IRC-Galleria

1. tälleen ajankohtasesti joka vitun teiniäpärä tai vähemmän teiniäpärä jouluntoivotuksineen. mikä saatanan pakko ihmisillä on tään kristillisen kulutusjuhlan kunniaksi lähettää tuhansia ja edelleen tuhansia " söpö pikku tonttu paskoi housuun, hyvää joulua lallallaa"- tjsp ketjuviestejä, kun ketään ei oikeasti yhtään kiinnosta? työntäkäätten nyt ne hullunsöpöt ja NOKKELAT jouluntoivotukset hanureihinne, voin antaa vauhtia! tui.

2. kaikki kirotun ituhipit ja se iänikuinen " LAILLISTAKAA-AA-AA KANNABIS UAA" - itkuvirsi. vielä kerran kun joku rastapaviaani vinkuu miulle että kyllähän se pitäisi laillistaa kun on harmittomampaa kuin tupakointi ja sepäs kasvattaa taikasiivet ja arsesta tulee sateenkaaria , ni viipaloin juustohöylällä naamani viipaleiksi ja syön ne. ei minua ihan oikeasti kiinnosta teidän edesottamuksenne, ja lisäksi suomessa on hassunhauska juttu nimeltä laki, ja se sanoo teille että ei ei pojat. et göögöö, kuunnelkaa vaik vähä bobmarleyy. tähän lisäisin toki väärinkäsitysten välttämiseksi, että minulla ei ole minkäänlaista kantaa koko laillistamisasiaan, EN VAIN JAKSA KUUNNELLA KITINÄÄNNE, senkin idunpurijat.

3. Twilight- hypetys. tää on tainnu ärsyttää miut jo aikasemmi, mutta sama se . kestovitutus. ei oikeesti riitä ymmärrystä ihkuteinien hypetykselle jostai äärimmäisen typerästä paskasta, ootan kyl toki innolla ko teiniseitanit alkaa hyppii katolta viskellen jotain vasikanverta kiljuen jotai vampyyrisotahuutoja! tää saa vähä saman juustohöyläefektin ko kohta kaksi, plus et haluun vaa höylää lisäks niitten edward cullen- seuraajien pieniä karvaisia naamoja. senkin orangit, hankkikaa elämä.

4. LOL- sanan käyttö. ihan joko kirjoitettuna, ja viel enemmän jos joku on _NIIIN_ typerä et käyttää sitä ihan verbaalisena versiona. voi luoja, onko typeryydellä rajaa? tähän teen kyl vastaiskun jonain päivänä. LOL- sana on tasan yhtä miellyttävä ko peräsuolisyöpä. keksikää jotain uutta.

ja tämähän jatkuu!

sunnuntai. ihan perus.Sunnuntai 18.10.2009 23:15

istutaa emmankaa kuminauhat nenässä ja hajoillaa paiseraunille ja hirvelle jonka ammuin ja sitä minun keittiössäni vaan syötiin.vittuku ollaa älykoit ja fiksui ja mie kyllitäti ja emma mei puolueen puheenjohtaja. emma syö miu karkit. armoa ei heru edes talentin pikkuäpärille. REETAL ON VALTAVAL JALAT. KANEETTI.
1. näitten hullunsöpöjen galtsuteinien angstiyhteisöt. ei helvetti, eniten varmaan raivostuttaa se mikälie HYMYILE NIIN KUKAAN EI TAJUU ETTÄ SINUUN SATTUU KUN ON POLKYPYÖRÄ HANURISSA JA TISSIVYÖ TURHAN KIREELLÄ . nii. tiedätte kyllä. tai sit miu alltimefeivöritti, MASENNUS- yhteisö! oi vitsi miten söpöä huomionhakua gallerian yhteisöissä julistaa että MINÄ OLEN NIIN KAUHEAN MASENTUNUT , HUOMIOIKAA MINUT KUN KUUNTELEN LOVEXIA JA EI OLE SYYTÄ ELÄÄ KUN EI OO ENÄÄ TILAA MIHIN VIILLELLÄ. just. ei siinä mitään, masentunut saa olla, mutta siltä henkiseltä helvetiltä menee kyllä kaikki uskottavuus kun galleriassa sitä vinkukitisee<3 yy-vitun-hyy

2. kokonaiset kuvakansiot omistettu ASUNNOLLE. ei herranjumala , ihan kiva ettet asu lehtilaatikossa mutta ketään ei kiinnosta ne identtiset ikeahuorailuasunnot. toivottavasti.

