IRC-Galleria

moe..!Sunnuntai 21.10.2007 01:43

Ajattelinpa kirjoitella, sen lisäks että oon täyttäny taas runsaita määriä miellyttäviä gallupeja. Niiden täyttö pitäs kyllä vissiin melkeen näköjään lopettaa, kun jään kiinni ties mistä. :D Enimmäkseen yllätti se, että joku oikeasti niitä lukee! Ne on vaan mitä loistavinta ajanvietettä, haha.

Hämmästelin myös kellonaikaa. Miten kello voi olla noin paljon? En yhtään käsitä. Nojoo. Aika se vaan rientää... Kohta on massiivinen syyslomamme ohi, mutta hyvä loma se on kieltämättä ollut.

Oon ollut lähes koko loman yhtäjaksoisesti ystävysten seurassa, ja se on tehny siitä loistavan. Ajattelin, että tämä ilta ja huominen saakin sitten ainakin hyvin pitkälti sujua ihan kotosalla lööbaillen! Huomenna tosin saan jo esim. sukeltaa matematiikan kiehtovaan maailmaan, mutta se on huomenna se. Sitä ennen OLEN. Plus esim. kirjoitan tänne.

Tää on kyllä vaikeaa. Koko ajan mogailen. Kurja läppäri, mutta silti niin kiva. Parempi ainakin kun mun oma kone. :'D

Tiesittekös, että kaipaisin vähän apuanne! Tai siis, milloinkas en kaipaisi, niinpä niin. Mutta kun ens perjantaina eli 26. päivä olis Eppujen (+Kotiteollisuus) keikka Hartwallilla ja haluisin sinne ihan HIRVEÄSTI, mutta kuka lähtis mun mukaan? Lähes kuka vaan käy! Ei se maksa kun 38/44 euroa, plus että mun lipusta saa myös maksaa osan. Heh. Ymmärrän kyllä ettei melkeen kukaan tykkää, mutta... Piristääksenne mun päivää? Jookopliide? Toisaalta on järkevää myös säästää mun rahoja, koska ei mullakaan sellasia summia noin vaan ole. Mutta saahan sitä aina TAHTOA! Lisäksi ens viikonloppuna on kirjamessut, joiden suhteen on myös epäselvyyksiä, kun kukaan mahdollisista partnereistani ei oikein tunnu tietävän, ovatko sinne menossa ollenkaan tai kenties minä päivänä. Myös sinne saa siis ilmoittautua mukaan! :D Ilmaislippu mulla on itselleni. Ei muille. Sorry, mutta ei kai se kallista ole ja saahan sieltä karkkia, kyniä, tarroja yms. ylimääräiskrääsää. Ja kirjamessut on tosijees! Sielläki ois muistaakseni hmm torstaina Egotripin joku kirjanjulkasukeikka, mutta äiti on menossa sinne niin värvään sen kattomaan sitä. Mitä järkeä. No en tiedä. Pakotin jo sen menemään sitä katselemaan.

Katottiin tänään Kauna 2, oli hiukka huono mutta kovasti hupaisa! Että kiitos vaan pojakkeet, jotka sen Idalle annoitte. Phyh. Muttajoo. Oon nähnyki iha ennätysmäärän elokuvia tässä parin päivän sisään. :D Ihan jees, tuliskohan telkkarista tänään vielä jotain? Voisin katsella mamman kanssa! Omatunto vähän soimaa, kun oon jättäny äiden monena päivänä tänne ihan yksinään pitkäks aikaa, yhyy.

Nyt voisin tehdä poikkeuksen ja lopettaa tarinointiturinoinnin sekä siirtyä äiden ja teeveen ääreen, kiittimoo. :)Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.