IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 27.10.2005 12:43

näinpä hassua unta. juostiin thomaksen kans sairaalassa karkuun lääkäreitä ja piilouduttiin leikkaussaleihin ja sänkyjen alle. varastin jostain maiharit kokoa 43 ja ne jalassa lonksuen juostiin ulos sairaalasta. pihalla oli lääkäriopiskelijoiden muuri, mut sattumalta siellä seiso jani huutamas et täst pääsee pakoon. loppuyö juostiinki sit stockaa ympäri poliisiauto perässämme. harmittaa vaa ku en muista yhtään, mitä oltiin tehty et piti noin paeta.

ihan uskomatonta et on jo torstai. viikot menee tääl töissä kauheeta vauhtia. tuntuu ettei ois ku pari tuntia aikaa siitä, ku sanoin su-iltana joskus vähän ennen puolta yötä tumpille et ihan just on maanantai.

viikonloppuna onki sit 5 leffaa katottavana. saa vaan löhötä kotona ja syödä popkornia ja vois tehdä jotain tosi hyvää ruokaa. ja jos vaa jaksaa ni vois käydä hommaamassa parit joululahjat. kummipojalle pitäis kai ostaa ristiäisiin joku kummilusikka. nyt ku alkaa kattoo tota todo-listaa ni sitähän vois tosiaan lyhentää nyt ku ei o mitään suurempia suunnitelmia viikonlopulle. aloitankin sen jo tästä päivästä. miten voikaan olla niin saamaton, ettei saa ees yhtä puhelua soitettua. pitäny jo monta kuukautta.

tän päivän todo:

heidille viesti
rautakaupasta ilmausavain vai mikä lieneekään
karrin koneeseen netti kuntoon
vaatteiden viikkaus
äitille mailia

must tuntuu et täst tulee tosi hyvä päivä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.