IRC-Galleria

muuttoa seuraavat kolme viikkoaMaanantai 09.02.2009 20:25

Karhu osti rivariyksiön Mäntsälästä ja muuttaa tänään sinne. Mulla tää kämppä tän kuun loppuun eli rauhassa aikaa viedä kamaa torpalle. Tämähän ei tarkoita etten tartteisi muuttoapua ;) Isoveljeen luotamme taas..
Eihän mulla oikeestaan ole isoja kun pakastin, pesukone, astianpesukone ja kaksi sohvaa.
Aika hyvin oon pakkaillu mutta tota muutosta muuttoon laatikoissa kulkenutta roinaa en taida jaksaa katsoa läpi vieläkään. Parvekkeelta tarttis kissojen verkotukset purkaa.
Viedä roskiin yks laatikosto varastosta, vanha kirjahylly ja kissojen kiipeilyteline jonka tie ikävä kyllä päättyy nyt tänne vuosaareen missä 5 vuotta sitten syntyikin.

Paskinta lienee että Agentti F-Attila lähtee myös.

Ja mä NIIIIIIN tahtoisin uuden auton. Fiude on vailla kallista remppaa, uutta tuulilasia ja uusia renkaita. Startti on korjattu just isolla rahalla ja silti se ei vaan tykkää pakkasista.
Mulla menee pikalaskemalla sillä töihin ajellessa kuussa sellain 350-400e. Siis jos en vaihda kiskaa heti.
Mielelläni odottelisin ainakin sen kannustepalkkion joka tulossa maaliskuun palkan mukana.
Remppatilin saldo alkaa kakkosella sen jälkeen kun maksan putkarille loput.
Raiku steriloitu viime torstaina ja Ruulla sama edessä nyt perjantaina. On sitten kaikki ainakin lisääntymiskyvyttömiä ja mitään karkureissuvahinkoja ei tule, naapurustossa kun siellä Orimattilassa elukkaa on kuitenkin.

Fenja on toipuillut hammaslääkäristään hyvin, nyt tosiaan on ilman yläkulmureita sitten tuo mummeli.

Agilisenssi on hankkimatta edelleen, Kettu pitäs hierottaa nyt ennenkun ilmottaa mihkään kisaan. Ei saa aikaseksi oikeen mitään, tuntuu siltä.

Koirat on popsineet taas myyriä ja ties mitä murmeleita, Ruu sai kiinni tiellä juoksevan ISON otuksen josta nappasi kiinni ja tapporavisteli sen hengettömäksi hetkessä. Hassua kun Kettu aikanaan ei millään suostunut uudelleen puremaan saalistaan kun vasta alottelin harrastusta ja jouduin lopettamaan itse sen saalisjyrsimet pariin otteeseen. Arttu otti aamupalaksi pikkumyyrän. Sen jälkeen käytiin sen kanssa työpaikalla pussailemassa mun kollegoja :D

Pitäs ostaa patja jonka saa jotenki sulottua torpalla yläkertaan ahtaista portaista.
Siihen asti nukunkin täällä sohvalla. Ah, ihanuutta :)

Treffitkin olis mut eipä sovi lörpötellä... :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.