IRC-Galleria

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lauantai 28.02.2009 16:20

kattelin vähä enemmän tänään noita viime vuoden pääsykoetehtäviä siltä linjalta minne hain ja voi vittu. sit kattelin yhen toisen linjan ennakko ja valintatehtäviä ja ne oli kivempia mut liian myöhästä ny. onneks amk-haku on vasta pitkän ajan päästä ja löysin yhen koulun ja sieltä ton linjan et haen varmaa sinne. kivempia tehtäviäkin. nyt en sit tiiä väsyttääkö, stressata, ja yrittääkö ollenkaan tonne minnekä lähetin sen ennakkohakemusjutun jo. huvittavaa täs on tää ku haluun tänään tätä ja huomenna toista, toiki linja mihin ny päätin haluta valmistaa sellasiin ammatteihin etten oikeestaan koskaan oo vakavissani ajatellu. mut miksei. emmää varmaan koskaan tiedä mitä oikeesti haluan ni eiköhän toi oo aika sama.

et plah en jumaliste kummastele yhtään ihmisiä jotka tekee vaan töitä eikä hae kouluihin, on vaikeeta ennakkotehtävien ja ohjeiden löytämisestä alkaen kaikki. liikaa vaihtoehtoja ja liian vähän sisäänpääseviä. musta tulee ehkä samanlaine?

mut ny lähen töihi. ter

[Ei aihetta]Perjantai 27.02.2009 15:05

taas menny viikko, tai ylikin! mitä ihmettä?

viime viikon lopul kävin tekee yhen vuoron entises työpaikassa ja aloin arvostaa nykyistä aika hitosti enemmän taas. ei ihan sitä samaa paskaa vaik paskaa tääkin, no? ja sit jos lyhyesti tää viikko tähän asti koska viikonloppunahan ei tapahu mitään ku oon kans vaa töissä, ehkä pari bissee joku ilta vuoron jälkeen jos oon kykenevä, mut nii; töitä! maanantaina 11h ja paljonpaljon ihanii turistei,ihmettelin ettei väsyttäny vaik en muistanu koska olisin heränny niin aikasin ja tajusin et voisin kokeilla tehä vaik muutakin ku iltavuoroo, tiistaina väsytti ja oli aikanen aamupalaveri minkä jälkeen joku 4h vapaata jonka käytin shoppailemalla -uudet kengät joita tarvitsin, mekon jota en tarvinnut, boleron jota en tarvinnut, ripsiväriä ja hiusväriä jota tarvitsin, + bodyshopin extrarasvasta rasvaa jota tarvitsin- sit klo 15 iltavuoroon ja vitsi et sähläsin, oli kiire ja sain tippii ku olin varmaa niin säälittävä yrittäessäni ite tehä kaikkee, baari oli kii ja jouduin sit myydä viinaa koko illan, mut selvisin, eikä menny ku vartti ylitöiks, jee oon hyvä!

eiline ja toissapäiväne oli sit vapaata, ja, en tehny mitää? no teinhä mut en mitää kummallista ni en jaksa kertoo. noita koulujuttuja oon katellu ja eilen lähetin semmosen hakemuksenki ku tänään oli viimenen päivä lähettää, enkä siitä kakkosvaihtoehdosta oikeen tienny mitää mut kokeillaa ny huvikseen vaikka. niiii ja sit eile juttelin yhen tyypin kaa facebook-chatissä ja vitsi tuli ikävä mut mää en tajua yhtä juttuu, se on vähä liian ihana juttu et en vaa voi tajuu. oon aika selkee? no saa kysyä ja saatan kertoo.

parin tunnin pääst lähen töihin. muistin et tänään on pianonpimputusilta eli ts. saatanan kiire, toiv en oo yksin. nähään hanin kanssa huomenna päivällä ehkä pari tuntia ennenku lähen taas iltaan, seki hemmetin hullu siirtyy koulusta suoraan töihi ja on siellä iltaan ja menee huomenaamulla taas 6 töihi ja mun käy vähä sääliks. mut eikös se elämä oo.

ens kertaan. cheers!

