IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

vappujaSunnuntai 30.04.2006 17:57

Se on sitten vappu viittä vaille juhlittu. :D tänään viimestä päivää juon ja on pikkasen jo rähjääntyny fiilis.
Perjantaina alotettiin juomaan jo aamulla ennen yhdeksää, kun piti vappu konserttiin vähän maistella. ;D sitten vappukonsertin jälkeen kotiin ja vähän ajan päästä alotettiin taas juomaan.
Perjantai menikin sitten melkoisen humalaisissa tunnelmissa, illalla ensin oltiin meillä, sitten mentiin kirjastolle ja sitten mä menin ajeleen ja siitä kotio.
Lauantaina oli ihan sika paska olo aamulla, tuntu että laatta lentää, mutta ei se sitten lentäny.
Tanja tuli meille vissiin siinä puoli kolmen aikaan ja meikkailtiin täällä ja semmosta ja sitten mentiin Jorman kyydissä kirjastolle ja aloteltiin siellä siinä puoli neljän aikoihin. Sitten jossakin vaiheessa tultiin meille takas ja vähän syötiin (huom. vähän :'D) ja rokkailtiin tc:n tahtiin sun muuta. Sit lähettiin takas kirjastolle ja melkein selvistäpäin olin loppu illan. Kotona oli siinä vähän ennen kahta muistaakseni.
Ja nyt tänään... Tanja ensin tulee meille niksinikkaroimaan tossa kohtapuoleen kai ja tissutellaan täällä vähän ja lähetään luultavammin kirjastolle. ja sitten ei mitään tietoa loppu päivästä.

että tämmöstä vappua meilläpäin ollaan vietetty. :D ollu tosi muksaa ja silllee.
Äitikin tänään tulee kotiin, joten pitää vissiin siivoilla vähän ettei se saa paska halvausta.. meinaa on pikkasen jääny toi siivominen vähemmälle, keittiö tulvii tiskejä ja muutenkin on vähän paskanen tunnelma. :D

mutta ei tässä sit hittoikaan, kai tästä suihkuun pitäs lähtee.
Hyvät vaput kaikille. :)<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.