3. kaupassa tahi kioskilla käydessä se, että minun edessä on AINA se saatanan marimekon unikkokuosiin päästä varpaisiin pukeutunut keski-ikäinen taistelumursu, joka haluaa VÄLTTÄMÄTTÄ vaihtaa kuulumisia kaupan kassan kanssa VAIKKA takana jono muodostuu vihaiseksi kilometrien mittaiseksi letkaksi, KOSKA ONHAN SE NYT HELVETIN KIINNOSTAVAA KUINKA TÄMÄ IHMISPERSE KÄVI VIIKONLOPPUNA MARJASTAMASSA JA AI ETTÄ OLI MUKAVAA. kyllä korpee.

4. no tää paljon keskustelua herättänyt MEDIAVEROMIKÄLIEYLEPASKA, mikä se virallinen nimi on? siis tämä joka korvaa tv-luvan. ei helvetti oikeesti, tää vituttaa miut kaikista eniten. siis miten vitussa nviestintävirasto voi olettaa, että kukaan itseään kunnioittava ihminen haluaa maksaa vitusti siitä, että ihan vaan sentakia kun YLELLÄ EI NÄYTETÄ MAINOKSIA NII KU OLLAA NII KERMAPERSEITÄ, ni kunniallisten roskaohjelmia katsovien ihmisten pitäs pulittaa siitä, että vanhat ihmiset voi ihan liekeissä sitten kattoo jotain antiikkia antiikkia ohjelmaa, ja hykerrellä siinä kun televisiossa arvioidaan jonkun ikivanhan potan rahallista arvoa. tai sit joku vitun serranon perhe. ei helvetti, EN MAKSA. minun kaukosäätimessäni numerot yksi ja kaksi keräävät pölyä, voitte pitää paskakanavanne! minä en teidän ohjelmianne katso, vaikka maksaisitte. paitsi jos maksatte paljon. sitten voin katsoa. mutten kauaa. enkä nauti siitä. mutta en minä teidän kanavianne rahallisesti ala tukemaan! menkää vaikka konkkaan, mie katon jenkkiroskaa<3

5. pikkutytöt jotka haluu näyttää lady gagalta. galleriassa ja muutenkin. menkää oikeesti leikkii barbeilla. näytätte hyvin säälittäviltä vetyperoksidikuontaloissainne ja niissä helvetin rumissa säleikkölaseissa. pätee myös ihan perusteineihin, ei vaan niihin varhaishirviöihin. ne on kans iha söpöi jotka yrittää olla se tokiohotellin tyttöpoika.

6. galleriateinien älyvapaat päkiväkirjamerkinnät. enite rassaa ne ARVATMAA MITÄ IHIHIHIHIIKHIPHIH PHI PHI VÄHÄ TÄNÄÄ KÄYTII TON JORMALEENAN KAA HAUSKA KESKUSTELU BUSSIPYSÄKIL

MINÄ : VITTU PLAAPLAA HI
JORMALEENA : GÖÖGÖÖÖGÖÖ PHI PHI

HIHIHIHIHIII VÄHÄ OLI HYVÄ JUUTTUUUU!!111

ai että korpee. sama ko laittaa jotai angstilyriikoit päiväkirjaa. ei reikä.

en päässy viel kunnol vauhtii : ( vois käyä tupakil ja sit jatkaa<3

Ja tässä merkinnässä haluan huomioida JUSTUSTA , joka vertasi minua minna canthiin ja muutenkin on osoittanut aivan tarpeettoman suurta arvostusta kirjoituksiani kohtaan. justus , olet tosin ihmishirviö kun et eilen keskustellut kanssani henkeviä tai mitään, NYKYAJAN NUORILLA ON NIIN KAUHEA KIIRE. nii, ei oo aikaa keskustella kristillisten kasvattajien kanssa. nii.

