IRC-Galleria

Kirjain.Maanantai 22.01.2007 08:43

Rakas päiväkirja.

Söin tänään puolukoita ja myöhemmin vessassa ulostin hehkulamppuja. Huomenna teen toisin.

#include <kivaa.h>

Ilon päivät eivät ole ohi...Tiistai 16.01.2007 01:47

Voi kumpa osaisin kuvailla sanoin iloani kun eilen hampaitani vahatessani huomasin, että vasemmasta kyljestäni on alkanut kasvamaan kahdeksan kiloa lanttulaatikkoa. Hypin ja pompin ympäri ja ämpäri kunnes läkähdyin. Katselin itseäni peilistä useita tunteja enkä pystynyt irrottamaan katsettani tuosta mahtavasta ulokkeesta.

Kun vihdoin olin saanut tarpeeksi silmänruokaa päätin mennä ulos esittelemään uutta kaunista vartaloani. Siispä riisuuduin, laitoin jalkaani patakintaat ja juoksin pää kolmantena jalkana ulos. Heti ensimmäisenä vastaani tuli naapurini, joka ei aluksi kiinnittänyt mitään huomiota kauniiseen sivustaani. Oikeastaan hän ei huomannut minua ollenkaan, kenties johtuen siitä, että hän oli minuun päin selin. Päätin yllättää hänet ja hiivin vaivihkaa hänen taakseen ja tarrasin hänen oikeanpuoleisesta olkapäästään kiinni ja huusin kovaan ääneen Itä-Timorilaisia sadonkorjuuhuutoja, mutta yllätyksekseni hän vain huudahti ja kaatui maahan pidellen rintakehäänsä. Hupsuja nuo vanhukset, totesin ja kyllästyneenä käänsin suuntani kohti läheistä huoltoasemaa - Heikinlaakson nestettä.

En nähnyt oikeastaan yhtään ihmistä lyhyen matkan aikana, mutta saavuttuani Nesteelle olin räjähtää ilosta: siellä oli Kotkan kaupungin kuuromykkien virallinen mieskuoro ostamassa virvokkeita tulevaa Venäjän kiertuettaan varten. Kävelin liukuovista sisään erittäin komeana ja sen huomasi myös muiden sisällä olleiden ilmeistä. Kaikkien päät kääntyivät ja heidän silmänsä olivat keskittyneet minuun! MINUUN! Ylpeänä saamastani huomiosta pyörähdin ympäri ja asetin vasemman käteni etusormen sieraimeeni suurten amerikkalaisten tähtien lailla. Tämän jälkeen astelin aivan kuin normaali mattimeikäläinen tiskille ja pyysin saada yhden jäätelön. En todellakaan antaisi menestykseni nousta päähän ja päätin pitää jalat maassa. Jouduin kuitenkin perumaan tilaukseni, koska myyjän pyytäessä maksua älysin, että olin jättänyt lompakkoni kotiin, riisumieni housujen taskuun.

En saanut kaipaamaani jäätelöä, mutta en antanut sen lannistaa itseäni. Olinhan nyt vihdoin haluttu, komea ja suuri, kiitos lanttulaatikon.

Muutaman tunnin aikana kyllästyin ja menin kotiin nukkumaan. Huomenna tulisi olemaan hieno päivä.

Petyin huomatessani seuraavana aamuna herätessäni, että olin syönyt lanttulaatikon kokonaisuudessaan jättäen vain katkeran muiston "koristamaan" kylkeäni - tyhjän metallisen laatikon.

Halusin vain olla jotain.

Huomattavaa...Tiistai 07.11.2006 08:07

Olen kadottanut virtsaputken,
omani.
Välissä pippelin ja muun kehon
se oli.
Nyt käsittääkseni pohjalla vessan-
pytyn.
Joudun taas hautakammioita
tutkimaan.
Löytääkseni aivan uuden,
rakkauden.

***ÄÖÖÄÖÄÄ*******Maanantai 06.11.2006 03:29

pierettää

JerejereläMaanantai 23.10.2006 07:30

Pieruja, pieruja, pieruja...

Miksi olet noin ruskea?
Olet taas pyörinyt ulosteessa.
Ei se siis paha asia ole.
Uskon, että pidät siitä,
ja tunnet iloa samalla.
Sanoisin vain, että
ajattele meitä muita.
Haju.
Se on jotain mitä en
siedä.
Pidän omasta tuoksustani.
Virtsaa!


"Jos haluut tietää miks sellanen oon...
Se selkenee kun taakse päin kattoo."


Kaikki mitä teen on suunniteltua. Kaikki mihin ryhdyn on tekaistua. Kaikki mihin uskon on väärää. Kaikki mitä olen on turhaa.

Yleensä ei kannata miettiä asioita liikaa, ne nimittäin tärvelevät mielen... joskus lopputuloksella, mutta useimmiten yksinkertaisesti ajatus tuhoaa ajatuksen. Pienellä alkupehmennyksellä voinkin siis siirtyä itse asiaan: voisitko virtsata suuhuni kultakaloja?


