IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Lovex @ On the rocksPerjantai 13.02.2009 16:22

tällä kertaa kaikki meni sisäänmenon kanssa paljon paremmin kun viimeks, ei mitään ongelmaa. kiitos siis mallikkaasti hoidetusta työstä! ;D

jooo keikka oli aivan MAHTAVA! siis omasta mielestäni. viimeks ideaparkissa ollu ja kyllä nyt harmittaa kun en aiemmin oo tätä settiä kuullu! voi tsiisus. enää ei largeri kiinnosta, mutta tää uusin coveri time is running tai joku tällänen on niiiiiiin mahtava!! ne rummut <3_<3!!!
no joo, torsti sai sit bleedingin aikana lättyynsä ja välispiikki biisin jälkeen oli aika sopiva "kerrankin meidän koreografia sopii biisiin" tms :D sopi se joo :D
ajattelin aiemmin, kun muiden juttuja lueskelin, että en tykkäis tosta "toro showsta" mut se oli kanssa ihan huippu! ainoo mistä en tykänny, oli se kun turnin alku oli akustinen plääääääääää.
mutta siis, keikka oli melkein parasta ikinä :)

keikan jälkeen vähän juotiin ja hengailtiin......... eräs oli mukava kun ymmärsi mua ja kyseli koko elämäni tapahtumat :D hehe. joku toinen taas sietäis saada lättykestit, mä voin leipoo. ja joku kolmas oli joko naamat tai muuten vaan sekasin... erilainen ainakin kun yleensä, hyvällä tavalla siis. mut joo ilta oli kaikin puolin kiva jeejee :)

tattis jonski ja ellu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.