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.02.2009 17:25

mitäää yli viikko siitä ku viimeks kirjotin. no ei mulle muuta kuulu ku asun toisten nurkissa, oon vähän työtön ja eksyksissä. siis totaalisesti rappiolla?

viime viikolla kävin jyväskylän juna-asemalla ja tampereella. tampereella oli kaisan ihana asunto, ihanaa tomaattikeittoo smetanaa rommia ja vastavirta-klubi. sieltä tulin tänne hanin luo ja tääl on ollu lepposaa. käytiin eilen kattoo yhtä omakotitalon yläkertakaksioo oulunkylässä mut alakerran asukki oli vähän sellanen et sanottiin ei ihan melkein sen takia. sit oon käyny kahvittelee (molemmil kerroil juonu muuten teetä!) tyyppien kanssa ja vitsi kävin töissäki lauantaina. oli ystävänpäivä ja k-50 ilta mut onneks en ollu yksin!

oon myös lukenu paolo coelhoo (miten se kirjotetaan?) ja tajunnu miten saamaton oon ja miks oikeesti hukutankaan itteni aina töihin ku mahollista. mut nyt ei oo töitä ja kouluihin haut on meneillää ja mää päätin tänään et nyt yritän ees vähän tosissani jonnekin. koht lähen kirjastoon kerää inspiraatioo tai jotai ja yhtä kouluu varten pitäs varmaa saada joku kirjaki jota lukee (?) mut en löydä mistään tietoo siitä kirjasta. vois varmaan soittaa sinne kouluun ja kysyä. no, huomenna.... (always tomorrow oli intiassaki)

jeejee sellasta. et hyvää kuuluu vaikka elämä onki ihan hunningolla.

finlandTiistai 10.02.2009 19:49

takasin täällä, melkein viikon jo? tulin viime keskiviikkona ja tuntuu et siitä olis jo ikuisuus. viikko sitten olin vielä lämmössä. reissu oli kiteytettynä mahtava, olis saanu kestää vaan pidempään. oma vika, ens kerralla otan vaan menolipun.

tapasin ihania ihmisiä ja tutustuin paremminkin muutamaan. tänää laitoin suitsukkeen palamaan ja yritin lukee kirjaa ku muistot tuli niin elävinä mieleen et piti heittää kirja mäkeen ja kirjottaa. yliherkkänä tiettty itkinki vähä samalla ku kirjotin siitä ylionnellisesta loppuajasta mistä en kirjottanu reissussa mitää. opin paljo ja hemmetinmoinen ikävä jäi. äiti tuli huoneeseen ja valitti savusta. mistä savusta se on suitsuke! mää tykkään.

hani sano viime torstaina ku nähtiin et näytän paljo onnellisemmalta nyt ku sillon ennen lähtöö. toivon et se säilyy. olinha mää ihan vitun reppana sillo, vaikee selittää ja tää kuulostaa tosi kliseiseltä ja tyhmältä mut oon varmaa jotenki muuttunu.

parempi? elämä? nyt on nälkä ja suihkuunki tekis mieli moi

plaaTorstai 20.11.2008 17:21

en jaksas. nukun joka päivä sillee pommiin etten ehi sit tehä oikeestaan mitään muuta ku lähtee töihin. toissapäivänä sain sentää hoidettuu sen viisumin itelleni ja vakuutukset. nyt ei tarvii huolii siitä jos kuolen et kelle mun suuri omaisuus menee.

ens viikko enää. ens viikolla lähtö. kuulostaa hurjalta.

