IRC-Galleria

korppikotka

korppikotka

Marraskuu, kiiruhda? <3

Paluu arkeenTiistai 04.04.2006 20:12

Jep, eihän tää taudin pirulainen tästä mihinkään muuttunut, eikä kuumettakaan ole ollut, eli se tietää sitten huomenna kouluun menoa. Ah, sitä päivää olenkin odottanut. Varmaan kaikilla koulussa olikin jo ikävä mua, eikö? Mulla ainakin oli teitä. Tai, noh, ainakin melkein kaikkia siellä... Jooooooo.... ei siitä sen enempää. Bassoa olen tänään soittanut huolella ja nyt sitten sormenpäät onkin vähän niksnakspaskana. Ei se menoo haittaa, eihän? Olen myös syönyt jäätelöä, mutta se taas ei kuulu tähän puolen rautanaulan vertaa. Se siitä sitten...

Kössin kuulumisia tähän väliin: Tänään se onnellinen pääsee varvaspesulle ja saa luultavasti HYLA-maitoakin (Laktoosi-intoleranssi on päivän sana ihmiset). Sen koppi siivotaan taas perusteellisesti ja rauha maassa.

Nyt tämä tytsy kyllä lopettaa tämän näpyttämisen tänne kökkökirjaan, jota kukaan ei varmaankaan edes lue. Ei se mitään, ystäväiseni, ei minua niin helposti lannisteta (lannistetaanpas!), ei lannisteta (lannistetaanpas!), ei lannisteta ja piste. Nyt hyvää iltapäivän jatkoa kaikille ja voikaa hyvin (ainakin paremmin kuin minä).

-Sari- (kukaan ei varmaan tiennyt että nimeni on Sari, eihän?)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.