IRC-Galleria

maijde

maijde

Ubi tu Gaius, ego Gaia.

elämme omituisia aikoja.Perjantai 23.10.2009 02:35

Vuosisadan rakkaustarina päättyi tänään. Odottavin mielin eteenpäin, täältä tullaan maailma!

hommia.Perjantai 23.10.2009 01:31

Huomenna hommia hommattavaksi hitosti. Herään heti huomenaamulla, hotkaisen herkullista hedelmää, hiippailen hapuillen hoitamaan hätäostokset. Hutiloiden hahmotan harjoituslaukkuni huutavan hurjasti hammasharjaa. Heitän harjoituslaukun hartioille, hätiköin huoneistosta harjulle hyvää hupikaveria heippaamaan. Hengataan hetki hoodeilla. Hetken hengattuamme heitän hyvästit hoodeille, hyppään harrikalle, häivyn hikoilemaan harrastustoimintaan! Hienoa huomista!

dier dieryTiistai 20.10.2009 17:22

to day i fund mi shelf wondering insight mi mined. i haf souch a many 2 do and tough i haf taime i can'nt yse it wright 4 to Finish all mi homeworks. 4examppel locking @ mi know wenh i yse com-puter teknologi whilest i sold bi dooing many diferent homeworks off sckool. mayby i sold consentreit know in 2 Theme, so tath samethink woud bi dane. or the n i sold started 2 right bloggs 4 2 get many aut off theme and 4 2 4get abaut The sckool wich sugs eniways, wel nou it dos'nt all ways, bat eni who quiet off ten.

tyhmää ku aihe on pakollinen.Keskiviikko 07.10.2009 00:08

hui. tulin käväseen vanhassa galtsussa ja pelästyin! hmhm.. jaksaneeko sitä enää tässä iässä opetella uuden gallerian käyttöä.. hmh, jäänee nähtäväksi.

[Ei aihetta]Maanantai 05.10.2009 18:25

jahas, kai sitä pitäs tenttiin lukee ja unohtaa nettailu.. evvk.

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.09.2009 20:03

Idmanin säätiö, 1400 euroa <3 Don't worry, be happy!

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.09.2009 01:31

väsyttää ihan himona. perjantaina tampereelleeee. kiva ja ahkera päivä takana, uni tulee kyllä hyvin. aamulla alan aikaseen aamusta hakeen töitä. äiti ei tykänny oikeen, tästä valmennus jutusta, kun sen mielestä vie aikaa liikaa. yllättävä veto meijän äitiltä. mut en voi elää ilmankaan!

[Ei aihetta]Torstai 17.09.2009 02:59

Huomenna Tampeeeeereeeeellleeeeee!! Lälläspyy, pääsen kotiiiiiiiiiiiiiiin!! Niin ja tietokone sekoo viimestä päivää. En vaan tiedä, miten ongelma korjantuu kun ei oo varaa korjaajallekkaan laittaa tutkituttavaks. Netti siis toimii ihan oman päänsä mukaan ja heittelee sivulta toiselle, joskus antaa käyttää itseään, toisinaan ei. Optiman käyttö ei onnistu kotona, eli joudun raahautuun aina kouluun 8| Seminaarinmäki muuten alkaa pikkuhiljaa avautua mulle, kampusalue kokonaisuutena alkaa rakentua mielikuvaksi päähän. Mietin, että miten sitä aattelikaan sillon TYK:n olevan kauheen sokkeloinen rakennus, jossa ei ikuna oppisi liikkumaan.. Kun nyt on kumminkin pelkästään Seminaarinmäellä se yli 20 rakennusta, joista pitäis löytää vielä oikeet luentosalit. Lisäksi Agoran 6 rakennusta ja Ylistönrinteen (jonne kyllä tuskin eksyn koskaan) 4 rakennusta.. Tai ainakin jos oikeen lasken kartan mukaan. Niin ja hei kaikille niille tiedoks, jotka eivät vielä ole kuulleet niin meijän laitoksen TaiKun (taiteiden ja kulttuurin tutkimuksen laitos) keskusyksikkö on vanhalla Juomatehtaalla, mm, nam. Opiskelijaelämä alkanut vakuuttavasti, tosin musta tuntuu koko ajan, että elän yli varojeni, niin kun varmaan elänkin. Kauppakadun appro edessä 1.10, sitä ennen fuksiaiset tän kuun vika päivä, täytynee Tampereen reissun jälkeen antaa maksalle rentoutusta, että se kerkiää valmistautuun approon. Niin ja jos Hämeenkadun approon on viä lippuja niin sinne kans! ..Jotkut kyllä halus viä Helsingin approonki, mutta joo, saa ny nähdä riittääkö päiviä sinne saakka :) Nyt vois harkita nukkumista tai sitten kirjotan tieto-ja viestintäteknologian kurssin luentopäiväkirjaa BOOOOORIIIIIING.

[Ei aihetta]Tiistai 08.09.2009 13:56

ärrrrrrrrrrrr!!!

pistää vihastuttamaan ton saatanan facebookin jökitys. tai sitten facebookilla on jotain henkilökohtasia ongelmia mun kanssa. kerrankin kun vaikuttas siltä, että jollakin on jopa ollut siellä mulle jotain asiaa, niin kone lagaa viimestä päivää. turvaudun siis galleriaan.

äskön oli eka luento, katottiin muumeja ja läksyksi saatiin selvittää muun muassa muumien taidekäsitykset, abstraktismi muumeissa, näyttelyinstituution toiminta muumeissa ja muumien mielikuvat taiteilijoista verrattuna stereotypioihin. mukavata mukavata. muuten oli kyllä aikas kuiva luento, kun puolet meni suomen eri taidehistorian laitosten nettisivujen tutkimiseen.

ja nyt kun suljin suosiolla facebookin, niin galleria alko jökittään. ARGH.

lähen kohta pyöräileen nennulle, huh, mikä suoritus.

illalla vielä odottaa yksi luento.

[Ei aihetta]Maanantai 31.08.2009 22:58

ollakko tyttöystävä vaiko eikö olla... siinäpä vasta kysymys..


..joku poraa yläkerran seinää..

mulla on tylsää..
ja purin vitutustani äskön aleksiin puhelimessa..
avauduin aleksille siitä että mua ahdistaaaaaaaaaaaa..
se otti perjantain vapaaks töistä ja tulee tänne torstai-iltana
ja vie mut syömään perjantaina.
ihana mies.