IRC-Galleria

vilkas viikko :DSunnuntai 14.05.2006 17:59

No niin, pian taas ei kukaan voi olla mulle vihainen kunhan selvitän miksen oo taas soitellu tällä viikolla.
Okei eli maanantaina hengasin koulupäivän jälkeen Empun kanssa kymmeneen asti meillä, olipas ihanaa :)!!
Tiistaina vietin Miksan kanssa monta tuntia laatuaikaa Espalla ja kuuntelin kuinka se suli koska sen teki niin kauheesti mieli miestä :D. Oi Miksaseni <3. Ja tietty naposteltiin jätskiäja sit syötiin Mäkissä, se on jo perinne.. kun me kumpikin tykätään luksusruoasta niin kauheesti :D.
Keskiviikkona istuin yksikseni Espalla jonkun tunnin ja yritin tehdä italianläksyjä, tai no se oli tarkoitus, mut joku nuori mies joka tuli siihen viereiselle penkille istumaan ja juttelemaan pölötti koko ajan enkä oikein voinu keskittyä. Pakenin iskuyrityksiä lentokentällä, kun italialaiset saapui!! Sit hengattiin porukalla Hesassa taas johonkin kymmeneen.
Torstaina väsytti, niin silloin mentiin yhdessä GianLucan kanssa kotiin jo kahdeksaksi. Mutta en tietenkään päässyt nukkumaan kun joskus puolenyön aikaan, kun pölötettiin :D.
Perjantaina TALLINNAPÄIVÄ!! Oi rakastan sitä kaupunkia, vaikka kerjäläisistä tulikin surullinen mieli. Toisaalta, piristääköhän mikään yhtä tehokkaasti kuin laumallinen italialaisia nuoria :D?
Eilen oltiin koko päivä Lintsillä ja illalla lähdettiin Jassille bileisiin eli istumaan iltaa ja italialaiset kokkas meille makaroneja. Olin joskus kahden aikaan kotona.
Tänäänkin ollaan lähdössä kuudeksi kokoontumaan sisälle, toivottavasti tanssitaan. Katsotaan mitäö keksitään ensi viikolle :). Heippa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.