IRC-Galleria

maijde

maijde

Ubi tu Gaius, ego Gaia.

[Ei aihetta]Tiistai 25.03.2008 00:30

oli yyber kiva pääsiäinen ^^

kiitos janne, miia ja kimi :) <3

[Ei aihetta]Maanantai 17.03.2008 17:06

ja mikä älykkyyden riemuvoitto lauantai iltana oli lähtee kymmeneltä miialle ja jannelle tälläytyneenä, ku katottiin miian kanssa leffa (HP) pilkkopimeessä. sit päätettiin lähtee kaupungille yhdeltä yöllä kattoo löytyykö tuttuja. no ihme, ei löytyny. tosin löyty kolme miespuolista henkilöä,jotka yritti saada meitä cabarettiin,mut me ei oikeen lämmetty idealle,mut luvattiin suositella niitä muille tytöille ja mää lupauduin marraskuussa baariinki yhen niistä kanssa :D ja päivällä kun tulin valkkupalaverin jälkeen kotiin, niin huomaan, että joku on lisänny mut meseen niin muistan, et tosiaan annoin meseosotteeni yhelle niistä :D noh, eilinen sitten puhuttiin ja oli oikein mukavaa :D

[Ei aihetta]Maanantai 17.03.2008 17:02

neena%60&beid=13427698&action=showcomments#blogcomments

sekä

neena%60&beid=13301867

[Ei aihetta]Perjantai 14.03.2008 02:16

AUTOKOULU.
KITEE!!!!!

kheha, tänään taas todettiin, että jouni vedenoja JVe on maailman paras opettaja! :D Kerto jutun, että jossain lukiossa opettajat oli laittanut oppilaille kiellettyjen sanojen listan, eli listan sellaisista sanoista, joita ei saanut käyttää aineissa. Listallaoli mukana sana sohva, joka ei kyseistä listaa levittäneiden opettajien mielestä ole suomalainen, vaan liiaksi ruotsalaisvivahteinen sana. Opettajien mielestä parempi termi sohvalle oli sitten "pehmustettu joukkoistuin". ERITTÄIN RATIONAALISTA! ja se anto meidän etsiä tunnilla sivistyssanakirjasta sivistyssanaa kondomille, kun oltiin tehty jo tehtävät.

LIEKINHEITIN :DTorstai 13.03.2008 02:31

vitsi meni päivä ihan plörinäks

1. herään 8.30
2. tajuan: koulu on alkanut 8.00
3. huomaan: iskä on hereillä
4. raivoon: mikset iskä herättäny
5. heitän takin niskaan ja juoksen pysäkille
6. ehdin vaan kiltin bussikuskin takia bussiin
7. koulussa tajuan, ettei mulla oo taaskaan martinille kirjaa
8. koulupäivä menee siinä ihan ookoo
9. meen työhaastatteluun
10.kierrän taloo ympäri 15 min
11. noh, saan töitä JEE!
12. lähen pysäkille, bussi pyyhkäsee ohi ja heittää kurat päälle NAM
13. noh, pääsen kaupunkiin ja kaupungista kotiin
14. kotona nukkuun
15. herään siihen että miikka istuu ja hyppii päällä
16. leikin jessen kanssa
17. maaret antaa äiskälle lahjan,muistan: ou shit, äiskän synttärit
18. kun maaret, miikka ja jesse lähtee, näyttely loppuu ja tilanne on räjähdysherkkä
19. oon yheksästä asti kuunnellut tota äidin melodramaattista,huomionhakuista pauhaamista, joka vetää samaa monologia kuin viimeiset kaks kuukautta
20. tajuan: huomenna/tänään on torstai
21. en oo tehnyt läksyjä, enkä oikeen jaksa.

tänään palautettiin äikän esseekokeet ja tajusin vasta siinä vaiheessa, että olin käyttänyt kaasupolttimen sijasta koko aika sanaa liekinheitin :D:D:D:D:D:D "Kuvan Reijo Alho miehellä on kädessään kaksi liekinheitintä, joiden kanssa hän työskentelee autotallissaan. Normaalisti autotallin seinillä ei odota riippuvan liekinheittimiä, mutta tämä mies keräilee niitä ja on ilmeisen tyytyväinen 20:n yksilön sarjastaan" :D:DD:D:D:D::DD::D:D:D:D:D:D::

