IRC-Galleria

manala

manala

Saatanan kepakko.

Uusimmat blogimerkinnät

316Tiistai 04.04.2006 15:37

jaaha koulus ja päätä särkee ja mieleni alkoi tehä kahvia mmh.. meen hakee sitä... ja kaiken lisäksi mun ihuna takki pääl.. tarttis muuten uusia kuvia.. mmmh... lääkettä sitä mä tahon.. mutta voiko kahvin kanssa ottaa lääke... mmh.. voi kai..voi se takki minkä mä ostin eile makso vaa 5 ekee!! ja se on musta ja ylipolvien.. ekaksi ku mä näin sen niin luulin se olevan nahkatakki muttei ollu mutta ostin sen sitte ku teki mieli aivan vitusti... aah tää kahvi on hyvää..

mun idoleita on maj karman laulaja, toni wirtanen, matias seppä, yks oululainen, remu aaltonen ynnä muut kaikki kaljut.. ne on mun idoleita ku itekki tahon olla kalju muttei jari tykkää siitä.. ihmettelee vaa miksi mä haluun olla erillainen kai siksi ku oon sellanen.. ja lävärit ja tatskat.. jari ei diggaa niistäkään.. mutta mähän vedän itteni kaljuks, hankin lävärin nenään tohon keskelle enkään reunaan ja tatskan jompaan kumpaan pakaraan jos haluan.. ei sille voi kukaan mitään jos teen omalle ruumiiille jotai pahaa....


huomasin tänää että aina on luokas poika ja tyttö hylkiöitä.. onko se joku kirjoittamaton laki??? vittu sanon niille jotka kiusaa.. ihmisillä pitää olla elämä niinku niillä.. eikö ne tajuu että toisen mollaaminen ja tollanen kaikki paska loukkaa sen ihmisen tunteita vaikka se ei näkyiskään.. enhän mäkään tykkää parista ihmisestä mutta jotenkin kumminki yritän olla kameli sille..

jari tappaas mut jos sais tietää että popsin jokaseen vaivaan lääkettä mutta en mä jaksa.. mun on pakko syödä lääkettä selkä kipuun ja päänsärkyyn.. en mä niille voi mitään.. mä en jaksais kyllä olla enään sairas.. mutten tervekkään hehehehe..

janottaaaaaaaa. tehkää asialle jotai.. mä kuolen.. no en kuole.. joskus mä halusin kuolla mutten kumminkaa pysty tekee sitä ja joskus taas mä haluisin vaa lähtee ja alkaa elää omaa elämää mutta pelkään sitäkin.. mitä jos vaikka... mistä mä saisin rahaa? ja huomenna on taas keskiviikko. JESH!! *hyppii onnessaan*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.