IRC-Galleria

jopeh

jopeh

ylijunailija K.E. Laitinen

Mulla on taas paskaset käjetTiistai 20.05.2008 03:36

humm.. Oon taas rypeny koko päivän autojen kimpussa. Lähinnä omien, vähäsen toistenki. Huominen tulee pitämään sisällään kokolailla kotikärryllisen hässäkkää. Aamulla aikaisin täytyy herätä, ja tyhjentää auto jotta sinne voi kantaa uutta tavaraa. Auton täyttää lähinää kolme... eikun neljä peltivannetta, ja kolme alumiinivannetta joissa on loppuunkulutetut talvirenkaat päällä. Kyllä - minä tein sen (tai siis me, Velluhan se ne rengastyöt teki), Satkussa on nyt vihiroon ja viimeen kesärenkaat alla. Ja uusilla vanhoilla vanteilla!

Ja ja, kunhan auto on taas lastattu, niin minun täytyykin suunnata kohti Kajaania, sekä kontiomäkeä. Yksi syy miksi menen Kajjaaniin on se, että vien puhelimen huoltoon. Se on alkanut reistailla ihan kummallisesti. En ymmärrä. Älkäätte siis ihmetelkö jos minua on hankala saada kiinni (ihan kuin se joskus olisi helppoa?). Eli siis jos on tavallista hankalempi saada kiinni. Ja siksi toisekseen ajattelin käydä etsimässä keltaisia majakoita. Sykärölöinen kokee nimittäin teurastusta tuolla pihamaalla, täytyy suorittaa sekin huomenna loppuun. Olisi kiva jos ei tarvisi vilkkuja kokonaan riisua, vaan saisi pitää ne keltaisina edes. Ei ole kohta enää paloautoa, on vaan tylsääkin tylsempi kuorma-auto. Jos oisi konekivvääri niin ampusin sen leimasetän. Murrr.

Väsyttää niin vietävästi mutta ei vielä ehtisi nukkumaan. On parempi vaan istua varmastikkin tässä koneella? Eih, täytyy tehdä jotain. Jospa siltikin tyhjentäisin sen auton tänään vielä, ei tarvitsisi aamulla vaivata itseään ennen sianpieremää. Ajatuskin tympäsee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.