] Vesi (hukuttautuminen)
[x] Jokin muu
[ ] En osaa sanoa

Kuulutko yleensä mielipideasioissa enemmistöön vai vähemmistöön?
[ ] Enemmistöön
[x] Vähemmistöön
[ ] Vaihtelee
[ ] Minulla ei ole omia mielipiteitä
[ ] En osaa sanoa

Nimesi ensimmäisellä kirjaimella alkava adjektiivi, joka kuvaa sinua:
- JÄNNÄ

Opiskeletko/ Töissä/ Työtön tjm.:
- en

Mitä olet tehnyt tänään?
- ajanu autoo ja unohtanu kirjastokortin ja palauttanu kirjoja ja kantanu puita ja käyny kaupassa ja saunonu

Mitä teet huomenna?
- jotain

Lempi..
ruoka: aika monet
juoma: aika monet
tavara: aika monet
karkki: salmiakki ja lakritsi
jäätelö: suklaiset ja ehkä salmiakkisetki
elokuva: aika monet

Onko sinulla
[ ]koiraa
[/]paljon kavereita
[x]pitkät hiukset
[/]oma tv
[ ]paljon rahaa
[x]sukat jalassa
[/]oma huone

Mitä rakastat?
- joitai ihmisiä ja joskus ihan kaikkee

Oletko iloinen?
- en

Käytätkö meikkiä?
- toisinaan

Oletko koskaan juonut alkoholia?
- no olen

Moneltako heräsit tänään?
- 11

Oletko mielestäsi muodikas?
- tietty

Ketä ajattelet nyt?
- äitiä vähän

Ikävöitkö nyt ketään?
- aina

Kuinka usein...
syöt karkkia: harvoin
juot vettä: harvoin pelkkää vettä (yleensä laimennettua tiivistemehua)
katsot televisiota: tarpeeks usein

Aiotko koskaan...
[?] ostaa autoa
[?] syödä hummeria
[ ] näyttäytyä alasti julkisella paikalla
[ ] polttaa taloa
[!] karata ikkunasta
[x] käydä baarissa
[ ] osallistua kauneuskilpailuun

Pidätkö...
[/] juoksemisesta
[x] hyppimisestä
[x] istumisesta
[x] nauramisesta
[x] uimisesta?

Oletko koskaan virkannut?
- joo

Oletko pirteä ihminen?
- joskus

Oletko nopea kirjoittamaan tietokoneella?
- kuulemma

Luetko paljon lehtiä?
- joo oon ihan lehtiaddikti

Mitä teet viikon päästä juuri tähän aikaan?
- no vitsi mulla onkin ihan minuuttiaikataulu!

Entä kahden viikon päästä?
- evt

Oletko tyytyväinen elämääsi?
- en

Ketä rakastat?
- perhettäjaystävii

Haaveiletko mistään? Mistä?
- no tulevaisuudesta ja läheisyydestä hihi

Paljon kello on nyt?
- 21:59

Lähetätkö koskaan joulukortteja?
- en, mut saatan antaa sellasen henkkoht

Synttärikortteja?
- katso ylempi

Lentosuukkoja?
- aina

Parasta koko maailmassa?
- vastaanpa näin syvällisesti että erilaisuus

Kaupunki, jossa viihtyisit?
- no huhuh, varmaan aika moni

Parasta sinussa?
- paska selkä

Pidätkö sinä lapsista?
- jos ne on kilttejä

Kaunein kukka?
- tulppaani ja ruusut

Parasta ajanvietettä on tietysti....
- tekeminen tai tekemättömyys hyvässä seurassa

Oletko pitkävihainen?
- en

Mitäs mieltä olet valokuvaamisesta?
- tykkään

Bileet vai Disko?
- no bileet

Omistako digikameraa?
- joo

Raksita oikeat vaihtoehdot
(x) Fiksu ja filmaattinen
(x) Symppis ja Tempperamenttinen
(x) Herkkä ja Tunnollinen
(x) Hento ja ujo
( ) Viisas ja voimakastahtoinen
( ) Järkevä, mutta kova
( ) Kiroilija, mutta anteeksiantava
( ) Haaveilija, kuin olisi perhonen
??f?

