IRC-Galleria

mooni1980

mooni1980

Kirjailija, kolumnisti, blogisti, tubettaja ja vapaa mediatoimittaja.

Selaa blogimerkintöjä

Tuhkaa verojen taivaaseenTiistai 05.04.2016 22:08

Ajattelin ahneuden olevan jotenkin "vanhanaikaista", mutta uskottava se on, että ihmisluonto taipuu vielä tällaiseen, mitä nämä veroparatiiseihin rahojaan piiloitelleet poliitikot ovat tehneet. Kaikkein härskeimmältä tuntuu juuri tuo Islannin tilanne. Siellä vielä jokunen vuosi sitten kansa rämpi kauheassa talouden suossa ja Eyjafjallajökullin purkautuessa vitsailtiin Euroopassa: "Täyttäkää se kolikoilla". Tällä viitattiin talouden kurjaan tilanteeseen ja siihen, että tuo tuhkamunaksikin kutsuttu tulivuori olisi kostanut Islannin talouskriisin puhkumalla sisuksiaan taivaan täydeltä niin, että lentoliikenne pysähtyi. No sitten menee muutama vuosi ja paljastuu, että Islannin kriisissä kaatuneilta pankeilta ja yrityksiltä ovat rahojaan karhunneet yritykset, joiden takana ovat Islannin omat poliitikot.
Mihin tässä enää kansalaiset luottaisivat? Ketä äänestäisivät? Naureskeleeko kukaan enää "foliohattuisten" jutuille, jotka puhuvat siitä, että yritysten ja kansojen johtajat varastavat, ahnehtivat ja valehtelevat?
Eihän tästä puutu enää kuin se, että veroparatiisikytköksiä omaavien henkilöiden listalta löytyisi joku suomalaispoliitikko. Siinä vaiheessa alkaisi pikkuhiljaa karista usko reiluihin ja kansastaan välittäviin poliitikoihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.