IRC-Galleria

Töihin 7.00

Autoa kännystellessä merkkivalot välkkyy ja summerit huutaa ku hinaaja.. vaihteisto ei toimi. Noh.. sen sain toimimaan resetoimalla järjestelmän.

Auto laituriin ja kuormaa tekemään. Yks työn tekijä oli pois joten joutu ottaa kaikki pienetkin paketit kyytiin. ja niiden etsimisessä meni aivan käsittämättön kauan. klo oli n. 9.20 kun kuorma-auto oli täys.

Sitten pihalle hakemaan peräkärryä. Noh.. joku perkele oli nyysiny mun varaaman peräkärryn joten jouduin ottaa vähä huonomman. Ensin lastasin pihalla 8 mertiä pitkiä metalli putkia ja sit rekka laituriin loppu kuormaa lastaamaan.

Aikani siinä lastailin niin juitsarit tulee kyselee et tiedänks et mul on peräkärrystä rengas puhki.. joo kiitti vitusti sille kuka ei viittiny ilmottaa että se on paskana ku sitä viimeks käytti.

ei siin auttanu ku mennä lahden vianorille vaihdattaa rengas ku oli saanu auton täytee.

Mä olin 13.00 ekassa paikassa hämeenlinnassa kun yleensä on n. 10 aikaan :)

Auton sain yhtä paikkaa tyhjäks ku firmassa luki että logistiikka poistuu tänään kello 11.00 hyvää päivänjatkoa.. meinasin jättää ne lavat ulos ja paskoa postiluukkuun. :)

kello oli n. 17.30 kun oli viimenen paikka jaettu.

takasin päin kun lähdin hämeenlinnasta lahteen niin huomasin että kuulu sellainen släpäs släps släps niin sivuovet aukes itestään kärrystä juuri kun olin kiihdytys kaistalla motarille menos no ei auta ku hätävilkut päälle ja tiensivuu ja ovia kiinni laittamaa ja räikkä liinalla sisäpuolelta kiinni. ja matka jatkuu..

Lahteen ku ajo niin voi vittu että meinas mennä hermot ku perjantain loma liikenne ja sit edessä ajaa joku vitun valkonen farmari opeli 70km/h. ja ohi ei pääse ollenkaan ja en ollu ainut kuka siihen jonoon joutu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.