Unelmoitko usein?
- kyllä

Odotatko jotain?
- joo palkkapäivää

Kiinnostaako muoti sinua?
- joskus

Entä tieteiselokuvat?
- ei

Urheilua vai actionia?
- äksönii

Kuka saa sinut nauramaan?
- hyvät jutut

Oletko suklaan ystävä?
- en, ehkä kaveri

Missä rentouduit viimeksi?
- saunassa

Missä viihdyit viimeksi?
- kotona

Oletko tanssinut lavalla?
- joo

Mitkä näistä kuvaavat sinua?
(x) "Jaa-a"-tyyppi
( ) Kirjaimellinen
( ) väritön
( ) Sielullinen
( ) rakastava
(x) Rikkaus löytyy muusta kuin lompakosta
(x) Kiinnostunut politiikasta
(x) Kännäävä välillä
(x) Kännykkä taskussa tai laukussa joka säällä
(x) Vilukissa
( ) Kesämisu
( ) Talvikolli

Raksita oikeat vaihtoehdot
(x) Pidän eläimistä niiiin paljon.
(x) Omistan eläimiä niiiin vähän.
(x) Voisin hoitaa eläimiä
(x) Koitan olla eläinystävällinen.
(x) Ymmärrän eläinaktivistit.
( ) Syön lihaa vain siksi, että siitä saa vitamiineja ja se on toisaalta hyvää.
( ) Syön kasviksia samasta syystä
( ) Haistatan valehtelijoille
( ) Puhun paljon päivässä

Pidätkö pubeista?
- ehkä

Kaipaatko jotakuta?
- aina

Dumle, Marianne vai Fazerin sininen?
- dumle

Kenen livekeikalla olit viimeksi?
- en ees muista

Mikä on seuraavista on parasta, täytekakku, voileipäkakku vai kuivakakku?
- mansikkatäyte ja voileipäkakku

Juotko alkoholia?
- joskus

Puhutko englantia?
- tarvittaes

Viihdytkö huvipuistossa?
- ehkä

Tänä vuonna aion:

Mennä monta kertaa elokuviin ( )
Aloittaa laihdutuskuurin (!)
Lopettaa tupakin polton ( )
Muistaa enemmän ystäviäni ( )
Aloittaa säästämisen (x)
Vähentää alkoholin käyttöä ( )
Elää vieläkin railakkaammin ( )
Tehdä jotain, mitä en ole ennen tehnyt (x)

Olen käynyt:

Lapissa ( )
Jyväskylässä ( )
Lappeenrannassa (x)
Linnanmäellä (x)
Särkänniemessä (x)
Heurekassa (x)
Ruotsin risteilyllä ( )
Ollut ainakin kuukauden sairaalassa (x) -ainaki melkein

Milloin tanssit viimeksi?
- 9.4

Missä tanssit keskimääräisesti eniten?
- emt

Lenkkeiletkö?
- no en

Katseletko usein kuuta ja tähtiä?
- joskus

Sipsit vai juustonaksut?
- sipsit jos on pakko valita

Kinkku vai kalkkuna?
- ei kumpikaa

Meri vai järvi?
- molemmat

Pidätkö rockista?
- no kai ny

Oletko pelannut playstationia?
- ihan vähä

Kuunteletko musiikkia? Mikä biisi ja onko hyvä?
- en

Onko joku (koulu)projekti pahasti kesken? Et vai ole edes aloittanut?
- ei

Mikä saa sinut onnelliseksi?
- ihmiset ja tekeminen ja hyvät jutut

Yksin vai kaksin?
- yksin enemmän mut mielummin ehkä kaksin

Pelaatko rahapelejä?
- en

Kenet haluaisit ensi yöksi sun viereen nukkumaan?
- yhen

Tunnetko ketään julkkista?
- joo haha

Odotatko jo kesää?
- joojoo

Milloin viimeksi ...
söit:vähän aikaa sitten
joit: vähän aikaa sitten
halasit jotakuta: lauantaina
tanssit: sillo9.4
kuuntelit musiikkia: tänään
huusit täyttä kurkkua: lauantaina melkein
itkit: eilen
kiljaisit: emt
hymyilit aurinkoisesti: eilen? köhän
näytit jollekulle kieltä: en muista
irvistit oikein kunnolla: varmaan lauantaina
tunsit itsesi väsyneeksi: tänään
rakastuit: aina
kirjoitit jotakin paperille: tänään
myöhästyit jostakin: aina
katsoit tv:tä: tänään vähän

