IRC-Galleria

Tänään olen ollut reipas reipas tyttö :). Heräsin jo kahdeksalta ja olin kymmenen aikaan Helsingissä ja tulin vasta nyt puol ysin jälkeen kotiin. Olin koko päivän Helsingissä, ja melkein koko ajan ulkona lukuunottamatta Mäkkärissä vietettyä tuntia (ja sillonkin oli pilvistä eli ei se haittaa :P). Reippauteen oli loistava syy: Antti oli täällä! Sillä oli päivä vapaata aikaa risteilyn ja intin vikan viikon alkamisen välillä ja me käytettiin se aika aika mukavasti ;).

Eka mentiin istumaan tosi kauniin Tuomiokirkon portaille pariks tunniks. Jutusteltiin kaikkea ja pölpötettiin vähäsen yhden tanskalaisen miehen kanssa. Sit siirryttiin Kauppatorille päin. Just kun käveltiin ja keskusteltiin lokeista takaa kuuluu joku älytön karjunta ja joku äijä hyppäs Antin selkään - se oli sen inttikaveri joka poti risteilynjälkeistä väsymystä. Ihania nää armeijapojat :D. liityttiin toisten poitsujen seuraan syömään mansikoita ja herneitä Kauppatorin kahvilaan, ja mulla oli tosi turisti olo. Tän jälkeen istuttiin Espalla, käytiin Stockmannissa ja kierreltiin kaupungilla - eli vietettiin kunnon Hesapäivä.

Hassua että Antti pääsee jo viikon päästä intistä. Ja lähtee vaan kauemmaksi. Mutta onneksi junat kulkee Kuopioonkin. Adios!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.