IRC-Galleria

manala

manala

Saatanan kepakko.

Uusimmat blogimerkinnät

334Perjantai 17.03.2006 13:33

jaaha tänän siis alkaa käyttökatkos.. nättiä..

voi mullla on isooo ikuva kultaani näin sen viimeksi maantaina.

nii joo tänään on viiminen päevä ollla kirjastossa.. joten jää kaipaa tätä paikkaa.. se vaan että mä sain tääl ranteeseen rasitusvamman ja nyt tuntuu aivan kuin ranteeni olisi tulessa.. mut kai sitä ny pärjätää.. ja jouni kävi tääl eilen kattomas mut ei se kauan ollu ja ei se oikeen keksiny kysyy mitää..

mun on pakko sanoo että mua vituttaa arjan käytös niin jumalattomasti ku olla ja voi.. mä oon aina wannabe jos ny oon pitkään aikaa halunnut maiharit tai korsetin niin oon wannabe.. kuka vittu se luule olevansa? nii joo ja sit kaikki että älä vämmää vaikka puhuu rauhallisella äänellä niin toinen huutaa kurkku suorana että älä huuda mulle, lakkaa vämmäämästä.. vois saatana sanoa marjolle että vaihetaan omahoitajia että marjo saa arjan mä vaikka sitte tarjan.. tai ne vois mut jo päästää omaan kämppään asumaan ku en mä oikeestaan enään tee ku nukun ja syön en muuta..

Mulla on muutenki nykyään paha olla.. mua ahistaa joka välis niin sit ku huomauttaa pienestä jutusta niin saa huudot niskaan ja helvetti ne kaikki nimitykset.. mä en jaksa.. mua ei huvita .. mulla liikkuu mielessä koko ajan se että saisin tarttua kättä pidempään esineeseen ja huitaisin menemään että veri roiskuu.. hyi minä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.