Onko sinulla...
( ) koiraa
( ) kissaa
( ) hiirtä / rottaa
( ) sisarta
( ) muotivaatteita
( ) pinkkiä luomiväriä
( ) lumenvalkoista imuria
( ) mustaa mattoa
(x) likaista pyyhettä
(x) vanhaa yöpaitaa
( ) unilelua
( ) autoa
(x) ajokorttia
( ) koepaperia, josta on saatu numero 5-
(x) aloitettua romaania

Jos saisit valita aivan minkä paikan ja tekemisen tahansa, niin missä olisit ja mitä tekisit?
- olisin jossain matkalla ja näkisin uusia pakkoja

Mitä mieltä olet ...
koulusta
- en mitään

ajatuksistasi
- no oon aina oikeessa, ainaki melkein

ruuasta
- namnam

juomasta
- namnam

Pidätkö ...
saippua-sarjoista: jostain
mustikoista: joo
minusta (eli gallupin tekijästä): e
fantasia-romaaneista:en
hip-hop-musiikista: enehkä
euroviisuista: en
kaukosuhteista: en
numerosta 7: joo
kokeista: joo
testeistä: joo
opettajista: joistakin
idoleista: riippuu varmaan vähän

VIIMEISIN...
...Elokuva, jonka ostit?: -
...Kappale, jonka kuuntelit: -
...Kappale, joka oli juuttunut päähäsi?: -
...CD, jonka ostit? -
...Henkilö, jolle soitit? -
...Henkilö, joka soitti sinulle? -
...TV-ohjelma, jonka katsoit? -
...Henkilö, jota ajattelit? kaikki

ahaha ok!Lauantai 28.04.2007 00:58

Jos saat yli 45, olet huonoa seuraa.
Jos saat alle 15, on mahdollisuus että olet elänyt elämäsi tähän asti kiven alla vailla elämää ja kontaktia muihin ihmisiin.. vielä pahempaa.
* Plussaa yhteen kaikki tekemäsi asiat.

Oletko koskaan..

1. Polttanut tupakkaa
2. Juonut alkoholia
3. Nukkunut samassa sängyssä vastakkaista sukupuolta olevan kanssa
4. Nukkunut samassa sängyssä samaa sukupuolta olevan kanssa
5. Suudellut samaa sukupuolta olevaa
6. Harrastanut seksiä
7. Ollut huoneessasi jonkun muun kuin perheenjäsenesi kanssa
8. Katsonut pornoa
9. Ostanut pornoa
10. Tehnyt huumeita
TOTAL: 8

1. Ottanut särkylääkkeitä
2. Ottanut jonkun muun reseptilääkkeitä
3. Valehdellut vanhemmillesi
4. Valehdellut ystävällesi
5. Livahtanut salaa ulos kotoa
6. Tehnyt jotain laitonta
7. Viillellyt itseäsi
8. Satuttanut toista tahallisesti
9. Toivonut jonkun kuolevan
10. Nähnyt jonkun kuolevan
TOTAL: 8

1. Harrastanut kimppaseksiä
2. Ollut ulkona koko yön
3. Syönyt paketillisen jäätelöä yksin
4. Ollut terapeutilla
5. Ollut katkaisuhoidossa
6. Värjännyt hiuksesi
7. Kielisuudellut
8. Ollut auto-onnettomuudessa
9. Ollut yökerhossa
10. Ollut baarissa
TOTAL: 6

1. Ollut villeissä bileissä
2. Ollut strippiklubilla
3. Juonut enemmän kuin kolme kaljaa yhtenä yönä
4. Ollut kesälomalla Floridassa
5. Nuuskinut kaikkea
6. Käyttänyt mustaa kynsilakkaa
7. Käyttänyt käsirautoja
8. Käyttänyt bändipaitoja
9. Kuunnellut räppiä
10. Omistanut 50 Centin CD:n
TOTAL: 5

