IRC-Galleria

voehan vitsit..Lauantai 11.10.2008 20:20


Kuka osaa kertoa jonkun tarinan,johon sisältyy elämänopetus?opettaja kysyy.
Pikku-kalle viittaa ja kertoo:
Talvisodassa isä joutui yksin vanginsieppaamisoperaatioon. Hän puki lumipuvun päälleen,otti selkäänsä repullisen käsikranaatteja ja heitti olalleen kaksi konepistoolia. Kapteeni antoi isälle vielä huikan kenttäpullostaan ja niin isä ryömi vihollisen puolelle. Yhtäkkiä joku huomasi hänet ja teki hälytyksen. Isä heitti käsikranaateillaan 4 vihollisen korsua paskaksi, ampui konepistoolillaan 79 ryssää kuoliaaksi, tappoi puukolla 14 ja kuristi pari vihollista vielä paljain käsin. Sitten hän hiihti takaisin omalle puolelle 9 vankia mukanaan. -Mikä elämänopetus tähän liittyy? opettaja kysyi.
-Ettei suomalaiselle kannata vittuilla silloin, kun hän on vähän ottanut. Kalle selittää.

Mies osti auton ja myyjä selitti, että autoradio oli viimeistä mallia. -Riittää kun sanot yhtyeen nimen niin radio alkaa heti soittaan tuon yhtyeen sävelmiä. -Beatles, mies kokeili ja autoradio alkoi kajauttaa ilmoille "yesterday" kappaletta. Mies lähti tyytyväisenä autokaupasta ja autoradio toimi taivaallisesti.
Vain sanomalla esittäjän nimen mies kuuli aina toivesävelmiään. Muutaman viikon jälkeen mies joutui liikennevaloihin,jolloin päin punaisia ajava moottoripyörä takaistuimellaan toinen nahkatakki törmäsi vastaostetun auton kylkeen. -Kusipäät! mies karjaisi, jolloin autoradia alkoi soittaan puna-armeijan mieskuoron esittämänä" suurta ja mahtavaa neuvostoliittoa.."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.