IRC-Galleria

ihana, ihanampi, harrisonburg!Sunnuntai 31.10.2010 00:28

oon aivan ihastunut pikkukaupunkiin virginiassa, harrisonburgiin! mun host-perheeseen kuuluu kämppis Joellen lisäksi isä, äiti ja 4 lasta (4, 6, 9 ja 11 v). kissa, koira ja kanoja. naapurissa hevosia ja lehmiä, eli ihan maaseudulla ollaan. superkaunista, täällä on just ruska parhaimmillaan, vuoria ympärillä.
syödään tosi terveellisesti, raakamaitoa naapuritilalta, omaa leipää yms. lapset on tosi hyvin kasvatettuja, auttaa tiskeissä omatoimisesti yms. tänään vapaapäivänä oltiin auttamassa naapuritilalla istuttamassa puita, ja sit syötiin niillä.

showt on ollu melkeen loppuunmyytyjö ja yleisö ollu hyvin mukana. nää pienet yhteisöt ottaa up with peoplen aina vähän innokkaammin vastaan.

muuten menee oikeen hyvin, mutta parina viime päivänä oon saanu allergisen reaktion, en tiedä mistä, näppylöitä käsiin, kaulaan ja kasvoihin. superkutiavia ja rumia :( toivottavasti olis vaan ohimenevää...

ylihuomenna matka jatkuu leirikeskukseen, tullaan asustelemaan siellä 12 hengen mökeissä siskonpedissä. tulee olee varmana ihan sairaan kivaa! meillä on myös "talent-show" hyvin vuoksi, aion varmaan soittaa jonkun oman biisin siellä.

huomenna on halloween, mennään todennäköisesti kaupungille "trick and treat" keppostelemaan. aion pukeutua merirosvoksi, ostin eilen silmälapunkin :P

toivottavasti suomessa on yhtä kaunis syksy kuin täällä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.