IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

ihana sunnuntaiSunnuntai 30.10.2005 21:18

ollaan tehty 49 joulukorttia, kaikki erilaisia. sain houkuteltua thomaksenkin tekee yhden kortin. vielä 10 pitäis jaksaa tehdä ja sit ettii viel osoitteet. onpa ollut homma! innostuin siinä välissä soittelemaan sukulaisille ja mm. 30 min puhelun exän äidille. mut nyt on hyvä mieli ku on saanu tehtyy paljo kaikkee kivaa!
ja nyt maistuu siideri, jos toinenkin.

perjantai! Perjantai 28.10.2005 16:36

tää on ollu ihan tosi hyvä päivä! oon tehny kovasti töitä ja kohta on kiva päästä viettämään viikonloppua ku tiiän et maanantaina ei o mikään paniikki töiden suhteen.

mun eno soitti ja ilmoitti, et on ostanu lentoliput, jotta päästään sit viikon päästä sen pojan ristiäisistä kätevästi kotiin. lentokoneet on niin siistejä. kattelen joka päivä täst työhuoneen ikkunasta ku lähes koko ajan on n. 3 konetta laskeutumas tai lähestymäs ja pari nousemassa ja yläpuolel lentelee malmin kentän pienkoneet. varsinki aamul seiskan maissa ku on vielä pimeetä, näyttää hienolta ku näkee samaan aikaan laskeutuvien ja nousevien koneiden kirkkaat valot.

sattuu vähä poskiin jo tää hymyily mut on tulos niin kiva viikonloppu et oon ihan hurmiossa. tänään saa vaa olla. vois muistaa sen rautakaupan ja heidin viestin tänään kyl. ja huomenna johanneksen kans joululahjaostoksille selloon. ^_________^

taas laskeutuu lentskari. päiväst menee monta minuuttia ku mietin et millasia ihmisiä siel konees on ja mihin ne on menossa. vuoden päästä mä aion olla siel kans!

tän päivän inhokki: beats & styles

[Ei aihetta]Torstai 27.10.2005 12:43

näinpä hassua unta. juostiin thomaksen kans sairaalassa karkuun lääkäreitä ja piilouduttiin leikkaussaleihin ja sänkyjen alle. varastin jostain maiharit kokoa 43 ja ne jalassa lonksuen juostiin ulos sairaalasta. pihalla oli lääkäriopiskelijoiden muuri, mut sattumalta siellä seiso jani huutamas et täst pääsee pakoon. loppuyö juostiinki sit stockaa ympäri poliisiauto perässämme. harmittaa vaa ku en muista yhtään, mitä oltiin tehty et piti noin paeta.

ihan uskomatonta et on jo torstai. viikot menee tääl töissä kauheeta vauhtia. tuntuu ettei ois ku pari tuntia aikaa siitä, ku sanoin su-iltana joskus vähän ennen puolta yötä tumpille et ihan just on maanantai.

viikonloppuna onki sit 5 leffaa katottavana. saa vaan löhötä kotona ja syödä popkornia ja vois tehdä jotain tosi hyvää ruokaa. ja jos vaa jaksaa ni vois käydä hommaamassa parit joululahjat. kummipojalle pitäis kai ostaa ristiäisiin joku kummilusikka. nyt ku alkaa kattoo tota todo-listaa ni sitähän vois tosiaan lyhentää nyt ku ei o mitään suurempia suunnitelmia viikonlopulle. aloitankin sen jo tästä päivästä. miten voikaan olla niin saamaton, ettei saa ees yhtä puhelua soitettua. pitäny jo monta kuukautta.

tän päivän todo:

heidille viesti
rautakaupasta ilmausavain vai mikä lieneekään
karrin koneeseen netti kuntoon
vaatteiden viikkaus
äitille mailia

must tuntuu et täst tulee tosi hyvä päivä!

talviKeskiviikko 26.10.2005 12:52

olipa ihanaa herätä kissojen kehräykseen ja nuolemiseen. mut sit lähin töihin syötyäni ensimmäisen aamiaiseni n. 10 vuoteen! ja mikä ulkona olikaan vastassa: myrsky. keskustassa viel oli ihan siisti syystuuli eikä edes satanut, mutta kun saavuin malmille, havaitsin talven saapuneen.
kävin just tekee talven ekan lumipallon. tästä eteenpäin n. 156 vrk:tta tuun olee aivan jäässä, ei auta vaikka mitä pistäis päälle. perseestä :(
vituttaa kävellä tuol lumiloskassa, kengät ja lahkeet on sit koko päivän märät. mut ihan eniten talvessa risoo sukkahousut. voiko vittulimaisempaa asustetta olla olemassa? ne kiristää, vääntyy toisesta jalasta vinoon niin et tuntuu nihkeeltä varpaissa, saumat painaa lonkkia ja ne on niin rumat. ja viel kaiken lisäks näin persepäivänä on ihan huonot lounasvaihtarit:
-nakkistroganoff
-kaalikeitto
-tilliliha
-pinaattikala

ihmetyttää vähä tää et nyt on jo kova nälkä. vaikuttaaks aamiaisen syöminen niin, että tulee nopeemmin uus nälkä O_o. pitää tutkiskella tätä asiaa tän viikon ajan. tänään söin lauran herkkusalaattia aamiaiseks, huomenna leipää, perjantaina muroja.
mikähän mahtaa olla paras aamiainen?

älä kathy lähde poisTiistai 25.10.2005 22:20

mul on kauheen surullinen mieli jos toi kathy nyt lähtee pois vaan sen takia et se tuntee olonsa ulkopuoliseks. sil on niin kivat tissitki. ja hymy.
tänään mietin myös et mitähän teen sit ku BB loppuu. mähän joudun töissäki tekee oikeesti töitä tän bb-foorumin seuraamisen sijaan.


tehtiin superhyvää muussia:

15 pottua
liraus maitoa
isompi liraus kermaa
voita monta nokaretta
puolikas sipuli pilkottuna
suolaa

masu pompom.
- Vanhemmat »