[Ei aihetta]Maanantai 10.03.2008 23:21

hmhm.. leena, ootko koskaan miettinyt, että meidän päiväkirjojen kivoimmat merkinnät on salasia? :P

ja siis oon yrittäny saada leenaa lenkille jo kaks päivää mut EI. sen sijaan läskistyn kotona kun vaan nukun ja syän. huomenna onneks akro <3 joka päivä tulee soittoa karsintoihin tai alottamisen suhteen :):):):):) toivottavasti tulee paljon väkee paikalle, alkaa jo jännittään!!

mietin, että miten voisin keplotella itteni pois tahkon reissulta. mua ei kiinnostas ihan hirveesti perhelomat enää tässä vaiheessa, varsinkaan suomen sisällä tapahtuvat. Sitä paitsi a. saisin olla viikon yksin kotona b. se on vähän turhan lähellä kisoja c. haluisin käyttää jakson lopun,hmh.. innovatiivisemmin d. siellä syntyy kuitenki riita e.kamoon se on jossain lapissa! f. parin viikonlopun päässä siitä mennään KITEELLE g. oon mieluummin KITEELLÄ kun tahkolla h. ei siellä oo kuitenkaan mitään tekemistä ku kortin pelaamista i.siellä lihoo j.eikö tässä oo jo tarpeeks syitä?


niin ja mua ärsyttää ihmiset, joiden mielestä veden juominen on coolia ja ne juo vettä viis litraa päivässä, että ne laihtus. se ärsyttää mua KOSKA siitä on tullut niin massahommaa. pitäkää vesipullot piilossa multa, kiitos.

[Ei aihetta]Perjantai 07.03.2008 01:51

arvio lukion lopputodistuksen keskiarvosta: 9,04 jos en ny ihan dramaattisesti huononna..

ärsyttävää huomata tässä vaiheessa lukioo, että keskiarvolla tekee ehkä jotain.. meinaa jos menee ammattikorkeeseen. nice. toisekseen kivaa huomata, että ois voinu käydä lukion periaatteessa kahessa vuodessa, kun määki käyny tokan vuoden jälkee 72 kurssia.

niin ja mun tissi kutisee yhä!!!!! tänään mentiin flash -reeneissä lootuskierteitä. nella, heini, pilvi ja tiiju meni jee jee :) ja flickers reeneissä mentiin huutoo ja tanssia putkeen. kauhee stressi noista kaikista lisenssi hommista nytte ja koulu painaa vaan päälle.

ja me lähetään KITEELLE helenan, idan, erikan ja henkilön jota emme vielä tiedä kanssa huhtikuussa!!!!! mitähän siitäki tulee? ajetaan vaan ojaan ja kuallaan sinne :D erika viimestään siinä vaiheessa ku näkee holopaisen. ja housut puristaa.. en enää ikinä käytä farkkuja ennen aamua.

[Ei aihetta]Torstai 06.03.2008 00:49

vähä ärsytti, olin ekaakertaa oikeesti voittamassa keilauksessa, ni sitte nää laittaa MINUUTTIA VAILLE 14 koneet stopille. ja sen minuutin aikana oisin ehtiny ne kaks ratkasevaa heittoo tekee. ängrrrrrrri. nukuin tänää hyvät päikkärit. jesse ja maaret jää yöks,joten kaheksasta eteenpäin oon konttaillu jessen kanssa ympäri taloo jne. voisin nyt mennä suihkuu, lukee ja nukkuu.
4-jakson todistus:

enkku: 9 :|
ruotsi: 8 :(
filosofia: 10 :)))
näyttämötyö: 8 :|
terveystieto: 10 :)
matikka: 6 :DDDD
musiikki-ilmaisu: 10 :)
vanhojen tanssit: 9 :|

ka. 8,75 (ilman matikkaa 9,14)

[Ei aihetta]Maanantai 03.03.2008 00:14

oooooooon LAISKA. ja stressi alkaa heti kerääntyyn ku koulu alkaa huomenna. ja jesse puras mua huuleen niin lujaa että verta rupes tuleen. se oli hoidossa koko lauantain..