IRC-Galleria

maijde

maijde

Ubi tu Gaius, ego Gaia.

vanhojen tansseistaPerjantai 31.08.2007 19:22

31.08.07 16:21 <hanigirl> mää oon jo melkein luvannu ittelleni. melkeen lupaaminen on paljon helpompaa, kun sillon on tavallaan luvannut, että tekee sen, mut sitten jos ei teekkään sitä niin ei tuu paskaa fiilistä kun tavallaan ei oo luvannu mitää.

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.08.2007 19:35

miks mun hampaat on kaikkien hammaslääkärien mielestä niin erikoiset? tänäänkin se lääkäri tutki yhtä hammasta vaikka kuinka kauan ja kysy siltä koneella olevalta hoitajalta et "onko i kolmosessa pinnote?" se vastaa "ei" *hetken hiljaisuus* "ootko nyt ihan varma?... tutki sieltä toisista kansioista" hetken tutkittuaan muita kansioita se vastaa "ei oo mitään" "aaaai.. tää kyllä näyttää ihan muovilta" *raapii sitä hammasta ja tuhisee* "mää en kyllä usko, etteikö siinä ois pinnotetta" "no tiedoissa ei lue mitään" "aika kumma juttu kyllä" *raapii vielä hetken hammasta* "noh, pakko kai se on uskoa, että se nyt vaan on ton muotonen" olin että jaahas, kiitos taas. viimeks oli koko kaukajärven hammaslääkäriaseman hoitohenkilökunta ihmettelemässä mun suussa ollutta juurijäännettä. kiva, että mulla on erikoiset hampaat ammattilaisten mielestä, tosin se on vähän epämukavaa kun koskaan ei uskota, ettei niissä oo mitään vikana. tai mitä nyt pari reikää, joka ilmeni tänää. mulla puudutettiin toinen puoli ja puutu samalla myös kieli. nyt on jo aikas normaali olo, kun siitä alkaa olla sen neljä tuntia. eipä kai muuta tänään.

[Ei aihetta]Maanantai 27.08.2007 12:30

kello 7.10 bussilla meneminen häiritsee syvästi mun henkistä hyvinvointia. tänään bussissa oli semmonen valehtelematta 100kilonen, 190senttinen koripalloilijan näkönen hoppari joka soitatti sitä vitun suomiräppiänsä niin että koko bussi raikas. ja sitten kuminaamanainen istu mun eteeni ja yks semmonen ehkä 13 vuotias tyttö jolla oli mustat, liian lyhyet verkkarit (kolmiraitaverkkarit) ja lenkkarit ja se nojas käsiinsä ja tuijotteli mua. siinä oli mennä hermo. onneks vaan oli. mut nyt..veitsen matikantunti alkaa.alan muuten tehä useemmin matikanläksyjä krapulassa, eilenki osasin kaikki tehtävät.

[Ei aihetta]Perjantai 24.08.2007 02:57

en jaksa kirjottaaaa!! kun tapahtu niin paljon mut ei tapahtunu mitää. no joo orjapäivät oli hauskaa ja ääni ja muitten hermot meni. reeneihin niitten saatanan lastenrattaitten kanssa ja öö kotii löffii ja itkeen elämääni. mää oon varmaan maanis-depressiivinen kun mun mielialat vaihtelee väin paljon näin nopeesti. en oo taaskaan tehny läksyjä. iiks. öyh. siinä se, kiva päivä kiitos. huomenna juomaan jalkasaareen. porukat merikarvialla. en tiedä mistä saan viinat.
Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

I'm through, with doubt,
There's nothing left for me to figure out,
I've paid a price, and i'll keep paying

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

I know you said
Why can't you just get over it,
It turned my whole world around
and i kind of like it

I made by bed, and I sleep like a baby,
With no regrets and I don't mind saying,
It's a sad sad story
That a mother will teach her daughter
that she ought to hate a perfect stranger.
And how in the world
Can the words that I said
Send somebody so over the edge
That they'd write me a letter
Saying that I better shut up and sing
Or my life will be over

