IRC-Galleria

Pakoon...Keskiviikko 27.09.2006 01:47

"Olkaa hiljaa ja kuunnelkaa...", sanoi Jeesus, mutta sitten joku laittoi häneen kiinni t-kirjaimen. Sitten ei kuulunut enää Jeesuksesta ännähdystäkään, mutta ihmiset alkoivatvatkin yllättäen kuuntelemaan. Nähtävästi väkivalta (ja seksi) on aina olleet kiinnostuksen herättäjä.

"Pippeli!"

Ihmiset ovat kautta aikojen yrittäneet päästä pois maan pinnalta. Jos ei nyt sentään ihan avaruuten niin ainakin lentäminen on ollut haluttu taito. Nykypäivinä lentäminen ei välttämättä tunnu kovinkaan eksoottiselta, mutta kun Afrikan mantereella ollut lannevaatteisiin pukeutunut keihääseen aseistunut jässikkä katseli taivaalla lentävää lintua, saattoi hän mahdollisesti ajatella jotain tämän suuntaista: "Voi kumpa nämä peräpukamat eivät vaivaisi minua enää."

Ja myöskin... eihän ihminen ole vielä kyennyt lentämään ilman apuvälineitä, ellei tietenkään mukaan laske LSD:tä ja muita nk. lentovälineita. Linnut ovat paljon parempia kuin me, ne pystyvät menemään islantiin kastumatta (ja siis nyt kaikki näsäviisaat: "Laivojakin on.", vastaisin siihen: "Niin on kenkälankkiakin."). Muutenkin broilerin kasvatus ravintotarkoituksellisesti on käsittääkseni jopa laillistakin. Eräs YK:nakin tunnettu laitos määräilee meidän elämäämme diktaattorin lailla, jonkun ihmeen "Ihmisoikeus"-jutun avuin, mutta äänestettiinhän se Hitlerkin virkaansa. Ei voi valittaa.

Kaikenlisäksi Joulupukki on tosi ruma. Miten se voi olla julkkis? Nimim. Närkästynyt Anaalinaama.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.