IRC-Galleria

Huomattavaa...Tiistai 07.11.2006 08:07

Olen kadottanut virtsaputken,
omani.
Välissä pippelin ja muun kehon
se oli.
Nyt käsittääkseni pohjalla vessan-
pytyn.
Joudun taas hautakammioita
tutkimaan.
Löytääkseni aivan uuden,
rakkauden.

***ÄÖÖÄÖÄÄ*******Maanantai 06.11.2006 03:29

pierettää

JerejereläMaanantai 23.10.2006 07:30

Pieruja, pieruja, pieruja...

Miksi olet noin ruskea?
Olet taas pyörinyt ulosteessa.
Ei se siis paha asia ole.
Uskon, että pidät siitä,
ja tunnet iloa samalla.
Sanoisin vain, että
ajattele meitä muita.
Haju.
Se on jotain mitä en
siedä.
Pidän omasta tuoksustani.
Virtsaa!


"Jos haluut tietää miks sellanen oon...
Se selkenee kun taakse päin kattoo."


Kaikki mitä teen on suunniteltua. Kaikki mihin ryhdyn on tekaistua. Kaikki mihin uskon on väärää. Kaikki mitä olen on turhaa.

Yleensä ei kannata miettiä asioita liikaa, ne nimittäin tärvelevät mielen... joskus lopputuloksella, mutta useimmiten yksinkertaisesti ajatus tuhoaa ajatuksen. Pienellä alkupehmennyksellä voinkin siis siirtyä itse asiaan: voisitko virtsata suuhuni kultakaloja?


Mä sanon JE!
Sä sanot RE!
JE!
...?
...?
...?

Vadevö.

Pakoon...Keskiviikko 27.09.2006 01:47

"Olkaa hiljaa ja kuunnelkaa...", sanoi Jeesus, mutta sitten joku laittoi häneen kiinni t-kirjaimen. Sitten ei kuulunut enää Jeesuksesta ännähdystäkään, mutta ihmiset alkoivatvatkin yllättäen kuuntelemaan. Nähtävästi väkivalta (ja seksi) on aina olleet kiinnostuksen herättäjä.

"Pippeli!"

Ihmiset ovat kautta aikojen yrittäneet päästä pois maan pinnalta. Jos ei nyt sentään ihan avaruuten niin ainakin lentäminen on ollut haluttu taito. Nykypäivinä lentäminen ei välttämättä tunnu kovinkaan eksoottiselta, mutta kun Afrikan mantereella ollut lannevaatteisiin pukeutunut keihääseen aseistunut jässikkä katseli taivaalla lentävää lintua, saattoi hän mahdollisesti ajatella jotain tämän suuntaista: "Voi kumpa nämä peräpukamat eivät vaivaisi minua enää."

Ja myöskin... eihän ihminen ole vielä kyennyt lentämään ilman apuvälineitä, ellei tietenkään mukaan laske LSD:tä ja muita nk. lentovälineita. Linnut ovat paljon parempia kuin me, ne pystyvät menemään islantiin kastumatta (ja siis nyt kaikki näsäviisaat: "Laivojakin on.", vastaisin siihen: "Niin on kenkälankkiakin."). Muutenkin broilerin kasvatus ravintotarkoituksellisesti on käsittääkseni jopa laillistakin. Eräs YK:nakin tunnettu laitos määräilee meidän elämäämme diktaattorin lailla, jonkun ihmeen "Ihmisoikeus"-jutun avuin, mutta äänestettiinhän se Hitlerkin virkaansa. Ei voi valittaa.

Kaikenlisäksi Joulupukki on tosi ruma. Miten se voi olla julkkis? Nimim. Närkästynyt Anaalinaama.

Havahduksia.Lauantai 26.08.2006 19:32

Haluatteko öljytä kehoanne?
Levittää vihreää rasvaa?
Se vähentää tehoanne.
Ja niin tuskanne kasvaa.

"Hyvä on."

Taivas muuttui mustaksi,
ja aurinko maahan vajosi
Kuin suunniteltu kostoksi.
Silloin mielesi, niin hajosi.

"En tiedä."