1. Pukeutunut gootiksi/goottimaisesti
2. Pukeutunut pissikseksi/pissismäisesti
3. Pukeutunut punkkariksi/punkkarimaisesti
4. Ollut ulkona alasti päivällä
5. Varastanut jotain
6. Ollut liian kännissä muistaaksesi mitään
7. Sammunut
8. Pyörtynyt
9. Ihastunut naapuriin
10. Huomannut jonkun livahtavan salaa huoneeseesi
TOTAL: 4

1. Livahtanut salaa jonkun muun huoneeseen
2. Ihastunut parhaaseen ystävääsi
3. Ihastunut parhaan ystäväsi poika/tyttöystävään
4. Ollut konsertissa
5. Ollut kutsuttuna huoraksi/lutkaksi
6. Kutsunut jotain huoraksi/lutkaksi
7. Omistanut auton
8. Rikkonut ikkunan
9. Käynyt suihkussa vastakkaista sukupuolta olevan talossa
10. Harjannut hampaasi jonkun muun hammasharjalla
TOTAL: 5

1. Sanonut Tupacin olevan lempiräppärisi
2. Nähnyt K-15 elokuvan
3. Nähnyt K-18 elokuvan
4. Lintsannut koulusta
5. Ollut leikkauksessa
6. Haavoittunut vakavasti
7. Joutunut oikeuteen
8. Livahtanut ulos ravintolasta maksamatta (lasketaanks ettei maksanu oikeeta summaa??? no lasketaaan! kerra riiassa)
9. Sammuttanut ison tulipalon
10. Valehdellut ikäsi
TOTAL: 7

1. Omistanut/vuokrannut asunnon
2. Rikkonut lakia poliisin läsnäollessa
3. Pettänyt poika/tyttöystävääsi
4. Joutunut ongelmiin poliisien kanssa
5. Jutellut vieraan kanssa
6. Halannut vierasta
7. Suudellut vierasta
8. Ollut vieraan autossa
9. Ollut ahdisteltuna
10. Ollut sanallisesti ahdisteltuna
TOTAL: 7

1. Tavannut jonkun jonka tapasit netissä
2. Ollut tietokoneella 12 tuntia putkeen
3. Puhunut puhelimessa 4 tuntia putkeen
4. Katsonut telkkaria 12 tuntia putkeen
5. Suudellut parhaan ystäväsi poika/tyttöystävää
6. Ollut kutsuttuna huonoksi seuraksi
7. Ajanut kännissä
8. Haukkunut jotain
9. Maannut sohvalla vastakkaisen sukupuolen kanssa
10. Luntannut kokeessa
TOTAL:3

53! haha lol kukaan ei nyt ainakaan tykkää musta

päännollausKeskiviikko 25.04.2007 01:32

YLEISTÄ
1. Paljonko kello on? 22:19
2. Etunimi: Jenni
3. Lempinimet: emt
4. Syntymäpäivä: 6.10
5. Missä asut?: kotona
6. Mitä koulua käyt?: slinnan taidelukioo, paitsi etten käy enää
7. Sisarukset?: tero
8. Lemmikit?: ei
9. Vasen-/oikeakätinen?: oikee

ULKONÄKÖ
10. Hiusten väri? tumma
11. Silmien väri? siniharmaanvihree
12. Pituus? 160
13. Silmälasit/piilolinssit? joo ja joo
14. Lävistykset? kieli, korvat, huuli
15. Haluaisitko lisää? ehkä
16. Tatuoinnit? ei
15. Haluaisitko? joo
18. Käytätkö sormuksia? harvoin
19. Millainen on tyylisi? tyylitön