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

ORJAT JA ORJATTARET NÖYRTYKÄÄ!Torstai 23.08.2007 03:08

he. paskaks meni vai miten ne sanoo? kauhee ä-ä-änkytys ja tärinä kun puhuin sille ja hiki ja punastuin ja kaikkee mahdollista, että se siitä sitten.. mutta ohi on :D tänää oli orjapäivien eka päivä. pientä säätöö, mut ei se mitää.. se oli paras kun olin päättänyt että kun astun lavalle niin hymyilen mahdollisimman maireasti, että jos tapahtuu jotain mikä naurattaa niin sitä ei huomaa jos repeen.. eiköhän mulla alkanu nykiin toinen poskilihas siinä ni oli kiva seistä kaikkien töllättävänä :D en ollut kun psykan tunnilla ja enkun puheessa hetken. huomenna saattaa olla ääni vähä menny kun toi oli vaan kaks tuntia ja alko tuntuu lopussa kurkussa. kyllä mun pitäis osata huutaa :D ..oli meinaa hyvä kun menin ulos huutaan ykkösille ja huomasin sitten vasta joukon abeja. nooo, näitä sattuu kun on nolo ihminen. perjantaina orjapippaloihin jee jee!! ollaan yellu, laura, sini, helenat sun muut liikenteessä että tulee vähä villi ilta, mut eipä sen väliä niin ;) oi siitä tulee kivaa kivaa kivaa!!!! <3 en tehnyt eilen läksyjä ja en tehny tänäänkään kun matikan läksyistä kaks tehtävää. oon ihan pihalla. huomenna vois olla vaikka koe, enkä tietäs mitää. noo. kylä tää tästä. kunhan nhyt pääsen nukkumaan, tutimaan ooooi^^ ai nii ja tänään särki päätä, mitä ei yleensä tapahdu koskaan. särki meinaa pahasti, kun jouduin ottaan lääkkeenki ja sen vaikutuksen jälkee oisin halunnu viä toisen, mut ei ollu. pilleristi mää oon.

[Ei aihetta]Tiistai 21.08.2007 13:21

tänään taas aamulla bussissa kirosin ihmiskuntaa syvällä mielessäni alimpaan helvettiin. se saatanan kuminaama nainen istu eilen mun viereen, nyt taakse. AAMULLA EI KUULU HYMYILLÄ SAATANA! nyt istun koulun koneella yellu vieressä IHIME... smurffi on nyt..öö.. kuudetta päivää pois koulusta...en oo laskenut..tiedän vaan.. tai voihan se tietty olla, että sillä on tunnin päiviä enkä siks nää sitä.. no, ei voi mitään.. jos se ei huomenna oo niin meen puhuun jollekkin muulle tyypille.. hö.

[Ei aihetta]Perjantai 17.08.2007 02:11

kolme päivää! TUUN HULLUKS.

harkitsen vakavasti, etten herää enää huomen aamulla ollenkaan. vitutti taas niin kun heräsin oikeeseen aikaan ja ehin syömään ekaa kertaa tällä viikolla aamupalankin.. sitten kuitenkin jouduin juokseen bussipysäkille ja se bussi tulee siihen ja rupeen ottaan bussikorttia laukusta: ei missää..tietenkään! muistin että olin jättäny ne housujen taskuihin ja lähin sitten juokseen kotii kauhee vitutus päällä kun sillä 25yli bussilla ei kerkee enää. noh, menin kotii.. ettin ne housut joitten taskuissa luulin sen olevan: ei. tyhjät taskut. NO EIPÄ TIETENKÄÄN! tänään oli raha-päivä. menin sillä 25yli bussilla, mut 13 teki ihmeen ja oli ajoissa ja ehin sillä kouluun.

tänään olin puol viiteen vaan koulussa sit lähin pyöräilee reeneihi. reeneissä tuli uusia <3 vitsi kun ollaan oltu ihan hukassa kun kesän aikana oli vaan tyyliin viis aktiivista reenaajaa. meitä oli aika monta tänään reeneissä, niin tuli semmonen olo, että se on oikeesti joukkue.haluisin takasin flameseihin!! en vaan tiijä mitä torkku aattelee asiasta...

