IRC-Galleria


-aikana joka oli eilinen ja huominen, ikuisesti nykyinen.

-johnny nikerillä on tumma kihara tukka, vihreät silmät ja notkea, jäntevä vartalo. enkä usko että hän on koskaan osannut kuvitellakaan,miltä tuntuu katsella maailmaa Norbert Nolon paksujen silmälasien läpi.

-ja samassa taivas tulee huoneeseen tai minä menen taivaaseen. kuu, tähdet,yötuuli,taivaanholvi minä asun niiden keskuudessa ja ne asuvat minussa.Vapaus.Suunnaton tyhjyys. Voima, kauneus myös. Enkä minä tietenkään aio hypätä.Tiedän etten osaa lentää.En ainakaan siivillä. Mutta niin, voin minä lentää. Voin seistä rohkeasti change housen ylimmässä kerroksessa,koska olen noussut pelkoni joka ikisen porrasaskelman ja saapunut tänne, kaksi kertaa. ja se antaa minulle voimaa, voimaa voittaa itseni ja nikerin.

-Rouva Sorrel ei kuitenkaan halua että häntä vedetään mihinkään, kuten minäkään en halunnut. Hän on onnellinen, kuten minäkin olin, kuten me kumpikin olemme. asumme kumpikin yössämme.
>>minä rakastan sinua robert nobel>>hän sanoo. minä en sano rakastavani häntä, koska se olisi hullua, mutta joku sanoo>>minäkin rakastan sinua>>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.