HAHAHAAAA.Tiistai 08.09.2009 16:26

joo näin taas unta. unessani olin kuollut (vissiin?) koska oli miu hautajaiset, ja siel oli iha helvetisti porukkaa, mikä herätti jo epäilyksiä. ja koska en kuulu kirkkoon, ni papin tilalta siel oli david hasselhoff hyräilemäs baywatchin tunnaria, ja sit pari kääpiötä tanssimassa . oli siis aika liikuttavat monttubileet,kunnes tajusin siel arkus et ei vittu en mie vissii ookkaa kuollu. aattelin sit etten kehtaa pilata näi herkkää seremoniaa, ni nousin vast sit ku miu arkku oli laskettu sinne kuoppaa, ja yhtäkkii kaikki alko heitellä miut kävyillä. vittu mie olin vihane, ja kaikki vaa huus et kuole nyt vittu ku menny nii paljo rahaa näihi karkeloihi. sit mie aloin huitoo ihmisii yhel niist kääpiöistä .
1. ihqboxiteineily, jolla siis tarkoitan tätä 'urpoleena<3gunther since 11.3.1500" tai sitten vaihtoehtoisesti kilometrien pituinen litania nimiä, ja tietysti ihan homona sydämiä perässä! IHA-NAA että kaikki tietää että teillä on kavereita ja ootte niin vitun suosittu ja kaikkee, ihqihqihq.

2. sinkkisten carrien itsekeskeisyys! akka saa jokaisen asian käännettyyn itseensä, jotta saa kiukuteltua typeriä ongelmiaan aina ja kokoajan ja kaikille . vittu, oon kattonu sinkkiksii liikaa, enne tykkäsin tästä! nyt raivostuttaa. " y-vitun-hyy kun koira söi kenkääni". kuse muuntajaan.

3. LOL. yksinkertaisesti, maailman raivostuttavin asia . vähän sama asia kun yhdyssanavirheissä, kunnioitukseni laskee ihmistä kohtaan joka sanoo TAHI kirjoittaa LOL. arsuttaa .

4. nykyajan lastenohjelmat. oikeesti kuka tota poliittisesti korrektia ja opettavaista paskaa tekee? vittu, tappajatomaatit ja muut sikapelottavat ohjelmat takas ruutuun, oppivatpa kakarat olemaan. viel ykski tommone " opi suvaitsemaan kaikkea samalla kun hauska vihreä traktori laulaa hilpeitälauluja ja rakastaa koko maailmaa " - ohjelma, ni heitän telkkarin ikkunasta . tai sen läpi.

5. tekopyhät huomionhakuiset pikkupaskiaiset. ESIMERKKI. nuori ihminen kuolee--> joku perustaa sille muistoyhteisön JA kuusimiljoonaa ihmistä liittyy, vaikka suurin osa ei tuntenut koko tyyppiä, tai jos tunsikin, ei edes pitänyt koko ihmisestä, mutta liittyy koska haluaa vain olla osana tätä huomiotakeräävää tragediaa, ja meseenkin laitetaan vielä henkilökohtaiseksi tekstiksi että " aino-yrjänä </3 r.ip". everyone loves you when you are dead . JOS kuolen vielä ollessani gallerian käyttäjä, se vittupää joka perustaa minulle muistoyhteisön, sille minä kummittelen.

6. julkisten paikkojen tupakointikielto. tai vähemmän julkisten . esimerkiksi se että oman rakennuksen edessä ei saa polttaa . tietääkseni kukaan keuhkosyöpäpelkoinen hobo ei asu minun pihallani, miksen saa saatana vetää röökiäni siinä rauhassa? ja vitun kukkahattusitruunapillutädit, jotka tulette sanomaan "ystävällisesti" , että "tyttö hyvä, tupakointi on paha tapa" kun istun baarin terassilla, jossa SAA polttaa. oikeesti, mie oon täysin lukutaitoinen ja tiedän tupakoinnin haitat, että vetäkääpäs käpälään. en miekä kitise teille et käytätte nii paljo hajuvettä et haisette venäläiselle huora-armeijalle.


