IRC-Galleria

1.yhdyssanavirheet - jokainen joka saa sanasta jalkapallokenttä KOLME sanaa vastaa älykkyysosamäärältään männynkäpyä.

2. gallerian hypertaiteelliset kuvat, raskausmahakuvat, kuvat ruuasta, kuvat lapsista ( kun niitä on kuuskytkuusmiljoonaa) kuvat eläimistä (kun niitä on kuuskytkuusmiljoonaa) - joo, kaikki tajus jo et teillon HIENO KAMERA, HIENO MAHA ( KAHDEKSAS MATKUSTAJA,LOINEN, SIKIÖ), HIENO LAPSI, HIENO KOIRA/HEVONEN/AAVIKKOMURSU/MANAATTI JA VITTU TÄYTEKAKKU. kiitos yksikin kuva vois riittää, eiks?

3. Rihanna - tähän minulla ei ole pätevää selitystä. ärsyttää. hyi. ELAAELLAAAELLAAAAAAAAAAA.

4. TWILIGHT - yksinkertaisesti. joka reiäst tuputetaan sitä paskaa. viekää se pois !

5. Sarah Palin - tarviiko tätä oikeesti selittää? no respect for the wicked.

6. GRANDIOSA-mainos! - ei perkele, mite kukaa voi pitää millään tavalla viihdyttävänä mainosta, jossa joku vajukki soittaa pizzalaatikkokitaraa? oikeesti. oikeesti. oikeesti.

7. Vanhemmat, joiden mielestä oma lapsi on niin saatanan söpö. - vaikka se penikka oikeesti saattaa näyttää ihan humanoidilta ja sillä on vesipää! hyväksykää nyt ihmiset, vaikka itse saatat olla maailman ihanin ja kaunein ja täydellisin ihminen, saatat silti saada susiruman äpärän!

8. angstiset viiltelijäteinit - viiltäkää edes oikeeseen suuntaan. iso kyynel.

9. kukkahattutädit, poliittisesti korrektit kitisevät hiekkapillut - SE , että nauran kuollut vauva- vitseille , ei suinkaan tarkoita että syön lapsia tai että minusta olisi hauskaa paloitella konttausikäinen ja survoa tehoseikoittimeen.

10 . TV-lupatarkastajat ja ylipäätään koko tv-lupa! - minä EN katso niitä kanavia, joiden katsomisesta sitä peritään! minä EN aio saatana maksaa sellaisesta paskasta , jota en edes kuolleen ruumiini yli seuraa. pitäkää uutisenne ja ajankohtaiset kakkosenne, minä EN maksa teidän lupianne. enhän minä maksa mitään vitun metsästysseuran jäsenyyttä kun en kuulu siihenkään. ja EI teidän tarvitse minulle SOITTAA, olen jo ymmärtänyt kantanne asiaan. tämä on sotaa!

EDIT;11! . vittu inttilesket! - tai ei suoranaisesti se, vaan asiasta kitiseminen. teidän rakkaat pienet mussukkanne eivät ole menneet Vietnamiin, vaan armeijaan. nyplätkääpä vaikka pitsiä ja pitäkää päänne kiinni.

EDIT 12!! . elokuvien ja tv-ohjelmien aivan saatanan typerät naishahmot. vittu aina kun joku jahtaa sinua, juokset tietenkin eläkertaan,kellariin ja kaappiin, että ihan salettiin et pääse mihinkään pakoon. sama, kun joku tulee sinua kohti ja aikoo hyökätä, juoksemaan lähdetään VASTA kun se on aivan liian myöhäistä, yleensä sillon kun ensimmäisen kerran puukosta on saatu. hienona esimerkkinä salkkarit! EERO ÄLÄ , EERO ÄLÄ! juokse ämmä juokse,saatanan idiootit.

ei muuta tänään, kiitos.

KYLLÄPÄS! LISTA JATKUU MUUTAMAN KOHDAN MUODOSSA, SILLÄ JUST ALKO VITUTTAA :)

13 . Tytöt, jotka ovat unohtaneet housut kotiin - tällä takoitan tietysti legginsit-toppi/tunika/pitkä t-paita/ EINIINPITKÄ t-paita - yhdistelmää. kuka tämän trendin on keksinyt? ei voi muuta sanoa ku hieno homma teinit, perse jäätyy.

14. PERUSNAISET! -voi naiset, naiset naiset.. jollei käsite ole tuttu, seuraa esimerkki; " sie näytät nätiltä tänään" johon perusnainen vastaa " AI YLEENSÄ OON SIT JOKU SUSIRUMA ÖRKKI NIINKÖ, NIINKÖ??" kivaa kohteliaisuuksien kalastelua ja idiotiaa<3

15. Kaikkien palvelunumeroiden äänitallenteet! " jos asiasi liittyy laskutukseen, paina yksi. jos taas vittumainen taukomusiikkimme saa sinut harkitsemaan itsemurhaa, paina 1235u8576" vittu, liikaa kai vaadittu saada kommunikoida ihmisen kanssa`?

LUPAAN ETTÄ KOHTA VIISITOISTA ON VIIMEINE. TÄLLÄ KERTAA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.