IRC-Galleria

menja

menja

tukevasti raskaana.

Kaunis päiväKeskiviikko 14.11.2007 16:25

Ihana aamu, heräsin vasta puoli yksitoista eli vissiin oli univelkaa tms. Tituskaan ei pannut pahakseen vaan nukkui niin että sain jopa hieman aamiaista naamariin ennen lenkkiä. Yli kymmenen tunnin yöunissa on se huono puoli että nälkä kasvaa ihan järjettömäksi ja aamulla paha olo uhkaa. Selvisi eilisen päänsäryn syykin; heräsin yöllä kun toinen hartia oli krampissa. Ei oikealla kyljellä nukkumista siis kiitos. Helpotti koska ehdin jo hieman pelätä mahdollista raskausmyrkytystä. Ei todennäköistä mutta mahdollista.
Ulkona on huippukaunista kun on hieman lunta maassa ja vieno aurinko kurkkii. Pohjoinen valo näinkin etelässä on hieno ja ulkoilusää ihan mahtava noin -2 astetta. Pihalla risteilee oravien ja rusakoiden jäljet. Huomenna mennään katsomaan uusi kotimainen Joulutarina, joulufiiliksen keräily alkaa jo nyt. Tein myöskin listaa lähetettävistä joulukorteista jos kerrankin ostaisi ja kirjoittaisi ajoissa. Samalla on hyvä päivittää osoitteita ristiäiskutsuja varten.
Töihin pitäsi pikkuhiljaa tehdä tilapäinen poissaolo-hakemukset äikkäripapereiden kanssa vietäväksi. Pitää nyt oikeasti ottaa se kalenteri käteen ja katsoa koska miettii seuraavan kerran jatkoa. Hoitovapaata voi anoa vain kahdesti ja anottava aika on oltava vähintään kuukausi tai kaksi kerrallaan. Kannattaa siis varmaan anoa ainakin vuosi kerrallaan jos meinaa kotona olla. Pitää kanssa kysyä josko voisi sitten palata samanlaisella sopparilla kuin nyt eli 20h/vko niin ehtisi olla kotonakin. Ja päivähoitopaikastahan se kanssa riippuu. Ilmeisesti kelan kanssa ei kuitenkaan ole yhtä kiire. Ensi viikolla on neuvola jossa tehdään paperit kelaan ja sitten voi odotella äitiyspakkausta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.