IRC-Galleria

menja

menja

tukevasti raskaana.

Työn iloaTorstai 01.11.2007 23:16

.. aika paljon. Huippua kun on kivat työkaverit. Äikkärille jäämisessä hieman epäilyttää rytmin muuttuminen, kun on viimeiset 6 vuotta herännyt aamulla, tukka kuntoon ja meikki naamaan, koira ulos ja töihin tuntuu nyt kummalta alkaa ajatella ihan uudelleen. Ylös, lapselle ruokaa, koirat ulos, pitäiskö ehkä pukea jotain päälle??? Ilmeisesti tämä yhtälö on ihan ratkaistavissa koska tuhannet naiset elävät äitiys-ja vanhemapainlomilla mutta minua hieman jännittää lapsen tulon lisäksi tämä... Onneksi pari kaveria on ehtineet äikkärille ennen minua, ainakin on kahvitteluseuraa kun lykkii vankkuria kaduilla.

Nyt lapsen suuren kasvun aikaan luvataan suurta painonnousua äidille. Tarkistin asian, viimeisen viiden viikon saldo +1kg. Olen nauttinut tästä raskaudesta suunnattomasti. Lukuunottamatta niitä neljää päivää Ruotsin ja Tanskan rannikolla joista Pulla ei pitänyt ja oksensin tiistaiaamusta perjantai-iltaan. Ja Raksu on ihan paras, ehkäistäkseen suonenvetoa ja kramppeja pohkeissa yöllä saan joka ilta jalkahieronnan piparminttujalkavoiteella!! Kaveri hemmottelee rouvan ihan piloille..

Ana kävi päivällisellä kun Rusina on töissä ja syötiin lasagnea ja juotiin maitokahvia. Oli nastaa keskustella. Juteltiin lähinnä Pullasta ja katsottiin ultrakuvia ja arvailtiin jalan kokoa sekä pään ympärystä. Kaverin koipi alkaa olla ihan kivan kokoinen, varsinkin kun ottaa vastaan iskuja sisäkautta... Nyt se elämöi, kiitos kahvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.