Tyhjyys siis kehosi täytti.
Mukanaan pimeyttä raahasi.
Pahuus kasvonsa siinä näytti.
Heijastui peiliin oma naamasi.

"Olen vain ihminen!"

Jee moon ihana.Keskiviikko 16.08.2006 22:38

Kirjoita gallerian tunnuksesi ja älä korjaa virheitä, jos niitä tulee.

Nenällä: jerekorva
Kyynärpäällä: jjewrfededrkoprv as
Kielellä: jerrrrrekorva
Leualla: n mdcxfrfddeskmolre4dfv bza<
Varpailla: jerekkkorvvaa
Silmät kiinni: PIDÄN 8-VUOTIAISTA PIKKUPOJISTA

ItsetuhoTiistai 27.06.2006 00:31

Itsetuho on parasta.
En siis teiltä mitään varasta.
Vaivun vain mätään suohon,
kylmään liejuun tuohon.
Sieltä mistä tulinkin,
sinne myös sulinkin.
Mikään ei muutu,
en edes puutu.

----

Terrible

JokivarsiTiistai 09.05.2006 03:44

Sinäänsä aika hiljaista, ajattelin itsekseni.

Taisin olla oikeassa.

Tänään on aika ohittaa välitavoite ja yrittää siirtyä kohti seuraavaa askelta. Oman päänsä sisällä sitä vain ajattelee, että mikä se on... jalka, askel, mitä tahansa.

Onneksi oma pää on tyhmempi kuin viereinen pää. Siinähän saattaisi saada vastauksen. Aivan turha pohtia mitään erikoisuuksia. Ihmiset ovat täynnä heikkouksia ja vajaavaisuuksia. Voi vain sulkea silmänsä ja olla. Istua tai maata paikallaan ja olla. Tyhmää stressata liikoja turhuuksillä, joilla ei ole käytännön merkitystä.

"Virtsaa mun päälle beibe ja katso kuinka valun alas viemäristä."

Emme me ole sokeria, mutta emme myöskään terästä. Se raja on hiuksenhieno. Mene liian alas ja turrut, mene liian ylös ja sorrut. Tuskimpa kukaan on kultaisella keskitiellä. Me olemme liian tyhmiä siihen.

"Sirkkelinterä pysähtyi äkkiä ja huomasin olevani valmis."

Elämä jatkuu katketakseen. Hyvää yötä...

Parempaa?Sunnuntai 12.03.2006 23:06

Sieltähän se tulee, sanoi toinen henkilö.

He katselivat lähestyvää raitiovaunua haikein silmin. Tiesivät tulevan, tiesivät sen peruuttamattomaksi. Eilen vielä kaikki oli niin hyvin. Mikä ajoi heidät tähän? Kuinka tähän päädyttiin? Sama kysymys eritavoin kirjoitettuna. He tiesivät senkin, mutta kysyivät jokatapauksessa. Kumpikaan ei tiennyt vastausta. Silti he tunsivat sen sisimmissään. Heillä ei aikaisemmin ollut ollenkaan kiire. Kaikki muuttui niin äkkiä.

Vaunu pysähtyi heidän eteensä. Hahmot päästivät irti toisistaan ja toinen astui puolitäyteen raitiovaunuun. Ovet sulkeutuivat ja kului hetki. He katsoivat toisiaan huurteisen ikkunan läpi. Kumpikaan ei nähnyt ympärillä pyörivää iloista elämää. He tunsivat toisin. Vaunun liikkellelähdön ja ovien sulkeutumisen välinen aika ei ollut pitkä, mutta heille tämä aika tuntui useilta tunneilta, mutta nämä tunnit kuluivat nopeasti... liian nopeasti. Laiturilla seisova hahmo yritti käyttää mieltään kuin kameraa. Hän otti useita kuvia ratiovaunussa istuvasta hahmosta, mutta ei ollut tyytyväinen yhteenkään. Mikään niistä ei vastannut hänen saamaa kuvaansa hänestä. Sitä ei voinut kuvin kertoa.