7.teinit, joilla on vitusti mielipiteitä, mutta ei mitään millä perustella niitä. " siis musta abortti on niinku vääri" sittenkun ihan uteliaisuuttaan kysyy, että mites näin, niin sieltä tulee jotain tuohtunutta kitinää että "no siis ku siis se on niinku vauva ja sillon tiäks VARPAANKYNNET ja kaikki ni siis sehä ois ihan sama ko tappais niiku ihmisen tiäks" noniin, niin.


vanhasta tottumuksesta voin sanoa, että tämä on vain alkua
1. salattujen elämien äärimmäinen typeryys, eilisen jakson perusteella. mitä vittua, kahvila räjähtää pillunpäreiks ja kolme vain kuolee, ja ensihoitajat jättää kitinäjuulian palaneen ruhon lojumaan ilman valvontaa, mitä mitä? toisaalta jättäsin mieki sellasen vinkuvan ämmän raadon ilman minkäänlaisia tunnontuskia, nii.

2. puolentoista vuorokauden valvominen putkeen,ja sen jälkeen YKSI kalja, siis yksi! ja nyt on fiilis ihako ois sikakännissä, ihi-hi. aivokapasiteettini vastaa tällä hetkellä kumisaapasta, et MOI TYTÖT.

3. sana vompatti. en oikeastaan osaa selittää miksi, hirveen hieno sana! myös sana YSKÖS hivelee jostain syystä kuuloelimiäni.

4. VAUVAKUUTIT TUITUI. hurjan söpöjä pikkuotuksia, ihanku isoja karvasia kaloja joilla on oravan pieni pörröinen naama! kuuttiani ette saa!

5. nahkakajaalit. jos jollekin termi on tuntematon, vetäkää käteen.

6. southparkjakso, jossa cartman soluttautuu special olympicseihin! TÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. tämä jakso sai minut melkein ostamaan pyöräilykypärän.

7. se, kun julkisella paikalla ihmiset suorittavat ninjatoimintoja, kun luulevat ettei kukaan nää. esim kaivavat nenää tai rapsuttelevat iloisena hanuriaan, ja kuvittelevat ettei kukaan huomaa , naureskelevat siinä partaansa nii. suloista :)

8. seurapelien kehittäminen, juomapelien yleisesti ottaen. olen tässä maailman esim paras, että jos joku tarvitsee hassunhauskan ja usein väkivaltaisen ja täysin säädyttömän seurapelin sukujuhliin tai muuhun tapaamiseen, esim ristiäisiin tai hautajaisiin, TILAUKSIA SAA ESITTÄÄ.

9. elokuvien ja teeveesarjojen katominen takaperin kelaamalla :) esimerkiksi onko _mitään_ hauskempaa katsoa jotain meille tuli vauva-skebeliä kun VAUVA SYÖKSYY TAKAISIN ÄITIIN IHIHII. : ))

10. viinirypäleen evoluutio! ainut laji mistä tulee kuivattuna ja nöyryytettynä uusi lajike! vittu täysin järjetöntä että kun rypäleen imee kuiviin, siitä tulee mystinen uusi ruskea laji nimeltä rusina.
kuinka hulvatonta! lista jatkuu..
1.yhdyssanavirheet - jokainen joka saa sanasta jalkapallokenttä KOLME sanaa vastaa älykkyysosamäärältään männynkäpyä.

2. gallerian hypertaiteelliset kuvat, raskausmahakuvat, kuvat ruuasta, kuvat lapsista ( kun niitä on kuuskytkuusmiljoonaa) kuvat eläimistä (kun niitä on kuuskytkuusmiljoonaa) - joo, kaikki tajus jo et teillon HIENO KAMERA, HIENO MAHA ( KAHDEKSAS MATKUSTAJA,LOINEN, SIKIÖ), HIENO LAPSI, HIENO KOIRA/HEVONEN/AAVIKKOMURSU/MANAATTI JA VITTU TÄYTEKAKKU. kiitos yksikin kuva vois riittää, eiks?

3. Rihanna - tähän minulla ei ole pätevää selitystä. ärsyttää. hyi. ELAAELLAAAELLAAAAAAAAAAA.

4. TWILIGHT - yksinkertaisesti. joka reiäst tuputetaan sitä paskaa. viekää se pois !

5. Sarah Palin - tarviiko tätä oikeesti selittää? no respect for the wicked.

6. GRANDIOSA-mainos! - ei perkele, mite kukaa voi pitää millään tavalla viihdyttävänä mainosta, jossa joku vajukki soittaa pizzalaatikkokitaraa? oikeesti. oikeesti. oikeesti.

