IRC-Galleria

maijde

maijde

Ubi tu Gaius, ego Gaia.

eilen se sitten tapahtuiTorstai 18.09.2008 18:56

Minä, Maiju-Annika Nurminen, käynnistin eilen auton ihan itse ensimmäistä kertaa. Tätä päivää tulemme juhlimaan maailman ihmeellisten oivallusten päivänä.

tänään se sitten tapahtuiTorstai 18.09.2008 18:49

Minä, Maiju-Annika Nurminen, sain nelosen kokeesta. Matematiikan 9 kurssista. Tätä päivää tulemme muistelemaan yleisenä surupäivänä tästä lähtien. Kunnioitamme Maijun hyvien kouluarvosanojen muistoa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.08.2008 23:09

orjapäivät alitti riman.

[Ei aihetta]Maanantai 11.08.2008 11:37

byää. meen kuolemaan kohta. selibaatti ei ole pitänyt ei niin millään tapaa. perjantaina oli leenan synttärit, joista voit lukee lisää leenan päiviksestä, lauantaina mentii ajelee 24 jälkee Tonin ja Mikon kanssa, käytii tapaa yhtä Inkeriä ja sit mentiin hakamettän parkeille, jossa oli Juska, Jöllinen ja Rami. Ajeltiin siinä sitte ja käytii kaupungissa hakeen Auvo ja sen tyttökaveri kyytiin ja meki heitettiin sitten joku niitten kaveri Kalevaan (pienien mutkien kautta tosin). Olin taas ainut tyttö, ja sen huomasi. Mutta kivaa oli, todella :) ootas ku mää saan sen ajokortin!!!!!!..eikä se autokaan ois pahitteeks yhtää.

Media-selibaatti!Keskiviikko 06.08.2008 13:17

Täten lupaan, että minä, Maiju-Annika Nurminen, elän syyskuun 2008 loppuun asti media-selibaatissa. Tämä selibaatti toimii seuraavin ehdoin:

1. Tietokonepäiviä on kaksi viikossa, keskiviikko ja lauantai.
2. Tietokonepäivinä tietokoneen käyttöaikamaksimi on 30minuuttia
3. Hankin käsiini lehden, josta näen viikon tv-ohjelmat. Valitsen ohjelmat max 3 ohjelmaa/pv etukäteen.
4. Luen vähintään 2 tuntia päivässä, jona aikana kännykkä on visusti suljettuna ja piilotettuna
5. Yritän joka päivä vähintään selata Aamulehden
6. Viikonloppuisin pienet irtautumiset sallittuja, kuitenkin muistaen että luen vähintään 3tuntia, mieluiten 4.
7. Jos ihme tapahtuu, ja menen johonkin muuhun kellonaikaan kuin kahdeksaan kouluun, herään kello 8.00 lukemaan.
8. Luen bussissa, sillä useimmiten istun 13:sta ja ne samat maisemat on nähty niin monta kertaa ennenkin
9. Luen myös itsenäisillä kursseilla
10. Vähintään kerran, mieluiten kaksi kertaa viikossa
11. Lisään ehtoja kun jotain ilmenee

[Ei aihetta]Tiistai 29.07.2008 02:45

oli sitten niin huono päivä että.. äää raivostuttavaa käytöstä eräiltä tahoilta ja toisekseen mulle tehtiin puolioharit. Kyllä se soitti, 45min myöhässä että meneekin golffaamaan. Sit menin mikalle parantaan mieltäni, haettiin annikan kanssa hedelmiä siwasta ja tehtiin hedelmäsalaatti. sit tuli ramiki käymää ja mika juoksi siwasta meille lohdutusjätskit. se oli päivän paras hetki. sitten katsottiin mika, annika ja minä pocahontas ja mika nukahti kesken. sitten saavuin kotiin ja koneelle. ja lauri lupas mulle heroes of the might and magic 4:n :)

[Ei aihetta]Lauantai 26.07.2008 19:47

känny oli hukassa, joonas toi sen äsken, oli vähä orpo olo. ja paloin eile.

[Ei aihetta]Lauantai 26.07.2008 15:56

eilen olin eka jennin kans stadikalla, sitten siirryttiin salarantaan miian ja leenan kanssa, lopulta päädyttiin leenan kanssa kuokkiin pipen synttäreille. Huomasin vasta pipellä, että oon palanu takareisistä. Sit kahentoista aikaan joonas lähti viemään mua, johannesta ja tonia kotiin, mut käytiin sit vähä ajeleen kaupungin ja pispalan ja hakamettän jäähallin parkkipaikan kautta. Sitten kun kahen aikaan joonas jätti mut ja tonin toho meijän eteen ja lähti ajaan, huomasin et kännykkää ei oo missään. nice. kai se löytyy sit pipeltä, autosta tai hakamettästä.. iha kiva.

[Ei aihetta]Torstai 24.07.2008 15:11

niin ja ne jotka näkivät mut lauantaiyönä kaupungissa oksentamassa tiedoksi: oksennustauti tai ruokamyrkytys.itse panen rahani jälkimmäiseen. Oksentelin puoli seittemään asti kaks kertaa tunnissa, eikä edes banaani pysynyt sisällä. hieman hävetti kun itse tiesin olleeni koko illan juomatta, mutta kun eihän sitä muut(törmättiin miian ja leenan kaa sattumalta kalleen, ottoon, henriikkaan, hekaan, ilonaan...oliks muita) tienneet.. HÄVETTI. kaikkein kauhein oli bussimatka kotiin.. heti kun pääsin ulos, heitin yrjöt tiensivuun ja porukka vähä katto. Sitten pääsin just ja just kotiin enen kun seuraava lasti tuli. Bussissa alko se hirvee kipu vatsassa, joka jatku läpi yön. Kuume nousi 38:aan en tiedä missä vaiheessa. Sit sunnuntai heikotti niin ettei kävellä viittiny mut en oksentanu. Lähettiin sit ajaan merikarvialle, josta saavuttiin tänään puol 11 aikaan ja puol 4 lähetään jessen yks vee syndeille :)