IRC-Galleria

Mun uus nimi on sitten LLiisa :DMaanantai 22.05.2006 19:17

Ihana päivä ollut tänään!

Tänään tuli meidänkin koululle ylppäritulokset ja tadadaa, mä sain L:län venäjästä ja L:län uskonnosta!! Saa onnitella :). Ussasta oli säilynyt samat pisteet, mut mikä mua eniten nauratti niin mun venäjän pisteet oli vielä nousseet. Ne lähti koululta kolme pistettä vajaa täydet ja palas kaks pistettä vajaa täydet, eli sain 297/299 pisteitä :D sääli kun vastasin väärin siihen yhteen pilkunnussintaluetunymmärtämiseen kun muuten oisin saanu täydet :D. Jippii jee!!

Yks tyttö meidän koulusta kirjotti nyt 8 ällää. Mä en ees tuu luultavasti kirjoittamaan kun 7 ainetta yhteensä ja se vetää 8sta ällän :D! Aika uskomatonta :). Mun saldo on nyt 2/2 ja mietin just et pitäis ehkä kesällä ruveta vähän lueskelemaan vaikkapa ruotsia. Mut eniten ylpee oon kyl siitä et samaan aikaan kun oli kirjotukset mä kuitenkin elin myös muutoin kuin koekertaamisen kautta, en ees ehtiny lukee kaikkia kirjoja ja olin viel Wanhojen risteilylläki just ennen ussankoetta. Ähäkutti niille jotka sano ettei viel kantsi kirjottaa koska ylppärit on kypsyykoe ja ettei kantsi mennä risteilylle just ennen h-hetkeä koska sit oon liian väsynyt. Itse asiassa yllättävän iisi homma noi YOkirjotukset sit olikin :). Ja muuten syksyllä saan koko tutkinnon valmiiksi, jos kaikki menee hyvin :). Lalalalalallalalaa.

Kotimatkalla palkitsin itseni jätskillä, sellasella tosi tosi hyvällä mansikkapehmiksellä ja sit poimin maasta ihanan iloisen keltaisen voikukan. Se on tosi söpö. Ja sit kesällä on kiva kun ne muuttu sellasiks valkosiks untuvapalloiks niin niitä voi puhallella tuulen mukaan.

Mutta oon siis tosi tosi tyytyväinen, ellei joku viel sattunut huomaamaan :D. Jee jee jee jee jee jee jee jeeeee!

Mukavin iLoisin Loistavin terveisin,
ystävänne LLiisa :D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.