IRC-Galleria

DokausPerjantai 04.11.2005 00:41

Moi mä oon nyt frendil ja mä dokaan tääl... soiteltiin just inntityypeille ja sellast. Dokaus on muuten aika pop. Siis ku ajattelee sitä, et se on vaa sellast chillii staffii.

Se on sellast, et moni posse muuttuu aika erillaiseks ku ne dokaa. Emmä tiiä. Se viina vaa poistaa estot suonista.

Mä join just n. 3s sitten huikan Golden Cap Talviomena siiderii... se on mun mielest aika hyvää, vaik en hirveesti välitä noist supermakusiidereist. Mä vetelen yleensä vaan tota Golden Capin Classicii, eli siis sitä omenaa. Se on mun mielest aika hyvää. Mä varmaan joisin sitä aina (miinus viinat, mut tarkotan siis vaan näit mietoi). Mä en nimittäin oo ikin välittäny hirveesti oluest. En tiiä mikä siin on, mut se ei uppoo suuris määris. Voi olla se kyl, et mä juon yleensä aika paljon kerral ja pullo menee nopee. Koska oluthan on minisiti sillai erillaista. En osaa sanoo, mut sanon vaan sen, et olut uppoo, mut sitä mun vaa pitää vetää hitaasti.

Muute btw. vaan, otettii just Ilpon kaa meist alaston kuva tääl. Eli siis otettii molemmat housut pois ja seistii paikkallaa ja toi kämpän omistaja Juha otti kuvan meist. Se oli aika jees mun mielest.

Mä en oo ikin arastanu alastomuutta. Se on iha jees... tavallaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.