IRC-Galleria

linus

linus

mustana, maidolla, kylmänä, kuumana.

just lay back in my arms...Torstai 29.12.2005 00:49

on ikävä Lillyä. tai, ei ehkä Lillyä, as such, vaan sitä että on joku. ja myös meidän kirjottamista. se oli kivaa sillon kun Lilly ei painostanut siihen...me oltiin samalla aaltopituudella, ja tiedettiin mistä toinen tykkäs. se oli vähän niinku seksiä meille, kai. se oli meidän fyysinen yhteys. ei VAAN seksinä, vaan yhdessä olon kannalta kans...kirjottettiin periaatteessa kaikkee mitä haluttiin tehdä. mennä nukkumaan yhdessä, käydä kaupassa. istuu kattomassa telkkaria jne. ja sit tietty se seksi (en sitten tiedä mitä sanoa insestistä, huumeista ja riitelystä...vähän epäreilusti sanottu itseasiassa. mutta siis...molemmat tykättiin ensimmäisestä, Lilly tykkäs toisesta, ja kolmatta me tehtiin ihan liikaa todellisuudessakin...).

nojoo. serkku haluaa musta kirjailian. jostain se on keksinyt että olen hyvä kirjottamaan (luki jotain mun kirjottamaa viimeks 2000-vuonna, tai jotain). en sit tiedä. ei etten itekkin haluais. mut joo.

pitäs vaa kirjottaa. eikä vaan puhua siitä, ja ajatella sitä. mutkun ei ole ideoita. ja porno on niin vaikeeta kirjoitettavaa. oikeesti, pitää osata kuvata miltä joku tuntuu, ja kuulostaa ja tuoksuu ja näyttää, ja sit se tunne itsessään, ja kaikki kontaktit....se on niin äärimmäisen vaikeaa.

mun mielikuvitus kaipaa stimulointia. en voi aina kirjottaa uudelleen muitten töitä. perkele.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.