IRC-Galleria

OOT KYLLÄ AIKA HOOSEE ÄIJÄ.Torstai 01.06.2006 02:26

Mut yleensähän sulla taitaa olla nykyään biili mukana, eiks ni?

Håhhå. Joku paras tyyppi. :DD Se syö kai pelkästään pizzaa, kuulin et lähes aina pepperoni-ananasta. Vitja. Sen kämppä on kuulemma sellasia laatikoita täynnä. Sit aina viiden vuoden välein about ku se on meillä syömässä ni joko se ei syö tai sit sille tulee hirveet vatsanväänteet. Kerran äide oli vääntäny jotain paistia ja se tilas pizzan. Sit se oli tänään kommentoinu mun hienoa paitaani, että "Matti Nykäsen fanipaita! No, mikäs siinä!".

Veljeni paras ystävä.

Käsittääkseni.

Muuttamassa olin siis tänään sen ajan kun en katsonut The Joulukalenteria. Se on kyllä paras sarja mitä koskaan on tehty! But why always minä? Because sul on rumimmat kuteet ja pisin naama, Hande! Ja kehveli ku mä pelkään Penttiä vieläki. :D Kyllähän mä osaan jos niikseen tulee, ja tulihan se. (Pentti Niksen, Jukka Kukkulan Sukka oy)

Tosissaan. Jos joku ei oo koskaan nähny ni ehdottomasti kannattaa! En tiiä viel varmaan ketään jotka tietäis sarjan mut ei tykkäis. Se nyt ei sinänsä takaa mitään kuten tiedämme, mut ohan se jotain seki. Padappadaa parhaat jutut.

Juu. No minäpä tästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.