oon kaks tuntii niinku normaali-aikataulusta edellä. kun yleensä saan läksyt valmiiks siinä 00.30 niin nyt sain jo 22.30 ja kävin äske suihkussa. kattoo mitä sitä huomenaamulla keksis laittaa pipariks.. voisin vaikka unohtaa laittaa torkulle, nukahtaa ja herätä klo 12.20 ja pukisin vaatteet väärinpäin päälle, lähtisin bussipysäkille, bussi menis ohi silleen nenän edestä, seuraava vuoro peruuntuis, lähtisin hervannan valtaväylälle että pääsisin jollain. näkisin hyvällä tuurilla jonku naapurin rouvan tai muun ärsyttävän puolitutun matkalla ja joutusin jutteleen sille. pääsisin vihdoin valtaväylälle, huomaisin että mulla on väärät kirjat mukana, en välittäis vaan menisin seuraavalla 30:llä ja pääsisin keskustorille, jossa joku pulsu tulis halaileen mua, lehtijakajat ja greenpeace hyökkäiskimppuun ja hyvällä tuurilla smurffi kävelis vastaan kun oon huutamassa hikisenä, punasena, heränneenä, likasissa vaatteissa tuntemattomille.ja kenkä menis rikki kun kävelisin kouluun kun mitään busseja ei mee kymmeneen minuuttiin. sitten kun oon siinä viimestenliikennevalojen kohdalla niin siitä meneekin kaheksantoista ja oisinkin voinut sen ajan istua pysäkillä ja odottaa bussia ja hypätä sen kyytiin ja päästä sillä vaivattomammin ja aikasemmin kouluun. tulisin kouluun, en tietäis mikä tunti on menossa, ettisin puol tuntia oikeeta paikkaa ja kun saisin oven kahvan käteeni niin kellot sois. mun tuurilla se ois joku häyskin kurssi että se on sitten bai bai hyvä enkun numero. sitten saisin kuulla että ruoka meni jo, unohtasin mennä puoli neljältä postiin hakeen dvd:itä ja kun saisin sen hoidettua menisin takas kouluun ja maha rupeis temppuileen ja musta ei ois mitään hyötyä, mutta oisin siellä kaheksaan ja oisin yheksän maissa kotona koska ei mee busseja ja avaisin jääkaapin ja siellä ei ois mitään syötävää ja sitten joisin kaks kuppia kaakaoo ja soittasin leenalle itku kurkussa: tuu nukkuun mun kanssa! ..normi päivä.

[Ei aihetta]Torstai 16.08.2007 03:58

oon aivan poikki. se yks on varmaan kipeenä tai matkalla..ei oo ollu kahteen päivään koulussa :/ tänään pääsin lähteen koulusta jo vartin yli viis.. kävin postissa, josta ei ollu mitään hyötyä ja olin kotona vähän ennen seitemää. seittemältä menin nukkuu tunniks, mut heräsinki puol yheksä ku eetu soitti. örisin vaan puhelimeen :D ja sitten suunnittelin orjilleni hahmot.. mulla piti olla vaan yks orja, nyt mulla on kolme. tulee vaatetusongelma. tein kahelle jo laputkin. sittee tein läksyt ja menisin nyt nukkuun, kiitos!

p.s huomenna taas johonki puol viiteen asti koululla. sitten suoraan reeneihin. ylimääräsiä tunteja tullut kolmen päivän aikana noin kuus tuntia nelkytviis minuuttia.

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.08.2007 14:15

eilen olin kaheksasta kuuten koulussa. kymmenen tunnin päiviä varmaan tällä viikolla kaikki, kun toi orjapäivien juttu on vielä niin kesken. eilen koulun jälkeen söin ja näin leenan pääkallopuistossa, jonne tuli toni, oksmanni, joni ja miswitchi (<- mää kirjotan sen nyt noin!)..

istun nyt atk-luokassa ja viiden minuutin päästä alkaa matikan tunti. mennään 12.10 kuuluttaan keskusradioon, jäskättää, vaikkei se oo niin ihmeellistä kun sitä on tehnyt paljon jo yläasteella, mutta silti. täällä on sentään seitsemänsataa oppilasta, joka on neljäsataa enemmän kun edellisessä koulussa. mut joo.. mulla on tauluvuoro niin rupeen tekee laskuja taululle.