IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Ae mami, vanut!Lauantai 13.05.2006 00:08

Hohhooo onpa jääny kirjottelematta. Mut en vieläkään usko et kukaan haluu lukee väsyneen vihasen surullisen angstilapsen tarinoita.

Joo mitäköhän tässä on tapahtunu.

Keskiviikko 26.4.

Oltiin leffassa näköjään, kännykkä katsokaas tietää, Scary movieta kattomassa. Olipa tyhmä kerrassaan mut olihan ihan kivaa, joo.

Torstai 27.4.

Ysidee veteraanijuhlissa. :D Paljon vanhuksia, marssimusiikkia ja ruotsinkielistä Maamme-laulua, hurray!

Perjantai 28.4.

Jotain kokeita ja varmaan soittotunti?

Lauantai 29.4.

Tää tais olla se ku tein kaikkee hyödyllistä, uskokaa tai älkää. En tosin enää muista mitä. :/ Mut varmasti jotain tein! Himassa kuitenki oli ainaki tarkotus olla koko päivä.

Sunnuntai 30.4. vapunaatto

Noh, vapunaatto. Tein munkkeja päivällä, osasin IHANITE ja sit ensin Heidin ja Niilan kaa ja vähitellen tuli kaikkii muitaki ja tehtiin jotain puolille öille(?). Sit Idalle yöks. Oli taas kivaa ja puhuttiin jostain liian tärkeistä jutuista varmasti yöllä. :>

Maanantai 1.5. vappu

Idalla siis herään ja sit syödään kolme tuntii luksusaamiaista. :D sit ku päästään siitä liikkelle ni lähetään ulos SKEITTAA, tai kattoo sellasta oikeestaan mut aika vähiin se jäi ku tehtiin jotain muuta(?). Ja mä kuolen mä kuolen kato valkovuokkoja.

Tiistai 2.5.

Kouluun! Yrgh. Ja muutenki yäk. YÄK.

Keskiviikko 3.5.

Jaa-a, en tiedä en muista.

Torstai 4.5.

En siitäkään? Jos joku tietää mitä oon tehny ni kertokaa ihmeessä. :D

Perjantai 5.5.

Enkä sitä. Mut soittotunti ainaki taas. Nii ja se teatteri koulussa!

Lauantai 6.5.

Äiden kaa Stadiiis. Kivvvaa. Saatiin jotain aikasekskin, en tosin vieläkään tiedä miten voin jossain mekossa elää. Nii ja illal Idan kaa ulkona?

Sunnuntai 7.5.

Hmmmm. Käytiin jossain hautausmaalla ja muuta yhtä innostavaa, vaik oikeesti kyl tykkään käydä hautausmailla ja sit Jyri&Emma oli meillä. Ööö.

Maanantai 8.5.

Mun ois varmaan pitäny kalenterin mukaan lukee enkkuu mut se tais jäädä? Eeeenkä muista mitä tein. Äiden kaa varmaan. ^^

Tiistai 9.5.

Hmmm. Mielialat vähän mitä on ja oltiin Simiksen kaa Sellossa taas hoitamassa asioita... Nojoo, se siitä.

Keskiviikko 10.5.

Kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik. Nojoo, selvittiin kaikki. ^^

Torstai 11.5.

Koitin saada kouluun jotain tehtyä pitkästä aikaa ku painaa päälle ikävästi kyl nyt kaikenmaailman projektit ja muut hörselöt. Ihan ku repeisin kolmeensataan paikkaan yhtaikaa. Repeen kuitenki kirjottaa tämmöstä. :D Mut hei huvinsa kullakin. Ja sit kaikenlaista.

Perjantai 12.5.

Se on vissiin tänään. Hmnh. Nooo koulus on aika turhanpäivästä olla, vois yhtä hyvin jättää väliinki ja sit soittotunti, Ida oli kärsimässä mukana. :D Kauheeeeeee ku en osaa! Jaja iik apua. Kauhiata ku en haldaa vaan. Ja sitsit joo kiva. ^^

Hmmnnääääh. Tääl on ihan liian hiljasta just nyt. Mulla kyl musat tietenki mut kaikki muut on iha hiljaa?

Ai niin katsokaahan, ku niin kovasti venattiin ni ekat leskenlehdet havaittu 19.4. :D Mäki rupeen koht keskustelee ainoastaan luontodokumenteista ja Suomen kasvillisuusvyöhykkeiden tuhoutumisesta kasvihuoneilmiössä. Mut on kyllä kauheen lämmintä tullu, ihan tyhmistä. Tai on se joskus kivaa mutta kun. No tiedätte. MUTTA KUN. Ja viel ku pitäs olla koulus tai jotain muuta tämmöstä ni eikivaa, ei. Ja sit meil on ihkuraksuraksamies nytki joka päivä ties miten pitkään, ettei himassakaan voi olla rauhassa. On se kummallista. Nii ja tost kuumasta vielä, ku tulee niin huono olo aina. :S Phöö.

Niinpä.

Puhutaan säästä ku en mä tänne mitään muuta viitti raapustella. Säästä ja koulusta sitte. :D ONKS MULLA JOKU MUUKI ELÄMÄ.

Iigs ku mua se konsertti sunnuntaina hirvittää. Siel on jotain hienohelmoja jakkupuvuissaan unelmaperheineen lounastamassa äitienpäivälounasta ryöstöhintaan, friteerattua nieriää, kananpoikagalatiinia ja korvasienikastiketta ja sitte mä tulen vinguttamaan Pingua sinne. NOU. Ja sit mun pitäs viel osata ite syödä jotain lammaspaistia minttuhyytelöllä ja riistaterriiniä, ei oikeesti oo välttämättä mua varten? Ainahan mä voin leikkiä seurapiiri-ihmistä. ^^ Byäääh. Tai sit voin olla Laura kaheksanvee ja ottaa lasten puolelta lihapullia ja ranskalaisia, näin mä taidan tehdä. :D

Tai sitten vaan juoksen ja kovaa.

Kettuku olis siel ees tryffeleitä.

Mut nyt mun pitää mennä kattoo miten mun satiinimekossa vois soittaa selloa. :D SORI.

:''''DD

öäääh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.