IRC-Galleria

pikkujouluristeilymatkablogiMaanantai 12.12.2005 10:10

huh.
lähettiin perjantaina duunipaikan kans pikkujouluristeilylle. suurin osa porukasta tuli kotkasta dösällä, jossa pomo oli kertonu kaikille matkan kulusta ja lopussa maininnut, et lauraa ei saa sit kiusata ja et seurustelen ruotsalaisen painijan kanssa. koko alkumatkan sain vastailla kysymyksiin, paljonko thomas nostaa ja et mitä painiotteita se on mulle opettanu.
syötiin ihavvitusti seisovast pöydästä, vedin mm. kaks lautasellista mätiä. tää kostautuikin sit eino gröniä kuunnellessa, kävin oksentamas punaviinillä värjättyjä mätipalleroita.
menin koko porukan nuorimpana ekana nukkumaan. lauantaipäivä kierreltii tallinnaa, käytiin kattomas kohtu pääotsassa tms muurin päällä ku kaupungin ylle nousi aurinko, oli niin upeen näköstä et hengitys lähes salpautui.

vihdoin laiva oli takas helsingissä. pomo kuitenki houkutteli meitä viel zetoriin yhelle. en ollutkaan ennen käyny siellä. olihan siel traktoreita..
koitin sit päästä kotiin, kävely ei oikeen sujunut ja kassissa painoi 8 pulloa viinaa ja monta pussia salmiakkia. mut sit, mullahan ei o avaimia. puol tuntia soitin tauotta summeria, tumppi ei vaan herää. pääsin rappukäytävään, jossa soitin tunnin ja 25 puhelun verran tumpille samalla rämpyttäen ovikelloa ja potkien ovea. eipä siinä auttanu muu ku maistella tuliaisviinoja ja välillä nauraa, itkeä, raivota ja poltella tupakkaa.
onneks nyt on maanantai!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.