VIIME AIKOINA
21. Millainen olo sinulla on juuri nyt? vähä väsynny mut levännyki, koskee
22. Mitkä housut sinulla on jalassasi? alushousut
23. Mikä paita sinulla on päälläsi? iso sininen paita
25. Miltä hiuksesi näyttävät? vähän kosteet suihkun jäljiltä
26. Mitä biisiä kuuntelet? en kuuntele
27. Mitä söit viimeksi? patonkii päällisillä
28. Millainen sää siellä on?: emt
29. Viimeisin puhelu? äiti tossa tunti sitte
30. Viimeisin uni, jonka muistat? en muista
31. Kenelle puhut juuri nyt?: en puhu
32. Paljonko kello on?: 22:22
33. Puhelinnumerosi neljä viimeistä numeroa? 056
34. Jos olisit puukynä, minkä värinen olisit? punane
35. Oletko koskaan melkein kuollut? joo kai
36. Pidätkö siitä henkilöstä jolta sait tämän kyselyn? emt
37. Miten syödään domino? oon vastannu tähä ennekki, pureskellaa ja niellään
38. Mikä saa sinut iloiseksi? hyvä musiikki ja kivat ihmiset
39. Minkä levyn aiot ostaa seuraavaksi? emt
40. Paras sinulle annettu neuvo? emt
41. Oletko koskaan voittanut palkintoa? oon
42. Tulevaisuutesi? epävarma
43. Tykkäätkö tanssista? joskus
45. Tyhmin juttu, jonka olet tehnyt? sanonu tyhmiä
46. Mikä on lempimuistosi? lapsuus
47. Jos voisit vaihtaa jonkun asian itsessäsi? se synkkyys mikä josku on
48. Missä shoppailet eniten? jaa, vaatteita kai..
49. Mitä kuuntelet nyt? en mitn
50. Suosikkinimi tytölle? emt, monia
52. Maryjane vai crack? molemmat :D
53. Juotko? päivittäin
54. Mitä shampoota käytät? dovee kai
55. Mitä urheilua vihaat? en mitää
56. Mitä pelkäät eniten? läheisten menettämistä ja oman pään sekoomista
57. Kuinka monta tv:tä talossasi on? en tiä
58. Omistatko oman puhelinlinjan/kännykän? kännykän joo
59. Millaisen? nokian
60. Oletko koskaan katkonut luitasi? en
61. Mistä unelmoit? matkustelusta ja ehkä jostain ihmisestä
62. Entä mitä kuuntelet nyt?
63. Kuka on mölyisin kaverisi? emt
64. Kuka on hiljaisin kaverisi? emt
65. Onko cheerleading mielestäsi urheilua? kai

RAKKAUS
67. Uskotko rakkauteen?: juu
68. Oletko vapaa vai varattu? vapaa
69. Onko sinulla ihastusta? ehkä ei
70. Kuka se on? -
71. Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä? ehkä
73. Minkä laulun omistaisit rakkaallesi? emt
74. Minkä asian huomaat ensiksi vastakkaisessa sukupuolessa? "kokonaisuus", mut silmät tietty on tärkeet kans
75. Pisin ihastus? yläasteella
76. Oletko ujo pyytämään treffeille? ehkä
77. Oletko omistavainen vai välinpitämätön? emt, siltä väliltä
78. Mikä on kaunein asia joka sinulle on sanottu? kaikkee
79. Ovatko muut kehuneet kauneuttasi? toisinaan

KUMPI ON PAHEMPAA?
80. Kookossuklaa vai marsipaanisuklaa?: molemmat
81. Marilyn Mansonin vai Rob Zombien suuteleminen?: jaa-a
82. Nälkäkuolema vai jäätymiskuolema? nälkäkuolema ehkä

...MIELIPITEESI...

POJILLA
83. Pitkät vai lyhyet housut? pitkät
84. Pitkät vai lyhyet hiukset? kummatki, riippuu
85. Kiharat vai suorat hiukset? kummatki, riippuu
86. Pitkä vai lyhyt? pitkä
87. Lihaksia vai ei? ei liikaa

TYTÖILLÄ
88. Hame vai housut? kummatki
89. Hiukset auki vai kiinni? kummatki
90. Pitkä vai lyhyt? kummatki
91. Rintaliivien olkaimet näkyvissä vai ei? no ei ehkä

IHMISILLÄ YLEENSÄ?
92. Söpö vai seksikäs?: söpö ja seksikäs
93. Tummat vai vaaleat hiukset?: kummatki
94. Pitkä vai lyhyt?: kummatki
95. Kiharat vai suorat hiukset? kummatki
96. Silmien väri? ihan sama
97. Pitkät vai lyhyet kynnet? lyhyet
98. Hattu vai ei? ihan sama
99. Hyvä vai paha? no hyvä
100. Hiukset ylhäällä vai alhaalla? hä
101. Koruja vai ei? koruja
102. Kiva vai tylsä?: kiva
103. Aksentti vai ei?: ihan sama, kunha ei brittiaksenttia
105. Rusketusrajat vai ei?: joo
106. Lasit vai ei? ihan sama
107. Koti- vai ulkoihminen?: riippuu
108. Pisamia vai ei?: ihan sama
109. Ujo vai ylivilkas?: ei kumpikaan
110. Hauska vai cool?: hauskasti cool
111. Puhelias vai vaitonainen?: puhelias
112. Kuka on kaunein/komein kaverisi? kaikki

