IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.08.2009 12:04

reissu kuume

NO MITÄS TÄSSÄLauantai 04.07.2009 03:34

elän nykyän aika lailla ajattelematta mitää tai minnekään pidemmälle. ihan hyvä ehkä? kaikki järjestyy kuiteski. aina ku jaksaa tehä asiolle jotai. kävin viikko (vai kaks) sitte savossa ja nautin siitä hiljaisuudesta aika paljon. ja ihmisistä. meinasin ensi haluta baariin mut sit tajusin et ehtii sinne täällä helsingissäki ni päätin vaa nauttia siitä mitä siellä maalla sain.

sit oon ollu töissä. ja yks päivä juotiin puistossa skumppaa ja bissee ja lonkeroo ja oli erikivaa. käytettiin tepon kanssa kämpin vessaa, kelpashan se. päädyttiin sit vielä belgeen terassille ja aika juos.

pitäs siivota. ja pestä pyykkiä. ja uusia resepti. ja käydä ottaa hepatiitin toinen piikki. ja maksaa puhelinlasku. pesen pyykit huomenna, siivoon ehkä sunnuntaina. puhelinlaskunki voisin hoitaa huomenna. su mennään ulos. ostin tänään farkut mitkä laitan päälle. olin saanu facebookkiin viestiä mikä toi vähän ikävän mut oli se silti kuumottavaa. vaik emmä tiedä ees tykkäisinkö enää.

nyt alan ehkä nukkumaa. huomen baari-ilta plaahh

[Ei aihetta]Torstai 18.06.2009 16:00

ihan sellasta vaan et mä tykkään elämästäni ihan hitosti nyt! en oo uskaltanu kattoo pankkitilille sen jälkee ku maksoin opintolainan kokonaa, mut ens listassa on paljo tunteja et aika sama. juhannukseks luvataan huonoo säätä ni pelottaa et töistä lähetetään kottiin mut pitää vaan yrittää olla niin tehokas et ne haluu keksii mulle sit jotai muuta duunii js ei kahvilas tai baaris tarvita. niin sain baarivuoroiki ens listasta! pitäs yrittää opetella muistaa drinkkei vissii, sain sähköpostiin hyvän oppaan

viikon päästä pe lähen savoon ja sillo sais olla helteet! haluun ulkosaunaa ja aurinkoo, ja varkauden baareja ja tuttuja! miia nähääks!?

ihanaa et on kesä enkä anna sen ahistaa et en tiiä yhtään mitä/missä/miten syksyllä, sen näkee sit!

[Ei aihetta]Lauantai 06.06.2009 02:45

ensiksi, oon lihonu. mut ei siitä sen enempää, en osaa laihduttaakaan, en tiiä mitä dietillä saa syyä tai miten ni annan olla. taidan lisätä vaa liikuntaa. saan kohta luultavasti pyöränki!

kävin yksis pääsykokeis, se oli virhe. tajusin sitä koetta tehdes vaan etten yhtään ees halua sinne ja mua samal nauratti et itketti ku tuijottelin niit kahta kysymystä mihin en yhtään tienny mitä olisin voinu kirjottaa ja hitto se oli saatanasta. päätin sit lähtee kesken poiski ku en tajunnu mitä hukkaan aikaani siellä. mietin mä vähä ens vuottaki mut en päätyny oikee mihinkää. reissu jees kai.

huomenna töitä ja sitte kotiin kääntymää ja sitte juhlii hanin valmistumista ja sitte keskustaa ja riikkaa olis kiva nähhä jossai.

nukkua pitäis.

[Ei aihetta]Perjantai 05.06.2009 02:15

uophhhhhhhhhhhh ehkä joku päivä

[Ei aihetta]Maanantai 11.05.2009 17:00

on ollu vähän töitä, töitä, ja töitä. ei kait paljo muuta. elämä alkaa varmaa taas sit joskus. mut töissä on oikeesti ihan kivaa, onks se outoa? harvemmin enää vituttaakaan mikään, lähinnä nauran vaan kaikelle mikä menee pieleen. ei kerro kovin vakavasta suhtautumisesta kai töihin mut kyl mä itteeni hyvänä työntekijänä silti pidän :-D

lily allenist on tullu mun lemppari. odotan ens kuuta ja savos käymistä vähän. viikon pääst ollaan virossa, käydään tyttöjen kaa hemmottelee itteemme sellases kylpylän tapases hoitolas. tajusin et mun passi on jossai muualla, oisko enon luona. toiv.

nyt taijan lähtee kiertää parit kaupat ja sitte iltaan töihi, yes

!!!Lauantai 18.04.2009 12:06

mitä oon hereillä jo. öisin en saa unta ja aamuisin herään aikaisin vaikkei olis minnekään menoo. eihän tässä oo järkeä! eikä tää oo kivaa!

oon vähän miettiny juttuja mitä pitäs alottaa ja lopettaa, ihan vaan, huvikseen.