juhPerjantai 14.11.2008 16:16

8 työpäivää enää, vai onko nyt vasta perjantai? on. no 9 jos lasketaan tää ilta mukaan. ens vlopust tulee mukava, teen maraton-päivii. heräsin tänä aamuna siihen ku töistä soitetaan et haluunko tulla la jo aamupäivällä ku mulla olis oikeesti ollu vaa iltavuoro, "no joo, ei ne lisätunnit oo pahitteeks ku ens listas en tee sit kuitenkaan enää yhtään". meni viis minuuttii ku katoin et töistä soittaa taas, no mitähä nyt. kysyttiin et sit sunnuntaina ku on joulukadun avajaiset ja mulla olis oikeesti 12-2330 vuoro ni olisinko mä halunnu tulla jo 11. mietin hetken et hei sunnuntai, kahen tunnin palkka ja vika työpäivä pariin kuukauteen; "joo...." eli ens vloppun oon töissä pe 1630-2330, la 1130-2330 ja su 11-2330.

laskin mitä saan pelkästään tolta vlopulta ja joo kyllä mä jaksan! VITTU MÄ OON AHNE. en totakaan rahaa periaattees ees tartte, mut voinpahan hemmotella itteeni ja läheisiä tuliaisilla vähän enempi siellä palmujen katveessa. tosiaan, lähen intiaan, öö, tasan 17pv päästä.

jänskättää.

minäminäminäminäPerjantai 31.10.2008 02:00

meemii!

Onko sinulla sängyssä "halityyny", jota halit kun nukut?
[ ] Ei
[ ] Kyllä
[x ] Toisinaan

Jos rahalla voisi ostaa onnea, olisitko halukas myymään onneasi?
[x] Mikä ettei. Riippuu hinnasta.
[ ] En, hinnasta riippumatta.
[ ] Eipä olisi mitään mitä myydä.
[ ] En osaa sanoa

Missä säilytät kännykkääsi?
[ ] Housujen etutaskussa
[ ] Housujen takataskussa
[x] Repussa / laukussa
[ ] Takin povitaskussa
[ ] Takin sivutaskussa
[ ] Jossain muualla
[ ] Minulla ei ole kännykkää
[x] Milloin missäkin

Voisitko koskaan harkita muuttoa ulkomaille?
[ ] En
[ ] Kyllä, mutta enintään vuodeksi
[ ] Kyllä, 2-5 vuodeksi
[x] Kyllä, pidemmäksi aikaa mutta en pysyvästi
[ ] Kyllä, pysyvästi
[ ] En osaa sanoa

Minkä väriset hiukset sinulla on?
[ ] Harmaat
[ ] Mustat
[ ] Punaiset
[ ] Ruskeat
[ ] Siniset
[ ] Vaaleat (aitoina)
[ ] Valkoiset
[ ] Vihreät
[x] En osaa sanoa
[ ] Olen kalju

Missä säilytät kotiavaimiasi?
[ ] Avainnauhassa
[ ] Housuntaskussa
[x] Laukussa
[ ] Lompakossa
[x] Takintaskussa
[ ] Jossain muualla
[ ] Minulla ei ole kotia

Jos WC-paperi on mielestäsi telineessä väärin päin, korjaatko sen ja laitat rullan "oikein"?
[x] Kyllä
[ ] En
[x ] Toisinaan

Mitkä ovat (olivat) lempiaineitasi koulussa?
[ ] Biologia
[ ] Englanti
[x] Filosofia
[ ] Fysiikka
[ ] Yhteiskuntaoppi
[ ] Kemia
[x] Kuvaamataito
[ ] Käsityöt
[ ] Liikunta
[ ] Maantieto
[ ] Matematiikka
[ ] Musiikki
[x] Psykologia
[ ] Ruotsi
[ ] Saksa
[ ] Uskonto / Elämänkatsomustieto
[x] Äidinkieli
[ ] Inhosin kaikkea!
[ ] Jokin muu aine

