IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
1. ne rasittavat muoviset seppälässä/muussa vastaavassa ihkuilukaupassa myytävät MUOVISET SILMÄLASIT. siis ne missä ei ole mitään vahvuuksia ja ne on Kanadan kokoiset. ihan oikeasti lapset, te ETTE näytä niissä lady gagalta, te ette ole lady gaga eikä teistä koskaan tule lady gagaa, onnistutte vaan näyttämään sirkuspelleiltä. tai positiivarin apinoilta. sitten kun tämän vielä yhdistää peitepuikolla maalattuihin huulin NI AH, miulki seisoo leukaa asti.

2. tribaalitatuoinnit - tätä ei tarvitse edes selittää. mielestäni poikkileikkauskuva paksusuolestakin on tatuointina hienompi.

3. TEEKKARIT. ihan oikeesti, ne saatanat vetää haalarit päälle eikä enää osaa yhtään käyttäytyä. vähänkun päiväkodin lapset. niilläkin on haalarit ja ne huutaa ja juoksee päättöminä kaatuillen! paitsi et ne on herttaisia, teekkari on herttaisimmillaan kun se nukkuu tai sukeltaa. silloinkin vain jotenkuten siedettävä.muutamaa poikkeusta lukuunottamatta asia vaan on näin.


4. facebookin kiertoviestit! "jos olet nähnyt minut kännissä/jalka perseessä/ nuolemassa sikaritehtaasta tullutta isoa mustaa jalkaa/haluat halata minua/syödä korvavaikkuani niin TYKKÄÄ TÄSTÄ" jne. aivan äärettömän rasittavaa. ihan oikeesti, onko noin huono itsetunto ?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.