Mä sanon JE!
Sä sanot RE!
JE!
...?
...?
...?

Vadevö.

Pakoon...Keskiviikko 27.09.2006 01:47

"Olkaa hiljaa ja kuunnelkaa...", sanoi Jeesus, mutta sitten joku laittoi häneen kiinni t-kirjaimen. Sitten ei kuulunut enää Jeesuksesta ännähdystäkään, mutta ihmiset alkoivatvatkin yllättäen kuuntelemaan. Nähtävästi väkivalta (ja seksi) on aina olleet kiinnostuksen herättäjä.

"Pippeli!"

Ihmiset ovat kautta aikojen yrittäneet päästä pois maan pinnalta. Jos ei nyt sentään ihan avaruuten niin ainakin lentäminen on ollut haluttu taito. Nykypäivinä lentäminen ei välttämättä tunnu kovinkaan eksoottiselta, mutta kun Afrikan mantereella ollut lannevaatteisiin pukeutunut keihääseen aseistunut jässikkä katseli taivaalla lentävää lintua, saattoi hän mahdollisesti ajatella jotain tämän suuntaista: "Voi kumpa nämä peräpukamat eivät vaivaisi minua enää."

Ja myöskin... eihän ihminen ole vielä kyennyt lentämään ilman apuvälineitä, ellei tietenkään mukaan laske LSD:tä ja muita nk. lentovälineita. Linnut ovat paljon parempia kuin me, ne pystyvät menemään islantiin kastumatta (ja siis nyt kaikki näsäviisaat: "Laivojakin on.", vastaisin siihen: "Niin on kenkälankkiakin."). Muutenkin broilerin kasvatus ravintotarkoituksellisesti on käsittääkseni jopa laillistakin. Eräs YK:nakin tunnettu laitos määräilee meidän elämäämme diktaattorin lailla, jonkun ihmeen "Ihmisoikeus"-jutun avuin, mutta äänestettiinhän se Hitlerkin virkaansa. Ei voi valittaa.

Kaikenlisäksi Joulupukki on tosi ruma. Miten se voi olla julkkis? Nimim. Närkästynyt Anaalinaama.

Havahduksia.Lauantai 26.08.2006 19:32

Haluatteko öljytä kehoanne?
Levittää vihreää rasvaa?
Se vähentää tehoanne.
Ja niin tuskanne kasvaa.

"Hyvä on."

Taivas muuttui mustaksi,
ja aurinko maahan vajosi
Kuin suunniteltu kostoksi.
Silloin mielesi, niin hajosi.

"En tiedä."

Tyhjyys siis kehosi täytti.
Mukanaan pimeyttä raahasi.
Pahuus kasvonsa siinä näytti.
Heijastui peiliin oma naamasi.

"Olen vain ihminen!"

Jee moon ihana.Keskiviikko 16.08.2006 22:38

Kirjoita gallerian tunnuksesi ja älä korjaa virheitä, jos niitä tulee.

Nenällä: jerekorva
Kyynärpäällä: jjewrfededrkoprv as
Kielellä: jerrrrrekorva
Leualla: n mdcxfrfddeskmolre4dfv bza<
Varpailla: jerekkkorvvaa
Silmät kiinni: PIDÄN 8-VUOTIAISTA PIKKUPOJISTA

ItsetuhoTiistai 27.06.2006 00:31

Itsetuho on parasta.
En siis teiltä mitään varasta.
Vaivun vain mätään suohon,
kylmään liejuun tuohon.
Sieltä mistä tulinkin,
sinne myös sulinkin.
Mikään ei muutu,
en edes puutu.

----

Terrible

JokivarsiTiistai 09.05.2006 03:44

Sinäänsä aika hiljaista, ajattelin itsekseni.

Taisin olla oikeassa.

Tänään on aika ohittaa välitavoite ja yrittää siirtyä kohti seuraavaa askelta. Oman päänsä sisällä sitä vain ajattelee, että mikä se on... jalka, askel, mitä tahansa.

Onneksi oma pää on tyhmempi kuin viereinen pää. Siinähän saattaisi saada vastauksen. Aivan turha pohtia mitään erikoisuuksia. Ihmiset ovat täynnä heikkouksia ja vajaavaisuuksia. Voi vain sulkea silmänsä ja olla. Istua tai maata paikallaan ja olla. Tyhmää stressata liikoja turhuuksillä, joilla ei ole käytännön merkitystä.

"Virtsaa mun päälle beibe ja katso kuinka valun alas viemäristä."

Emme me ole sokeria, mutta emme myöskään terästä. Se raja on hiuksenhieno. Mene liian alas ja turrut, mene liian ylös ja sorrut. Tuskimpa kukaan on kultaisella keskitiellä. Me olemme liian tyhmiä siihen.

"Sirkkelinterä pysähtyi äkkiä ja huomasin olevani valmis."

Elämä jatkuu katketakseen. Hyvää yötä...