[Ei aihetta]Perjantai 17.04.2009 21:16

oon ollu ainakin 3 viikkoo jo kipeenä. tää lähti pienenä kurkkukipuna ja vaihtelevana äänen loppumisena ja nyt mukaan on tullu yskä ja liman määrä nielussa on lisääntyny. kävin eilen terkkarilla ja sain 3pv saikkua, sain käskyn mennä lääkäriin sen jälkeen jos ei oo parannusta tapahtunu..vitsi mää en jaksais sairastaa. haluisin alottaa urheilun ja käydä töissä. perkele!

[Ei aihetta]Maanantai 06.04.2009 21:23

on menny liian pitkä aika ku oon kirjottanu niin et en muista enää!

well,

a) oon ollu paljon töissä
b) muutan kohta pasilaan
c) oon huomannu monien pikkujuttujen ärsyttävän! haluutteks kuulla? no arvasin:
- kuulutus junassa "saavumme helsinkiin", johan se on helsinkiä ku juna siirtyy tikkurilasta tapanilaan.. vai puistolaan. no jokatapauksessa. mun mielestä sen äänen pitäis sanoo vaikka "saavumme keskustaan"!
- junassa istuvat ihmiset jotka ei edes ruuhka-aikaan voi mennä sinne ikkunan viereen istumaan vaan pitää jäädä siihen käytävän puoleiselle paikalle. eikä ne edes ihmisen tullessa ja kattoessa sitä vapaata paikkaa siellä ikkunan vieressä voi siirtyä sinne ja antaa sitä seisovan ihmisen lähimpänä olevaa paikkaa sille vaan sen on mahd isoine kasseineen ängettävä sinne vapaalle paikalle ikkunan viereen. ja oon huomannu et ihan k aikki ihmiset nuorista vanhoihin tekee tota! mikäjärki

d) hain kouluihin. en oikeestaan varmaan mihinkään mikä oikeesti kiinnostais ellen lähe sit ulkomaille vaihtoon, mut olishan opiskelu silti vaihteeks ihan kivaa ja helpompi ens keväänä hakee kouluihin mihin oikeesti haluun jos nyt oisin ees jossain koulussa enkä töissä ku nyt ei oo ikinä aikaa
e) en tiedä yhtään missä asun sit kesän jälkeen ku toi huone mihin muutan on mulla vaan kesän ajan. sellanen venäläinen tyttö siitä lähtee kesätöihin tukholmaan ja siks aikaa pääsen siihen.
f) inhottaa ku on pitäny suunnitella ens kevättä ja syksyä vaik toisaalta en ees pysty ku ei vaan voi vielä tietää. ilman koulua tavallaan ois kyl selkeempää tajusin, koska sit aion vaan mennä, olla, ja nauttia. mut antaa ajan näyttää.

g) en oo enää yhtään kasvissyöjä, kohta syön uuninakkeja (nauravia nakkeja!)
h) oon löytäny uuden herkun, pähkinöitä ja siihen päälle/sekaan sulatettua suklaata. sit pakastimeen ja parin tunnin päästä valmista nautittavaks!
i) ens kesänä jos en mee ilosaareen ni ainaki meen joensuuhun, ni!
j) kävin muuten jyväskylässäkin tässä yks vklp, oli aika kiva reissu. aloin vaa sit miettii kauanko olisin sillä rahalla minkä siihe reissuun käytin, eläny aasiassa ja voi hitto!
k) tolla reissulla join ekaa kertaa elämässäni vaniljakoskenkorvaa ja oli ihan maukasta. varsinkin kaakaon seassa kera minttuviinan ja kera minttuviinan ihan sellaisenaankin

et sellasta, en keksi enää et ei mulle sit kai muuta.

kirjotan tänne viel tänääMaanantai 06.04.2009 16:57

TÄNÄÄN. lupaan. on pitäny kirjottaa jo kauan mut aina unohdan tai en sit jaksakaan. vaik en oikeesti tiedä onko mulla ees kerrottavaa. vaik ainahan sitä olevinaan on, ainaki mulla. ja oikeesti mulla on nyt kiire eikä mun pitäis istua tässä. pesukone pyörii ja mulla on vähä heikko olo mut pitää mennä.
« Uudemmat -