IRC-Galleria

Kolmen päivän putki takana, eikä tunnu missään. Kyl musta vielä saa koulittua vakavasti otettavan alkoholistin joku päivä. Tänään ei kyllä milläänvoi jatkaa, koska koulussakin pitäis käydä joskus ja huomenna on muitakin juttuja hoidettavana. Tosin juominen jatkuu huomenna, mikäli hommat menee vituilleen..

Tuli tossa aamulla mietittyä sellasta, että kun ihmisethän usein sanoo, että "mie käyn niissä jutuissa aina joskus" tms, ni eikö toi ole vähän turhaa? Jos jotain asiaa tekee aina niin sitten voi sanoa "aina" ja jos vaan joskus nii sitten "joskus". Miksi "aina joskus" ? Siis joo, kyllä teen tuota itsekkin _AINA JOSKUS_, mutta mietin vaan, että aika jännä. Tosin aiheesta kirjoittaminen oli kyllä nyt turhempaa, kuin itse aihe..

Porukat lähtee tänään Thaimaahan ja koska oon arkajalka varsinkin yksin yöllä, niin toivotan ihmiset lämpimästi tervetulleeksi pitämään seuraa minulle seuraavan kahden ja puolen viikon ajaksi. Sitten lauletaan singstaria niin huonosti, että keskustasta asti tulee valituksia.

Nii joo opetin eilen äitiä mesettämään! "Jenni, mikäs tää on?" ehehh. Nojuu kyl se aika nopeeta tajus varmaankin, että miten se toimii. Mutta joo tästä tulikin siten vähän turha(n pitkä) juttu, joten vetäydyn taka-alalle odottelemaan lehtpihvien valmistumista.

AINII! Tähän loppuun vielä karu totuus romantikoille ja haaveilijoille: Zen café:n Todella kaunis kertoo kaljatuopista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.