7. Vanhemmat, joiden mielestä oma lapsi on niin saatanan söpö. - vaikka se penikka oikeesti saattaa näyttää ihan humanoidilta ja sillä on vesipää! hyväksykää nyt ihmiset, vaikka itse saatat olla maailman ihanin ja kaunein ja täydellisin ihminen, saatat silti saada susiruman äpärän!

8. angstiset viiltelijäteinit - viiltäkää edes oikeeseen suuntaan. iso kyynel.

9. kukkahattutädit, poliittisesti korrektit kitisevät hiekkapillut - SE , että nauran kuollut vauva- vitseille , ei suinkaan tarkoita että syön lapsia tai että minusta olisi hauskaa paloitella konttausikäinen ja survoa tehoseikoittimeen.

10 . TV-lupatarkastajat ja ylipäätään koko tv-lupa! - minä EN katso niitä kanavia, joiden katsomisesta sitä peritään! minä EN aio saatana maksaa sellaisesta paskasta , jota en edes kuolleen ruumiini yli seuraa. pitäkää uutisenne ja ajankohtaiset kakkosenne, minä EN maksa teidän lupianne. enhän minä maksa mitään vitun metsästysseuran jäsenyyttä kun en kuulu siihenkään. ja EI teidän tarvitse minulle SOITTAA, olen jo ymmärtänyt kantanne asiaan. tämä on sotaa!

EDIT;11! . vittu inttilesket! - tai ei suoranaisesti se, vaan asiasta kitiseminen. teidän rakkaat pienet mussukkanne eivät ole menneet Vietnamiin, vaan armeijaan. nyplätkääpä vaikka pitsiä ja pitäkää päänne kiinni.

EDIT 12!! . elokuvien ja tv-ohjelmien aivan saatanan typerät naishahmot. vittu aina kun joku jahtaa sinua, juokset tietenkin eläkertaan,kellariin ja kaappiin, että ihan salettiin et pääse mihinkään pakoon. sama, kun joku tulee sinua kohti ja aikoo hyökätä, juoksemaan lähdetään VASTA kun se on aivan liian myöhäistä, yleensä sillon kun ensimmäisen kerran puukosta on saatu. hienona esimerkkinä salkkarit! EERO ÄLÄ , EERO ÄLÄ! juokse ämmä juokse,saatanan idiootit.

ei muuta tänään, kiitos.

KYLLÄPÄS! LISTA JATKUU MUUTAMAN KOHDAN MUODOSSA, SILLÄ JUST ALKO VITUTTAA :)

13 . Tytöt, jotka ovat unohtaneet housut kotiin - tällä takoitan tietysti legginsit-toppi/tunika/pitkä t-paita/ EINIINPITKÄ t-paita - yhdistelmää. kuka tämän trendin on keksinyt? ei voi muuta sanoa ku hieno homma teinit, perse jäätyy.

14. PERUSNAISET! -voi naiset, naiset naiset.. jollei käsite ole tuttu, seuraa esimerkki; " sie näytät nätiltä tänään" johon perusnainen vastaa " AI YLEENSÄ OON SIT JOKU SUSIRUMA ÖRKKI NIINKÖ, NIINKÖ??" kivaa kohteliaisuuksien kalastelua ja idiotiaa<3

15. Kaikkien palvelunumeroiden äänitallenteet! " jos asiasi liittyy laskutukseen, paina yksi. jos taas vittumainen taukomusiikkimme saa sinut harkitsemaan itsemurhaa, paina 1235u8576" vittu, liikaa kai vaadittu saada kommunikoida ihmisen kanssa`?

LUPAAN ETTÄ KOHTA VIISITOISTA ON VIIMEINE. TÄLLÄ KERTAA!

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.08.2009 16:04

Säännöt ovat seuraavat:
1. Voi sanoa vain kyllä tai en!
2. Et saa selittää mitään, ellei joku kysy sitä sinulta!