Jos olisit kansainvälisesti tunnettu huippu-urheilija, mikä olisi lajisi?
[ ] Golf
[ ] Koripallo
[ ] Jalkapallo
[ ] Juoksu
[ ] Jääkiekko
[ ] Mäkihyppy
[ ] Nyrkkeily
[x] Muu laji
[ ] En osaa sanoa
[x] En voisi millään kuvitella olevani huippu-urheilija

Mitkä ovat arkivaatteidesi hallitsevimmat värit?
[ ] Harmaa
[ ] Keltainen
[x] Musta
[ ] Punainen
[x] Ruskea
[ ] Sininen
[ ] Valkoinen
[x] Vihreä
[ ] Jokin muu

Mihin aikaan heräät arkiaamuisin?
[ ] Ennen viittä
[ ] 05-06
[ ] 06-07
[ ] 07-08
[ ] 08-09
[ ] 09-10
[x] 10-11
[x] 11-12
[x] Mihin aikaan sattuu
[x] Vaihtelevasti

Kumpia sinulla on enemmän, ystäviä vai vihamiehiä?
[x] Ystäviä
[ ] Vihamiehiä
[ ] Yhtä paljon
[x] En varmasti tiedä ketkä kaikki vihaavat minua

Voisitko kuvitella meneväsi kauneusleikkaukseen?
[ ] Kyllä
[ ] En
[ ] Vain onnettomuuden, palovammojen tms jälkeen
[x] En osaa sanoa

Oletko itse tai onko sinulle koskaan luettu Uppo-Nallea?
[ ] Kyllä
[ ] Ei
[x] En ole varma

Kuinka vastaat puhelimeen?
[ ] "Haloo"
[x] "Moi"
[ ] "Niin?" (oikeestaa "joo")
[ ] Epämääräisellä ynähdyksellä
[ ] Jollain muulla tavalla
[x] Omalla etu- ja sukunimellä
[x] Omalla etunimellä
[ ] Omalla sukunimellä
[ ] En osaa sanoa
[ ] En vastaa puhelimeen

Kuinka WC-istuin (rinkula) ja istuimen kansi tulee jättää käytön jälkeen?
[ ] Sekä kansi että WC-istuin alhaalla
[] WC-istuin alhaalla, kansi ylhäällä
[ ] Sekä WC-istuin että kansi ylhäällä
[x ] Asialla ei ole mitään väliä

Kirjoitatko nopeammin koneella vai käsin?
[x] Koneella
[ ] Käsin [ ] Yhtä nopeasti
x] En osaa sanoa

Millainen olet juuri nyt?
[ ] Ahkera
[ ] Iloinen
[ ] Janoinen
[ ] Kärsimätön
[x] Levoton
[ ] Masentunut
[ ] Nälkäinen
[ ] Onnellinen
[ ] Pirteä
[ ] Surullinen
[ ] Tylsistynyt
[ ] Unelias
[ ] Vihainen
[x] Väsynyt

Kuinka tyytyväinen olet tähänastiseen elämääsi? Anna sille kouluarvosana 4-10.
[ ] 4
[ ] 5
[ ] 6
[ ] 7
[x] 8
[ ] 9
[ ] 10
[ ] En osaa sanoa

Onko sinulla tapana syödä tietokoneesi ääressä?
[x] Kyllä
[ ] Ei
[ ] Toisinaan

Kuinka kauan olet yleensä suihkussa?
[ ] En käy suihkussa
[ ] 0 - 2 min
[ ] 3 - 5 min
[ ] 6-10 min
[x] 11 - 15 min
[ ] 16 - 20 min
[ ] 21 - 30 min
[ ] yli 30 min
[x] riippuu ajasta ja paikasta

Mitkä asiat ovat sinulle pyhiä?
[ ] Harrastus
[ ] Isänmaa
[ ] Jumala/jumaluus
[ ] Koti
[ ] Lemmikkieläin
[x] Perhe
[ ] Raha
[x] Rakkaus
[ ] Sauna
[ ] Sotaveteraanit
[ ] Sunnuntait
[ ] Talvisota
[ ] Uskonto
[x] Vapaus
[x] Mikään asia ei ole minulle pyhä

