IRC-Galleria

jjjasssu

jjjasssu

-sinckerely yours-j

Blogi

- Vanhemmat »

M/S Mariella 19.10.07-21.10.07Keskiviikko 24.10.2007 20:56

Elikkä mentiin minä , Riikka , Jelda ja Mirka jo 18 päivä jonottamaan aamusta ja oltiin siellä ekat. Seuraavat tuli vasta 10 tuntia meijän jälkeen. Seuraavana päivänä alkoi porukkaa lisääntyä satamalle. Pian oltiinkin jo laivassa , päästiin tietenkin ensimmäisinä lavan eteen rauhassa kun olimme ekoja jonossa , menimme sitten väärälle puolelle lavaa kun ei tiedetty ettei Antti esiinny siellä puolella vaan toisella. Keikka meni ihan suoraansanottuna perseelleen. Itkettii koko keikka melkein , mmutta sitte kun Antti huomas meijät siel poraamas niin tämä ihana tuli laulaan meille ja heti tuli parempi mieli. Loppujen lopuksi keikka olikin ihan ookoo vaikka oltii aika huonoilla paikoilla. K-18 keikka menikin sitten toodella hyvin , se oli ensimmäinen k-keikka mulle , meno oli aivan mieletön ja eturivissä oli toooosi ahdasta. Ja pompittiin sitten lasin sirujen päällä ja Riikkakin sai kaljat päällensä , mukavaa. Noo mut tosi hyvä keikka. Anttia nähtiin seuraavana päivänä , se tuli juttelemaan ja otettii kuvat ja silleen. Ja sitten illalla vähä diskossa anan kans tanssimas ja sellast ;) Kaiken kaikkiaan koko laivareissu oli aivan mahtava ! Kiitos hyvästä seurasta: Jannalle , Marialle Lauralle ja Tietenkin Riikalle :) !

<3 Upein kesä ikinä.Torstai 09.08.2007 16:33

Tää kesä oli mitä mahtavin. Kerettiin kiertää Riikankans noin. 9 keikkaa , Tuiskun siis (; Kiitos Antille ja bändille + tanssijoille tästä upeasta kesästä , teitä on ikävä jo nyt ;<
Kesän kiertue oli aivan mieletön ! Oli myös ihana nähä kaikkia keikoilla ja jonotus seura oli parasta mitä voi vaan toivoa :) Todella mukavaa loppu kesää kaikille ja ottakaa kaikki ilo irti näistä viimeisistä aurinkoisista kesäpäivistä , vaikka onhan kesää vielä jonkin verran jäljellä !

Väsyttää .Lauantai 03.03.2007 02:32

Tänään klo: 10.30 oltiin Riikankans Tampereella . Tultiin meinaan Savonlinnasta asti . Ku Antilla oli eilen keikka Savonlinna salilla , niin lähettiin torstai aamuna Tampereelta klo 8.05 Lahteen sitte mentiin Lahdesta Mikkeliin ja Mikkelistä Savonlinnaan . Oltiin Savonlinnassa klo:14.00 Eli me matkustettiin noin. 6 tuntia . Ja sit kysyttiin yhdeltä vanhalta rouvalta että missä päin Savonlinna sali ? Ja et millä bussilla sinne pääsee ? Niin mentiin sit siihen bussiin mihin se käski meijän mennä . Sitte kysyttiin siltä kuskilta että mmissä meijän kannattais jäädä ku haluttiin Savonlinna saliin . Ja sit jäätiin jossain ja kysyttiin vastaantulijoilta että minne päin meidän pitäsi mennä . Sit loppujen lopuks löydettiin sinne . Mentiin Savonlinnan salin oven eteen , siel oli Noora ja sen kaveri , neki oli tullu oottaan Anttia . Ja si siinä pari tuntia ooteltiin ja oltiin ihann jäässä , sit Antin keikkabussi tuli ja me sit mentiin siihe sen bussin viereen , siis me kaikki neljä . Meillä kaikilla oli Antille lahjat . Sitte Antti tuli sielt konkaten ku sen oli vaikee kävellä kus sil oli murtuma jossain varpaan lähellä . Sit halattiin kaikki Anttii ja kyseltiin et miten sen jalka voi ja sit annettiin lahjat Antille ja se sano hymy suin kiitos kaikille ja meni sisälle harjottelemaan . Sit me mentiin Riikankans vessaan meikkaan ja laittaan hiuksia . Sit päästiin sisään sinne Savonlinna saliin ja vietiin takit narikkaan . meil oli paikat kakkos riviltä . Sit keikka alko , se oli ihaninta . Antti katto meitä monta kertaa ja hymyili ja osotteli , ku me vaan siinä seottiin :'DD . Ja sit keikka loppu ja me juostiin ulos oottaan Anttii , aluks siinä ei olluku mä ja Riikka ja sit kaks jtn muuta tyttöö , sit sinne tuli aikas paljo porukkaa . me päätettiin mennä vähä kauemmas oottaan Anttia ja sit se tuli ja se halaili niit joitain ja sit se tuli meijän kohalle ja Olli otti musta ja Riikasta ja Antista kuvan< 3 . Kiitos Olli ja Antti . Ja sit myöhemmin Antti meni syömään johonki ravintolaan ja sit ku se tuli niin se jutteli meille kaikkee ja si päästiin taas kuviin antinkanssa ja juteltiin kaikkee siinä Antinkanssa . Se oli ihana päivä . Kiitos Antti . jouduttiin sit oottaa yöllä pihalla bussia ku bussi lähti 4.20 ja ny väsyttäää . Antin ilmeet oli ihania ku se kuunteli mitä mä ja riikka puhuttiiin sille<3 .
- Vanhemmat »