Oletko..

Suudellut jotain hyvää ystävääsi? - Kyllä
Suudellut jotain itseäsi ainakin viisi vuotta vanhempaa? - Kyllä
Kertonut koskaan valheita? - Kyllä
Tripannut sienillä? - En
Suudellut valokuvaa? - Kyllä
Nukahtunut koulussa/töissä? - Kyllä
Pidellyt oikeaa käärmettä? - Kyllä
Joussut punaisia päin? - Kyllä
Tullut erotetuksi koulusta? - En
Tuhonnut autosi/moottoripyöräsi onnettomuudessa? - En
Laulanut karaokea? - Kyllä
Tehnyt jotain, vaikka vannoit ettet koskaan tekisi? - Kyllä
Nauranut niin, että purskautat ulos jotain, jota olit juuri juonut? - Kyllä
Napannut lumihiutaleen kielelläsi? - Kyllä
Suudellut sateessa? - Kyllä
Istunut katolla? - Kyllä
Muistellut katumuksella jotain menneisyydestäsi? - Kyllä
Joutunut työnnetyksi altaaseen vaatteet päällä? - Kyllä
Murtanut luusi? - En
Nukahtanut juotuasi liikaa? - Kyllä
Omistanut salikortin? - En
Ollut bändissä? - En
Ampunut aseella? - En
Tykännyt jostakusta ilman, että kukaan tietää? - Kyllä
Pelannut räsypokkaa? - Kyllä
Luovuttanut verta? - Kyllä
Tykännyt jostain kenestä sinun ei pitäisi? - Kyllä
Ottanut tatuointia? - En
Ottanut lävistystä muualle kuin korviisi? - Kyllä
Saanut jonkun kiinni pettämässä sinua? - En
Jäänyt kiinni poliiseille? - Kyllä/en
Liftannut? - Kyllä


SANA KYLLÄ EI TAKOITA ENÄÄ MITÄÄÄÄÄNNNNNNNNN
Elämänkatsomus ja filosofia

Vapaus // koska minulla on sellaista.

Fanclubit

Salminen // eheheee, oks leim. en tiedä miksi kuulun, aikoinaan hauska läppä

Harrastukset

eriparisukat. // koska minulla on _aina_ eriparisukat.sukkien lajittelu = en viitsi
huonot jutut // minulla on.
Jammailu // koska jammaan .
Nylkeminen // haha.

Kirjallisuus ja lehdet

Juha Vuorinen // parhautta. juoppohullun päiväkirjat<3
Saako tälle edes nauraa? // maailman paras kirja.

Koulu ja opiskelu

Hiu 3 // mah ladies
L'amis // entine koulumeininki.

Mielipiteet

Siitähän saisi mainion ha... // haaha, taas näit mukahauskuuksii
vauvat on yksiä saatanoita // koska se on totta.

Minä ja muut

Hyväntahtoinen kusipää // koska olen.
Oon livenä vieläkin rume... // koska tämäkin on totta.


Musiikki

Apulanta
David Bowie
Elokuvamusiikki
Flogging Molly
George Michael
Queen
Stephen Lynch
you spin me right round

// <3

Paikkakunnat ja alueet

Wien // iso rakkaus.

Rakkaus

Hipsuta mua // omnom
Lauran krapulaluola // miun kämpän alter ego , armottoman äpäräkännin jälkeinen tukikohta tovereille.
Nikkari Kari // hahaa,jugistyle<3
Suoristusrauta // koska minulla on afro

Ravintolat ja kahvilat

Totem // toinen koti

Tapahtumat

Piiluva 8 '07 // hauska leiri<3

Televisio ja elokuvat

Ei jaksa luetella // no niiiii.
Tim Burton // iso rakkaus

Terveys ja elämäntavat

Katri Helena -darra // harrastan.

Muut

150cm // no koska oon oikeest 189 pitkä ni hauska läppä öhöhö
17.-24.7.08 Piiluvan rip... // toinen hyvä leiri

tänään.Torstai 30.07.2009 16:34

puolentoistavuoden railakas soluelämä pakattu kahdeksaan laatikkoon ja neljään jätesäkkiin. haikee fiilis.