Mitä täytteitä et ikinä haluaisi pizzaasi?
[ ] Ananas
[ ] Anjovis
[x] Aurajuusto
[ ] Basilika
[ ] Chilikastike
[ ] Edamjuusto
[ ] Fetajuusto
[ ] Herkkusieni
[ ] Jalopeno
[ ] Jauheliha
[ ] Kana/broileri
[x] Kananmuna
[x] Kanttarelli
[ ] Katkarapu
[x] Kebabliha
[x] Kinkku
[x] Kuivattu tomaatti
[x] Maissi
[ x] Mozzarella
[x] Naudanliha
[x] Oliivi
[ ] Oregano
[ ] Paprika
[ ] Parsa
[x] Pekoni
[x] Pepperoni
[ ] Persikka
[ x] Poronliha
[x] Porsaanfilesuikaleet
[ ] Rucola
[x ] Salami
[ ] Simpukka
[x ] Sinihomejuusto
[ ] Sipuli
[x ] Siskonmakkara
[x ] Smetana
[ ] Suolakurkku
[x] Tatti
[ ] Tofu
[ ] Tonnikala
[ ] Valkosipuli
[x ] Vuohenjuusto

Mihin rusinat kuuluvat?
[x] Maksalaatikkoon
[ ] Simaan
[ ] Pullaan
[ ] Yäk, ei mihinkään!

Oletko jo liukastunut (ja kaatunut) kuluneena talvena?
[x] En ole
[ ] Olen
[ ] En muista

Kumpi laitetaan leivällä päällimmäiseksi?
[] Juusto
[ ] Makkara / kinkku
[ ] En syö juusto- tai makkara/kinkkuleipiä
[ ] Asialla ei ole mitään merkitystä

Olisitko halukas kuulemaan tarkan kuolinhetkesi etukäteen?
[ ] Kyllä
[ ] En
[x] En osaa sanoa

Tunnustaisitko syyllisyyden murhaan jota et ole tehnyt, jos saisit siitä 3 vuotta vankeutta ja 10 miljoonaa euroa korvauksena todelliselta tekijältä?
[x] En
[ ] Kyllä
[ ] En osaa sanoa

Jos tekisit itsemurhan, mitä välinettä käyttäisit?
[x] Ampuma-ase
[ ] Korkea paikka (hyppääminen)
[ ] Köysi
[x] Myrkky/lääkkeet/alkoholi
[ ] Pommi
[ ] Veitsi
[ ] Vesi (hukuttautuminen)
[ ] Jokin muu
[x] En osaa sanoa

Kuinka usein halaat toista ihmistä?
[x] Halaaminen on homojen hommaa. En halaa koskaan.
[ ] Joka päivä, yli 10 kertaa päivässä
[ ] Joka päivä muutaman kerran
[ ] Kerran-pari viikossa
[ ] Useimpina päivinä viikossa
[ ] Viikoittain
[ ] Kerran kuussa
[ ] Kerran, pari vuodessa
[ ] Vieläkin harvemmin

Kuulutko yleensä mielipideasioissa enemmistöön vai vähemmistöön?
[ ] Enemmistöön
[ ] Vähemmistöön
[ ] Minulla ei ole omia mielipiteitä
[x] Milloin mitenkin

Mistä tyypillisesti katsot kellonajan?
[ ] Herätyskellosta
[ ] Kysyn kaverilta
[x] Kännykästä
[ ] Mikroaaltouunista
[ ] Radion aikamerkistä
[ ] Rannekellosta
[ ] Seinäkellosta
[x] Tietokoneen kellosta
[ ] Ulkoisesta julkisesta kellosta
[ ] Videonauhurista / DVD-soittimesta / TV:stä
[ ] Muualta

Mitä näistä "hyvistä käytöstavoista" noudatat?
[x] Avaan oven tuntemattomille
[ ] En aloita syömistä ennenkuin naapurissa istuvat ovat saaneet annoksensa
[ ] En pidä kyynärpäitä ruokapöydällä
[x] Laitan käden suun eteen kun aivastan (jos muistan)
[x] Laitan käden suun eteen kun haukottelen (jos muistan)
[x] Päästän mummon istumaan bussissa (jos muistan..)