TÄMÄ VAI TUO?
113. Valot päällä/pois?: haha, missä tilanteessa
114. Lumi, aurinko vai sade?: aurinko ja sade
115. McDonalds vai Burger King?: ei kumpikn
116. Komediat vai kauhuelokuvat?: komediat
117. Backstreet Boys vai NSYNC? -
119. Kivi, sakset vai paperi? kivi
120. Makkara vai pepperoni? ei kumpikn
121. Kesä vai talvi?: kesä
122. Makea vai kitkerä? makea
123. Suklaamaito vai valkoinen maito?: valkoinen
124. Kalja vai Dr. Pepper? kalja
125. Puolityhjä vai puolitäysi lasi? puolityhjä
126. CD vai kasetti?: cd
127. Video vai DVD?: dvd
128. Kissat vai koirat?: kissat
129. Muta- vai kivipaini?: muta
130. Vanilja- vai mansikkajäätelö? mansikkavanilja
131. Murtomaahiihto vai lumilautailu? ei kumpikn
132. Yö vai päivä? yö
133. Kakku vai piiras?: kummatki
134. Hopea vai kulta?: hopea
135. Timantit vai helmet?: helmet
136. Auringonlasku vai -nousu?: kummatki

LEMPI-
137. Väri? kaikki paitsi ruma ruskee ja pinkki
138. Ruoka? hyvät kasvis-ja kala-ja kanaruuat
139. Pikaruoka? pizza
140. Karkki? lakritsi ja salmiakki
141. Juoma? mansikka- tai vadelmamehu, kahvi, hyvä olut
142. Jäätelö? emt
143. Urheilu? hyötyurheilu
144. Eläin? kissa
145. Musiikkityyli? mmmmmonet
146. Radiokanava? nrj
147. Laulu? emt
148. Bändi/artisti? emt
149. Numero? 6
152. Kuukausi? heinä-elo-syys-lokakuu
153. TV-ohjelma? lost
154. Kauppa? kaikki kivat kirpparit ja sisustus ja vaatekaupat
155. Tuoksu? raikkaat tuoksut
156. Opettaja? emt
157. Peli? en oo koskaan -peli ja twister
158. Sana? emt

OLETKO KOSKAAN...
159. Rakastanut ketään niin paljon, että itkettää? joo
160. Polttanut? joo
161. Juonut alkoholia? joo
162. Joutunut petetyksi? joo
163. Rikkonut lakia? joo tänää viimeks (ajoin ylinopeutta!)
164. Juossut poliiseja pakoon? en
165. Varastanut jotakin? jo
167. Yrittänyt oksentaa pakolla? jo laskuhumalassa
168. Huijannut vanhaa miestä? e
169. Itkenyt, jotta pääsisit helpolla? e

MILLOIN VIIMEKSI...
170. Halasit kaveriasi? oisko pääsiäisenä
171. Autoit kaverisi pulasta? emt
172. Kaverisi auttoi sinut pulasta? emt
173. Käytit punaista paitaa? viime viikolla
174. Joit kahvia? tossa viiden maissa häppärissä
175. Sait tekstiviestin? eile illalla
176. Kirjoitit kirjeen? e muista
177. Kirjoitit kutsukortteja? e muista

178. Soitit kaverillesi? tänää
179. Joku kehui sinua? e muista
181. Poltit tupakkaa? tänää
182. Imuroit? toissapäivänä
183. Nauroit kunnolla? tänää
184. Muutit? reilu kk sitte
185. Söit suklaata? oisko kk sitte
186. Hiihdit? e muista
187. Kävit lenkillä? viikko sitte
188. Katsoit Kauniit ja Rohkeat? e muista
189. Itkit? e muista
190. Paljonko kello on? 22:38
191. Joko riittää? joo