IRC-Galleria

1. ihqboxiteineily, jolla siis tarkoitan tätä 'urpoleena<3gunther since 11.3.1500" tai sitten vaihtoehtoisesti kilometrien pituinen litania nimiä, ja tietysti ihan homona sydämiä perässä! IHA-NAA että kaikki tietää että teillä on kavereita ja ootte niin vitun suosittu ja kaikkee, ihqihqihq.

2. sinkkisten carrien itsekeskeisyys! akka saa jokaisen asian käännettyyn itseensä, jotta saa kiukuteltua typeriä ongelmiaan aina ja kokoajan ja kaikille . vittu, oon kattonu sinkkiksii liikaa, enne tykkäsin tästä! nyt raivostuttaa. " y-vitun-hyy kun koira söi kenkääni". kuse muuntajaan.

3. LOL. yksinkertaisesti, maailman raivostuttavin asia . vähän sama asia kun yhdyssanavirheissä, kunnioitukseni laskee ihmistä kohtaan joka sanoo TAHI kirjoittaa LOL. arsuttaa .

4. nykyajan lastenohjelmat. oikeesti kuka tota poliittisesti korrektia ja opettavaista paskaa tekee? vittu, tappajatomaatit ja muut sikapelottavat ohjelmat takas ruutuun, oppivatpa kakarat olemaan. viel ykski tommone " opi suvaitsemaan kaikkea samalla kun hauska vihreä traktori laulaa hilpeitälauluja ja rakastaa koko maailmaa " - ohjelma, ni heitän telkkarin ikkunasta . tai sen läpi.

5. tekopyhät huomionhakuiset pikkupaskiaiset. ESIMERKKI. nuori ihminen kuolee--> joku perustaa sille muistoyhteisön JA kuusimiljoonaa ihmistä liittyy, vaikka suurin osa ei tuntenut koko tyyppiä, tai jos tunsikin, ei edes pitänyt koko ihmisestä, mutta liittyy koska haluaa vain olla osana tätä huomiotakeräävää tragediaa, ja meseenkin laitetaan vielä henkilökohtaiseksi tekstiksi että " aino-yrjänä </3 r.ip". everyone loves you when you are dead . JOS kuolen vielä ollessani gallerian käyttäjä, se vittupää joka perustaa minulle muistoyhteisön, sille minä kummittelen.

6. julkisten paikkojen tupakointikielto. tai vähemmän julkisten . esimerkiksi se että oman rakennuksen edessä ei saa polttaa . tietääkseni kukaan keuhkosyöpäpelkoinen hobo ei asu minun pihallani, miksen saa saatana vetää röökiäni siinä rauhassa? ja vitun kukkahattusitruunapillutädit, jotka tulette sanomaan "ystävällisesti" , että "tyttö hyvä, tupakointi on paha tapa" kun istun baarin terassilla, jossa SAA polttaa. oikeesti, mie oon täysin lukutaitoinen ja tiedän tupakoinnin haitat, että vetäkääpäs käpälään. en miekä kitise teille et käytätte nii paljo hajuvettä et haisette venäläiselle huora-armeijalle.


7.teinit, joilla on vitusti mielipiteitä, mutta ei mitään millä perustella niitä. " siis musta abortti on niinku vääri" sittenkun ihan uteliaisuuttaan kysyy, että mites näin, niin sieltä tulee jotain tuohtunutta kitinää että "no siis ku siis se on niinku vauva ja sillon tiäks VARPAANKYNNET ja kaikki ni siis sehä ois ihan sama ko tappais niiku ihmisen tiäks" noniin, niin.


vanhasta tottumuksesta voin sanoa, että tämä on vain alkua

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.