Seisooko lopussa kiitos?
[ ] Ei
[ ] Kyllä
[x] Riippuu tilanteesta
[ ] Toivottavasti

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.10.2008 14:39

olisinpa yhtä tehokas vapaa-ajalla ku töissä.

päivitys tästä hetkestä: selkään koskee, pitäs lähtee kohta keskustaan niin et ehdin ostaa jugurttii (koska haluun syödä yöllä jugurttii ku pääsen töistä) ja tulostaa uuden sellasen viisumi-hakemuksen mis ei oo valmiiks ympyörity mrs -kohtaa ennen töitä, en jaksais oikeen ees pukee päälle, en siivonnu tänään niin hyvin ku yleensä mut kelpaa mulle taidan olla aika paska kämppis, ens työvuorolista näytti hyvälle teen melkein pelkkää iltaa ja sain viikon loman tossa marraskuun alussa niinku toivoinki, tajusin et ton listan jälkeen teen enää jonku 3-4pv töitä ennen lähtöö huiii, jännittää, pitäs meikkaa loppuun, pitäs pukee farkut.

mmoi

kahvii kahviiMaanantai 20.10.2008 15:39

pakko juua kahvii et jaksaa. nousin 9 lääkäriin, se lääkäri oli 10 ja lähdin sen jälkeen hoitaa viel muita asioita. vp josta tykkään kovasti, soitti et voisinko mennä töihin jo kello neljäksitoista. piti oikeasti mennä viideksitoista, enkä osannut sanoa ei. huomennahan mulla on vapaa, huomenna voin levätä (vaikken oikeesti voikkaan ku on vieläki tsiljoona asiaa hoidettavana). olen töissä tänään siis 14-23:30 ja minua väsyttää jo nyt koska nousen normaalisti vasta näihin aikoihin. tappavaa. ajattelen aurinkoo turkoosia vettä palmuja kultasta hiekkaa norsuja värejä temppeleitä (en paskan hajua, ötököitä, matelijoita, raivostuttavia kaupustelijoita enkä likaa), motivoi motivoi.

mietin ton ed. merkinnän jälkeen tota ku kirjotin miten ootan kaikkee tulevaa, ni ku aina sanotaan et pitäs osata ELÄÄ HETKESSÄ, ni miks vitussa mun pitäs elää tässä hetkessä jos en tykkää tän hetkisestä elämästäni (lue:elämäntilanteestani). eiks oo parempi elää siinä tulevassa ku masentavassa nykyhetkessä? vittu mitä filosofointia.

lopetan ja lähen. juon ensin kahvia.

voi paskaSunnuntai 19.10.2008 05:01

mää en jaksa eeeeeeeeeeeeeeeeen jaksa

ihana oli nähdä lapsii tänään, tai siis eilen, eikä ne ollu kasvanu yhtää. oon aika väsyny töistä, tai eile, tai siis toissailtana oli henkisesti rankinta ikinä ku oli yks asiakas joka ei ottanu mun ystävällisyyttä vastaan vaan tiuski ja hyökkäs ja sai mut itkee, siit tuli sellanen vuoropäällikkö-juttu ja vaik mulle sanottiin etten tehny mitn väärää ni oli ihan kamalaa. mut joo enää reilu kuukaus ni vitsi, pääsen pois. ootan ihan kauheesti sitä, ootan sitäkin jo kans ku tuun sieltä ja ootan ens kevättä ja kesää ja syksyä ku en yhtään vielä tiedä missä oon sillo.

jännää.