Vaunu lipui eteenpäin hidastettuna kuin toimintaelokuvien taistelukohtauksissa. Taustalta puuttui vain ammuskelu, mutta he tunsivat sen sydämessään, sillä jokin räjähti heissä tuon vaunun heilahdettua liikkelle. Se lipui varmasti eteenpäin. Pysäkillä seisova hahmo sulki silmänsä ja nielaisi.

Raiteet oli rakennettu kääntämään vaunun ja sen sisällä olevat ihmiset pois näkyvistä korttelin kulman taakse. Tämä vaunu seurasi uskollisesti sille määrättyjä reittejä. Käännösliike tapahtui normaalisti. Vaunu ehti häviämään näkyvistä melkein kokonaan, kunnes kuului äänekäs rysäys, vaunu heilahti ja pysähtyi. Siitä sinkosi palasia joka suuntaan. Punaisia ja oransseja valonvälähdyksiä, pysäkille jäänellä hahmolla oli yhä silmät tiukasti suljettuna. Kului muutama sekunti ja raitiovaunu oli ilmiliekeissä. Ympäröivät ihmiset juoksivat kauhuissaan ja katsoivat surullisin silmin palavaa joukkohautaa. Sisimmissään he eivät tunteneet myötätuntoa, eivät välittäneet. Totuus on aina tunteeton.

"Mennyt aika ei tule takaisin."

Mikä tämän kaiken aiheutti, kysyi pysäkillä seissyt hahmo itseltään, eikä tiennyt vastausta. Hän pisti pommin kaukolaukaisimen taskuunsa ja käveli pois.

Alumiinilaatikoita ja muuta piensälää.Sunnuntai 12.03.2006 22:50

Ajattelin tässä suurissa kiireissäni tehdä semmoisen tyhmän galuppi-lista-homman. Mikä lie... eli siis ne mitä tämä koko paikka on ihan pullollan. Sitten tuli mieleen,että ne on aikaslailla tyhmiä. Ignorasin sitten sen idean.

Oikeastaan turhaa tännekkään mitään siis kirjoittaa. Ehkei ole ihan niin tylsää kuin silloin, jos ei kirjottaisi. Mabbe.

Elämälle sisältöä-systeemi. Budjettiesitys ja kaikkea.

Vissiin viinapullolla se tähän mennessä on hoidettu. Joo hei. Avaudu mun suuhun ja kerro kaikki syvimmät tunteesi syvältä sydämestäsi.

Kiinnostaa muuten iha pirusti. Vitusti siis anteeks, kirjoitan ihan liian lievästi. Vitun vitun vitusti.

Jee... mä kirjoitin pahoja ja kiellettyjä sanoja tuohon. Bannataankos minut nyt täältä galleriasta jos joku ilmiantaa vaikkapas? Se olisi hitsin mahtavaa. Mitäköhän sitten tekisin? Mabbe jotain. Alkaisin kutomaan kenties.

Olisi kyllä aika kivaa jos vaikka joku päivä huomaisi, ettei olekkaan enää tylsää ja keksisi jotain kivaa tekemistä (excluding partio ja dokaus). Sitten vielä pitäisi keksiä, että mitäköhän se on. Oikeestaan kaikista hauskinta olisi se, että yht'äkkiä vain huomaisin edessäni jotain tekemistä eikä sitä tarvitsisi etsiä/keksiä. Tulisi niinkuin nurkan takaa, kuten Gambiassa on tapana sanoa.

Miksei kukaan lähetä mulle viestei mesestä? Minähän en niitä aloita. HAHAAHHAHAHA! Voisi vaikka kuunnella mättöä.

Aika jännä juttu myös se, että kun tässä nyt olen aika pitkälti kirjoittanut kaiken kirjakielellä, niin oikeasti kokoajan sormet halajaa pistää puhekieltä sekaan. Sittenhän siitä tulisi enemmän semmoista kakkapissajuttua.

Tää oli kyl niin shitti juttu tännekkin jopa. Pakko kirjoitaa jotenkin muulla tavalla tän julkaimisen jälkeen. Jos joku nyt jostain syystä tän lukee niin, voisit vaikka tehdä jotain parempaakin. JOU!!"#¤Sgf