IRC-Galleria

Idiootit koiranomistajat vol 1Perjantai 20.07.2007 13:32

Jaahas, pakko kai se on ilmottautua.
Kyllä se oli minun koirani joka juoksi eilen Vuosaaren golf-kentällä muutaman kilsan rundit rusakon perässä.
On mulla selityskin..
Kun Arttu osaa niin hyvin seis, paikka käskyt ja saan sen aika hyvin pysäytettyä ja pysymään paikallaan jos nään rusakon ennen sitä ja saan käskytettyä sitä ennen kun se ottaa ne ekan maagiset juoksuaskeleet rusakon perään.
Niinpä taaskin pidin sitä vapaana vaikka näin että idioottirusakot taas ovat liikkeellä ja itsemurhaa hautovat vielä mokomat.
Kierrettiin noita betoniraunioita ja näin sen rusakon, Kettu oli hihnassa ja Arttu vapaana. Arttu pysyi käskyn alla ja palkkasin sitä ja kyttäsin että rusakko pääsee karkuun ennen kun jatketaan matkaa..
Mutta se pässi olikin mennyt siihen golfkentän reunassa kasvavaan kämäseen heinikon tapaseen ja päätti lähteä liikkeelle juuri kun olin todennut että reitti on selvä ja antanut Artun liikkua kauemmas musta. Karjuin kuuroille korville kun koirani vaan vilkutti mulle perävaloja...Ja sinne ne meni -peräkanaa.
Harmittaa vähän ettei päässyt näkemään millasta rundia siellä vedettiin sillä huikkasin vaan heiheit ja painelin nurkan taa, ajattelin että tuo mammanpoika tulee justiinsa takasin. Kun sitä ei kuulunut hiippailin katsomaan..
Kaukana horisontissa pilvitaivasta vasten toisella puolella golfkenttää näkyi sitten se upean juoksevan koirani siluetti..
Hetki meni taas ja koiraa ei näy, onneksi on tiet golf-kentän ympäristössä kaikki remontissa niin ei varaa autoista juurikaan. Kyllä se sitten sieltä tuli. Ja Aapo luultavasti jonkun verran kenttää tuntee kun joskus sillon aikanaan ollaan siellä lenkkeilty, osasi tulla sieltä metsän läpi polkuja pitkin tyylikkäästi.

Ihmettelen vaan miksei saatu ablodeja vaikka katsojia kyllä riitti. Jäykkää porukkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.