IRC-Galleria

1. salattujen elämien äärimmäinen typeryys, eilisen jakson perusteella. mitä vittua, kahvila räjähtää pillunpäreiks ja kolme vain kuolee, ja ensihoitajat jättää kitinäjuulian palaneen ruhon lojumaan ilman valvontaa, mitä mitä? toisaalta jättäsin mieki sellasen vinkuvan ämmän raadon ilman minkäänlaisia tunnontuskia, nii.

2. puolentoista vuorokauden valvominen putkeen,ja sen jälkeen YKSI kalja, siis yksi! ja nyt on fiilis ihako ois sikakännissä, ihi-hi. aivokapasiteettini vastaa tällä hetkellä kumisaapasta, et MOI TYTÖT.

3. sana vompatti. en oikeastaan osaa selittää miksi, hirveen hieno sana! myös sana YSKÖS hivelee jostain syystä kuuloelimiäni.

4. VAUVAKUUTIT TUITUI. hurjan söpöjä pikkuotuksia, ihanku isoja karvasia kaloja joilla on oravan pieni pörröinen naama! kuuttiani ette saa!

5. nahkakajaalit. jos jollekin termi on tuntematon, vetäkää käteen.

6. southparkjakso, jossa cartman soluttautuu special olympicseihin! TÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. tämä jakso sai minut melkein ostamaan pyöräilykypärän.

7. se, kun julkisella paikalla ihmiset suorittavat ninjatoimintoja, kun luulevat ettei kukaan nää. esim kaivavat nenää tai rapsuttelevat iloisena hanuriaan, ja kuvittelevat ettei kukaan huomaa , naureskelevat siinä partaansa nii. suloista :)

8. seurapelien kehittäminen, juomapelien yleisesti ottaen. olen tässä maailman esim paras, että jos joku tarvitsee hassunhauskan ja usein väkivaltaisen ja täysin säädyttömän seurapelin sukujuhliin tai muuhun tapaamiseen, esim ristiäisiin tai hautajaisiin, TILAUKSIA SAA ESITTÄÄ.

9. elokuvien ja teeveesarjojen katominen takaperin kelaamalla :) esimerkiksi onko _mitään_ hauskempaa katsoa jotain meille tuli vauva-skebeliä kun VAUVA SYÖKSYY TAKAISIN ÄITIIN IHIHII. : ))

10. viinirypäleen evoluutio! ainut laji mistä tulee kuivattuna ja nöyryytettynä uusi lajike! vittu täysin järjetöntä että kun rypäleen imee kuiviin, siitä tulee mystinen uusi ruskea laji nimeltä rusina.
kuinka hulvatonta! lista jatkuu..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.