IRC-Galleria

kaphy

kaphy

0110101101100001011100000110100001111001

perjantaiPerjantai 16.12.2005 02:24

Tänään... tai no siis, periaatteessa eilen, uskaltauduin keskustaan jouluostoksille. Se oli edelleen yhtä kamalaa, kun muistinkin. Töniviä ihmisiä, jotka joko rynnivät päin tai tojottavat n+1 tuntia juuri sen hyllyn edessä, mitä haluaisit tarkastella. Mutta poikkesin sen jälkeen tätini luona.

Luulen, että joulumieli on iskemässä kimppuuni. Tänään ei ole vituttanut läheskään niin paljoa, kuin voisi olettaa. Olen ollut jopa... lähes ihmisystävällisellä tuulella. Tietyissä rajoissa, olettaen, että ihmiset eivät ole samassa fyysisessä tilassa kanssani.

Oikeastaan tekee mieli vain mennä nukkumaan. Mutta kun kampean itseni sänkyyn, en saa unta ja tylsistyn. Huomenna täytynee mennä uudestaan kaupungille. Odotan taas kauhulla.

Diablo on soinut taas viimepäivinä ahkerasti, lähinnä Eternium. Uuden levyn pitäisi ilmestyä tammikuussa. Pitäisi jaksaa odotella sinne saakka. En ole ehtinyt tehdä joulukuun swamp-visiittiä. Mutta täytyy katsoa, mitä rahatilanne sanoo kaikkien joululahjojen jälkeen. Ja salaliiton risteilyllekin olisi kiva saada rahaa mukaan.

Diablon Eternium on tavattoman turvallista ja rauhoittavaa kuunneltavaa. Ehkä se johtuu siitä, että tunnen kaikki kappaleet hyvin kuunneltuani tätä kymmeniä kertoja aikaisemminkin. Nyt voin antaa musiikin valua päähäni ja tyhjentää kaiken muun. Mitä enemmän kuuntelen sanoja, sitä paremmilta ne kuulostavat. Taidokasta.
/me siirtyy nauttimaan musiikista.

Päivän teema: Diablo - Love divided

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.